Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;



Στο ταξίδι της ζωής ότι μαθαίνουμε είναι από γνώσεις άλλων, και μάλιστα τυχαίνει να επικρατούν αυτές του εκάστοτε κατεστημένου που επικρατεί σε ένα σύνολο ανθρώπων, και έτσι οι άνθρωποι ενώνονται η χωρίζονται από την πληροφόρηση που κατέχουν η οποία δεν είναι αποτέλεσμα δικής τους σκέψης.

Ότι αντιλαμβανόμαστε πάνω στην ύλη, είναι αποτέλεσμα πρωτύτερης κατανόησης του περιβάλλοντος, μέσα από την επεξεργασία των δεδομένων στον εγκέφαλο μας.

Το σώμα μας αντιλαμβάνεται τις σκέψεις που κάνει ο εγκέφαλος πάνω στην ύλη, και μάλιστα θεωρεί αλήθεια μόνον αυτό που ζει.

Η αντίληψη της πραγματικότητας γύρω μας πάνω στην ύλη, είναι υποκειμενική ανάλογα με το που εστιάζουμε την αντιληπτικότητα μας...για παράδειγμα, θεωρούμε όλοι ότι τα λεφτά θα μας διώξουν από την δουλεία του σώματος και θα μας δώσουν την ελευθερία μας να κάνουμε ότι θελήσουμε...ταυτόχρονα όμως θεωρούμε ότι τα λεφτά θα μας φέρουν την απληστία και θα θα μας κάνουν απάνθρωπους.


Ξεχνάμε όμως, ότι εξίσου απάνθρωπο είναι να ζούμε μέσα στην δουλεία, η οποία μας κάνει άνθρωπους υπάκοους,φοβισμένους, και ανασφαλείς.
Συμπεραίνουμε λοιπόν, ότι η φοβία, η ανασφάλεια, που μας προκαλούν τα παραγόμενα αρνητικά συναισθήματα μας είναι απάνθρωπη, άρα είτε είμαστε πλούσιοι και ελεύθεροι είτε φτωχοί και ανασφαλείς είναι το ίδιο απάνθρωπο.

Ζούμε σε μια απάνθρωπη κοινωνία, διότι ο κάθε άνθρωπος που ζει πλουσιοπάροχα και ελεύθερος κάνει ότι θέλει, αναγκάζεται να εκμεταλλευτεί απάνθρωπα για το δικό του συμφέρον τους συνανθρώπους του...επίσης οι άνθρωποι που ζουν εξαρτημένοι από την ανασφάλεια την δουλεία, την καταπιεστική ζωή της ανελευθερίας, τους κάνει επίσης απάνθρωπους γεμάτους αρνητικά συναισθήματα, διότι ζουν και συμπεριφέρονται ως δούλοι.

Συμπεραίνουμε ότι οι πλούσιοι είναι πολύ πιο ελεύθεροι από τους καταπιεσμένους γεμάτους αρνητικά συναισθήματα ανθρώπους, και μάλιστα σχεδόν η μεγαλύτερη μάζα των ανθρώπων ανήκουν σε αυτή την τάξη.

Για να ελέγξουν οι πλούσιοι τους φτωχούς, όταν δεν υπήρχε η τεχνολογία, συγκροτούσαν ομάδες δούλων πληρώνοντας τους για να προστατεύονται και να φοβίζουν τους διχασμένους μέσα στην μιζέρια τους φτωχούς...μετέπειτα είδαν ότι αυτό έχει απήχηση και ενώθηκαν οι πλούσιοι συγκροτώντας μεγάλες ομάδες ενόπλων φέροντας ακόμη μεγαλύτερη εξουσία στους πλούσιους και ελέγχοντας μεγάλες μάζες φτωχών...δημιούργησαν πόλεις κράτη, και μετέπειτα ολόκληρα έθνη που ελεγχόταν πάντα από τους πλούσιους.

Γρήγορα αυτή η απληστία επέφερε τα ηγεμονικά κράτη που έλεγχαν άλλα μικρότερα, και για να ελέγξουν τους φτωχούς πληθυσμούς καλύτερα, σκέφτηκαν να δημιουργήσουν τις θρησκείες, ώστε να ελέγχουν το μυαλό τους από παντού....σήμερα με την τεχνολογία, μας ελέγχουν μέσα από τα ΜΜΕ και τα υποσυνείδητα μηνύματα, αφού όλες οι επιστήμες ελέγχονται από τα δικά τους πανεπιστήμια, που αυτοί οι πλούσιοι δημιουργούν  και τις θέσεις εργασίας, για να ελέγχουν την σκέψη μας τον τρόπο ζωής μας....και τι καλύτερο για τους πλουσίους, να χωρίζουν τους φτωχούς σε χιλιάδες κομμάτια ώστε να είναι πάντα διαιρεμένοι ώστε κάθε μορφή αντίστασης απέναντι στην εξουσία των πλουσίων να καταστέλλεται αμέσως.

Το θέμα είναι αυτή η συγκροτημένη οργάνωση προήλθε μέσα στο πέρασμα των αιώνων από τους ανθρώπους;..η κρύβονται πίσω τους κάποιοι άλλοι; που ελέγχουν τους ανθρώπους μέσα από άπληστους υπάνθρωπους πιόνια -μαριονέτες ανθρωπάρια,  που διψούν για χρήμα και εξουσία;...διότι είναι ξεκάθαρο πλέον ότι αυτοί που μας κυβερνούν είναι ψεύτες υποκριτές, αδίστακτοι φονιάδες των λαών...τελικά τι είμαστε; ένα γένος που εκπέμπουμε και παράγουμε συνεχώς αρνητική ενέργεια που κάποιοι τρέφονται από αυτή;

morfeas sky

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα