Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Γιατί θα πρέπει να πίνετε 2 ποτήρια νερό με άδειο στομάχι!

γιατί-θα-πρέπει-να-ποτό-2-ποτήρια-του-νερού-σε-ένα-άδεια στομάχι
Αργός μεταβολισμός συχνά σημαίνει ταχεία συσσώρευση των καταθέσεων οξέων και ανεπιθύμητο υπερβολικό σωματικό βάρος.
Πώς να επιταχύνετε και να δώσετε ώθηση στον μεταβολισμό;  
Ωστόσο, ο μεταβολισμός δεν είναι το μόνο πράγμα στο οποίο πιστώνεται το ''κάψιμο'' θερμίδων, είναι ένας πολύπλοκος μηχανισμός που περιλαμβάνει πολλές χημικές αντιδράσεις που λαμβάνουν χώρα στο εσωτερικό των κυττάρων και απελευθερώνουν ενέργεια για ζωτικές λειτουργίες.

Πίνετετε μισό λίτρο νερό με άδειο στομάχι
Μια σημαντική μελέτη, που έγινε από μια ομάδα Γερμανών εμπειρογνωμόνων, διαπίστωσε ότι, αν πίνετε δύο ποτήρια νερό με άδειο στομάχι θα επιταχύνετε τον μεταβολισμό σας κατά περίπου 30% μέσα στην επόμενη ώρα. Θα κάψετε λίγες περισσότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια της ημέρας, και αν συνεχίσετε να πίνετε αρκετό νερό, θα έχετε μια καλή επίδραση στη γενική υγεία.
Μην παραλείπετε το πρωινό
Αν νομίζετε ότι η παράλειψη του πρωινού θα σας βοηθήσει να χάσετε λίγες θερμίδες, είστε πολύ λάθος. Μια έρευνα του Χάρβαρντ έδειξε ότι αν παραλείψετε το πρωινό, έστω και μία φορά, θα αυξήσει τον κίνδυνο για διαβήτη τύπου 2 κατά 20%.
Πρωινό πλούσιο σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες
Πρωινό υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες είναι πολύ σημαντικό επειδή αποτρέπει αυξημένα επίπεδα ινσουλίνης,τα οποία είναι η αιτία για τη θρέψη του λίπους στο σώμα. Θα πρέπει να αποφεύγετε τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες, το άσπρο αλεύρι και τα ζαχαρούχα ροφήματα, με εξαίρεση τους χυμούς φρούτων. Αγοράζετε τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες. Αυτό θα κρατήσει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα σταθερά και θα σας κάνει να αισθάνεστε πλήρης.
Πρωινή σωματική άσκηση
Μία μελέτη έδειξε ότι 45 λεπτά αερόβιας άσκησης επιταχύνουν την κατανάλωση θερμίδων στις επόμενες 14 ώρες.  Μετά από μια τέτοια εκγύμναση θα έχετε περισσότερη ενέργεια, έτσι θα δαπανήσετε περισσότερες θερμίδες, και η τακτική σωματική άσκηση θα σταθεροποιήσει και την ευαισθησία στην ινσουλίνη.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα