Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Πρέπει να το διαβάσετε: μόνο 5 λεπτά για να μειώσετε την υψηλή αρτηριακή πίεση χωρίς φάρμακα!

Η υπέρταση (υψηλή πίεση αίματος) είναι μια από τις πιο διαδεδομένες ασθένειες της σύγχρονης εποχής. Συνδέεται με την αυξημένη κατανάλωση αλκοόλ, το κάπνισμα, τα αλμυρά τρόφιμα, την παχυσαρκία, την αυξημένο άγχος και την στέρηση ύπνου. Κάθε άτομο βιώνει υψηλή πίεση του αίματος σε ορισμένες στιγμές.
Πρέπει να διαβάσετε μόνο 5 λεπτά για τη μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης χωρίς φάρμακα
Λόγω υπερβολικής σωματικής δραστηριότητας ή στρες, οι μύες τεντώνονται, συστέλλονται τα αιμοφόρα αγγεία και αυξάνεται η αρτηριακή πίεση. Είναι προφανές ότι για να επανέλθει η πίεση σε φυσιολογικά επίπεδα θα πρέπει να χαλαρώσουν οι μύες.
Ο Lu Hun Sen, γιατρός της ποδοσφαιρικής ομάδας "Spartak" της Μόσχας φέρνει στο φως το μυστικό της αρχαίας κινεζικής ιατρικής.

Σύμφωνα με την κινεζική ιατρική, η σωστή ροή στους μυς και τους ιστούς είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Εάν κάπου στο σώμα εμφανίζεται μια στασιμότητα αίματος τότε το σημείο είναι το σημείο εκκίνησης για την ανάπτυξη της νόσου. Εάν όλα τα σημεία παρέχουν σωστή ροή του αίματος και δεν υπάρχει κάποια στασιμότητα, τότε το σώμα είναι σε θέση να θεραπεύσει την ασθένεια γρήγορα. Το μασάζ των βασικών σημείων είναι πολύ χρήσιμο. 

Συνεχίστε την ανάγνωση για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα βασικά σημεία.
Σημεία 1-2

Αυτό δεν είναι ένα σημείο, αλλά μια γραμμή. Διασχίζει το πίσω μέρος των λοβών και καταλήγει στη μέση της κλείδας.
Δεν πιέζετε, ούτε κάνετε μασάζ σε αυτή τη γραμμή, αλλά αντ 'αυτού χαϊδεύετε πολύ αργά. Κάνετε μια σχεδόν ανεπαίσθητη κίνηση του χεριού από πάνω προς τα κάτω, μόλις και μετά βίας αγγίζοντας τις άκρες των δακτύλων. Κάντε το 10 φορές από τη μία πλευρά και, στη συνέχεια, επαναλάβετε τη διαδικασία από την άλλη πλευρά για 10 φορές επίσης.
Σημείο 3

Αυτό το σημείο βρίσκεται στην πλευρά του προσώπου στο ίδιο ύψος με το λοβό του αυτιού σε περίπου μισή ίντσα απόσταση από το αυτί με κατεύθυνση προς τη μύτη.
Θα πρέπει να κάνετε μασάζ αυτό το σημείο με τις άκρες των δακτύλων για περίπου ένα λεπτό σε κάθε πλευρά, συνεχώς. Πιέζετε δυνατά, αλλά όχι τόσο,  ώστε να αισθανθείτε πόνο. Η κίνηση μπορεί να είναι προς τα δεξιά, αλλά δεν έχει και τόσο σημασία, η κατεύθυνση είναι άνευ σημασίας. Αυτό που έχει σημασία περισσότερο είναι να αισθάνεστε πίεση σε ένα ορισμένο σημείο.
Η αρτηριακή σας πίεση θα επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα μετά από  αυτήν την απλή θεραπεία.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα