Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ : Η ΚΑΡΑΜΑΡΙΤΕΙΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ...Η ΜΕΤΡΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!



 Γράφει ο Παναγιώτης Σπανός
Διασώστης Ε.Κ.Α.Β Ρόδου 

Το μπλογκ των ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΡΟΔΟΥ ξεκίνησε την ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΚΑΡΑΜΑΡΙΤΕΙΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ!
 Σήμερα έχουν περάσει από την δήλωση του (έως την στιγμή που γράφετε το άρθρο)
66 ημέρες, 04 ώρες και 5Ο λεπτά!
(Μπορείτε να ενημερώνεστε από το κουτάκι, στα δεξιά της σελίδας μας) 

Ο κ. ΚΑΡΑΜΑΡΙΤΗΣ με μια ιστορική του επιστολή στην ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού 
ΠΑΛΜΟΣ, απαντώντας σε ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΑΡΘΡΟ μας, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και για μια ακόμη φορά εκανε γνωστό στον ροδίτικο λαό, που τόσο υποφέρει από τις υπηρεσίες υγείας, ότιΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ, το μείζων πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Ε.Κ.Α.Β Ρόδου θα λυθεί, γιατί δεν μπορεί να γίνει αλλιώς.

Όταν αναλαμβάνει κάτι, το φέρνει πάντα σε πέρας.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΩΣ...ΚΑΡΑΜΑΡΙΤΕΙΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ!




Συγκεκριμένα δήλωσε:

1. Δεν γνωρίζει τον κ. ΣΠΑΝΟ και ουδέποτε μίλησε μαζί του στο τηλέφωνο.
Ακριβώς εκείνη τη στιγμή η ικανοποίηση των ηλικιωμένων και των αρρώστων που περιμένουν μέρες να μεταφερθούν από το νοσοκομείο στο σπίτι τους εκτοξεύτηκε σε δυσθεώρατα ύψη. 
Αναφέρθηκε μάλιστα, ότι κάποιοι άνοιξαν σαμπάνιες και στο νοσοκομείο προκλήθηκε πανικός λόγω του θορύβου που προκλήθηκε.

2. Αυτό που έγινε όμως στο άκουσμα της δεύτερης επισήμανσής του δεν έχει προηγούμενο. Δίνοντας έμφαση σε κάθε λέξη του, ξεκαθάρισε ότι οι υπάλληλοι του Ε.Κ.Α.Β δεν ονομάζονταινοσηλευτές αλλά οδηγοί ασθενοφόρων ή διασώστες. Έπεσαν τα μπετά του νοσοκομείου!

Για να καταλάβετε, διαβάστε με προσοχή....Δεν θυμάμαι ποτέ να αποκάλεσα νοσηλευτές τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ αφού πάγια αναφέρονται ως οδηγοί ασθενοφόρων και διασώστες αν κατα λάθος και απο κεκτημένη ταχύτητα έκανα λάθος λυπάμαι .

Είναι απίστευτο το ότι δεν ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ!!! Έλεος.... 

Θα το επαναλάβουμε για τελευταία φορά κ. ΚΑΡΑΜΑΡΙΤΗ....προσπαθείστε να το απομνημονεύσετε

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ!!! 
  
Μάλιστα, όπως διαβάσατε, ζήτησε και συγγνώμη αν και δεν θυμάται να είπε κάτι τέτοιο. κάποιος όμως με τηλεπαθητικές ιδιότητες, επιμένει ότι στο βάθος των σκέψεων του επαναλάμβανε συνεχώς στον εαυτό του ότι ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΜΑΡΙΤΗΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!

3. Τελευταία επισήμανση, αλλά και σημαντικότερη, και η οποία θα δώσει ώθηση και την λύση της επάνδρωσης των ασθενοφόρων ήταν ότι το άρθρο δεν ήταν ανακοίνωση του εργασιακού σωματείου του Ε.Κ.Α.Β Ρόδου αλλά κάποιου ΣΠΑΝΟΥ, ο οποίος σηκώθηκε ένα πρωί και αφού δεν έβρισκε καποιον άλλον να βρίσει, σκέφτηκε να βρίσει τον κ. ΚΑΡΑΜΑΡΙΤΗ.
Και δίνοντας το τελειωτικό χτύπημα δεσμεύθηκε ότι οι κάτοικοι του Έμπωνα και του Γενναδίου,όπου νά'ναι, πολύ σύντομα θα αντικρύσουν τα αγαπημένα τους ασθενοφόρα, που τόσο πολύ τους έλειψαν. 

Ανέκραξε, τέλος, με στόμφο ότι έχει τα αυτιά του ανοιχτά...κανείς δεν κατάλαβε όμως γιατί. Μήπως είχαν κερί μέσα;

 Από ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ
 Προς κ. ΚΑΡΑΜΑΡΙΤΗ 


Τη δήλωση-υποστήριξη του εργασιακού σωματείου θα την ανακοινώσουμε, αν θέλετε.
Απλά δεν χρειάζεται να σας φέρουμε σε δύσκολη θέση.


Δεν έχουμε κάποιο προσωπικό πρόβλημα μαζί σας...απλά αποφασίσαμε οι κάτοικοι του νησιού να γνωρίζουν τα πάντα γύρω από την υπηρεσία ώστε να έχουν τη δυνατότητα να αναγνωρίζουν αυτούς που ευθύνονται για το ξύλο που τρώμε καθημερινά!!

Παναγιώτης Σπανός για τους ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα