Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Ρόφημα πράσινου τσαγιού που ρυθμίζει το σάκχαρο του αίματος

πράσινο τσάι-ποτών-ότι-ρυθμίζει-σακχάρου του αίματος


Το πράσινο τσάι μπορεί να εμπλουτιστεί με διάφορα υλικά, αλλά αν θέλετε να χάσετε το περιττό βάρος, είναι καλύτερο να συνδυάζεται με πορτοκάλι.
Ένα κουταλάκι του γλυκού αυτού του τσαγιού την ημέρα επιταχύνει τον μεταβολισμό κατά 12%, ρυθμίζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Πολλοί δεν αγαπούν την ιδιαίτερη γεύση του πράσινου τσαγιού, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παρουσιάζουμε μια συνταγή με πορτοκάλι ή γκρέιπφρουτ, ο οποίος είναι ένας ιδανικός και γευστικός συνδυασμός. Παρά την παράξενη γεύση, θα ενθουσιαστείτε με τα αποτελέσματά του - την απώλεια βάρους.

Συστατικά που απαιτούνται:
  • 1 λίτρο νερού
  • 1 πορτοκάλι
  • 5 φακελάκια πράσινου τσαγιού
  • Φρέσκια μέντα
Μέθοδος παρασκευής:
Βάλτε τα φακελάκια τσαγιού σε βραστό νερό και αφήστε τα να μουλιάσουν για λίγα λεπτά. Πλύνετε το πορτοκάλι και  ψιλοκόψτε το σε κύκλους. Προσθέστε τα φύλλα μέντας και τοποθετήστε το παρασκευασμένο τσάι στο ψυγείο να κρυώσει όλη τη νύχτα.
Πίνετε το κατά τη διάρκεια της ημέρας σε ίσες ποσότητες.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα