Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Έχασε 40 κιλά σε ένα χρόνο κάνοντας 3 απλές αλλαγές!


Η απώλεια βάρους μπορεί να είναι δύσκολη για μερικούς ανθρώπους, αλλά αυτή η γυναίκα έχασε 40 κιλά σε ένα χρόνο κάνοντας τρεις αλλαγές. 


Μην παρατάτε τους στόχους που έχετε βάλει για να χάσετε βάρος, κάντε μερικές απλές αλλαγές και ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε. 

Αυτή η γυναίκα ξεκίνησε ένα δύσκολο ταξείδι με μοναδικό σκοπό να χάσει τα περιττά κιλά της. 

Άλλαξε κάποια πράγματα στη ζωή της που μεταμόρφωσαν όχι μόνο την εξωτερική εμφάνιση της, αλλά και την εσωτερική υγεία της. 

Αυτή η νεαρή γυναίκα, η Amanda, ζύγιζε 107 κιλά, όταν τελικά αποφάσισε να κάνει κάτι για το βάρος της.

 Έχει τρία μυστικά που την βοήθησαν να επιτύχει το στόχο της. 


1. Ακολούθησε διατροφή υψηλή σε πρωτεΐνες: μια διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες εμποδίζει την παχυσαρκία, τον διαβήτη και την οστεοπόρωση και μειώνει την κακή χοληστερόλη. 

Τροφές που είναι πλούσιες σε πρωτεΐνες είναι: αυγά, θαλασσινά, γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά, άπαχο βοδινό κρέας, σπόροι κάνναβης, κινόα, πράσινα φυλλώδη λαχανικά, όσπρια, πατάτες και σταυρανθή λαχανικά. 

2. Ελεγχόμενες μερίδες φαγητού: ο έλεγχος της μερίδας είναι σημαντικός για πολλές δίαιτες απώλειας βάρους. Θα πρέπει να διαμοιράσετε τις τροφές με έναν πιο υγιεινό τρόπο. Αυτό το βήμα μπορεί να είναι δύσκολο λόγω των προτύπων και της νοοτροπίας. Χρησιμοποιήστε μικρότερα πιάτα, ελέγξτε τις ετικέτες στα τρόφιμα, και αυξήστε την ποσότητα του νερού και των φυτικών ινών. 

3. Γυμναστική: δεν θα έχετε αποτελέσματα, αν δεν ασκηθείτε. Η 30 λεπτών μέτριας έντασης άσκηση μπορεί να είναι μια καλή μέση οδός για να ρίξετε το επιπλέον βάρος. Η άσκηση είναι σημαντική για την απώλεια βάρους.


 
 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα