Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Απλώς δεν σε γουστάρει


Ναι ναι ξέρω όλες έχουμε μπλέξει με τύπους που δεν ήταν τίποτα ξεκάθαρο. Αυτοί οι τύποι είναι όλοι μεταξύ τους αρκετά διαφορετικοί αλλά όλοι έχουν ένα κοινό στοιχείο που χαρακτηρίζει ίσως και το είδος τους ... δεν έχουν τα αρ..δια να μιλήσουν ξεκάθαρα. Έχουν αλλάξει οι ρόλοι στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και αυτό το βλέπουμε καθημερινά ακόμα και στα πιο μικρά καθημερινά πράγματα . Έχω καεί πολλές φορές από αυτό το "είδος" άντρα και ακόμα μυαλό δεν έχω βάλει και ούτε νομίζω πως πρόκειται να συμβεί αυτό ίσως και να είναι ένα είδος βίτσιου... who knows?!

Το ξέρεις το γιατί, όλες το ξέρουμε αυτό το γιατί, απλώς δεν θέλουμε να το δεχτούμε. Μερικοί λοιπόν από αυτούς τους τύπους έχουν το χάρισμα, μπορούν να σε ξεγελάσουν τόσο πολύ που μέχρι και Oscar τους αξίζει. Αρχικά συνήθως σου στέλνουν συνέχεια μηνύματα, σε παίρνουν τηλέφωνο, σου προτείνουν να κάνετε πράγματα, σου μιλάνε πάρα πολύ όμορφα και γλυκά... ώσπου να καταφέρουν να σε πείσουν να βγεις μαζί τους ραντεβού.

Τα ραντεβού συνήθως είναι ονειρικά, σου δείχνουν την προσοχή που έχεις ανάγκη και βαθιά μέσα σου το ξέρεις και το ξέρω πως αυτό που κάνουν το κάνουν καλά και αρχίζουμε να ενθουσιαζόμαστε και ίσως να σκεφτόμαστε ότι όλο αυτό μπορεί να βγει σε μια πολύ όμορφη σχέση... Αλλά οοοοοολα αυτά είναι μέχρι να σε ρίξει στο κρεβάτι. 

Το επόμενο πρωί προφανώς θα σε βρει να τον σκέφτεσαι και να είσαι πάνω από το κινητό σου και να περιμένεις να σου στείλει ή να σε πάρει, αλλά αυτό δεν θα γίνει γιατί θα του στείλεις εσύ και κλασσικά θα το παίξει σε φάση "χαλαρός και άνετος" ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ! και από εκεί και πέρα αρχίζει η κατρακύλα φίλες μου, θα ψάχνεις να βρεις τι έχει γίνει, μήπως είναι ένα είδος τακτικής, μήπως έκανες κάτι εσύ λάθος και όλες αυτές τις μαλακίες που σκεφτόμαστε και λέμε ΜΑ ΓΙΑΤΙ!

Το ξέρεις το γιατί, όλες το ξέρουμε αυτό το γιατί, απλώς δεν θέλουμε να το δεχτούμε. Απλώς δεν σε γουστάρει, δεν με γουστάρει, δεν μας γουστάρουν.

Άμα όντως σε γουστάρει ο άλλος την επόμενη μέρα θα σε πάρει και θα σου στείλει και θα θέλει να βρίσκετε μαζί σου (όχι μόνο στο κρεβάτι).

lifo
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα