ntailsemploum
Το πρωί πήρε το μάτι μου για λίγο τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Λαπαβίτσα, ο οποίος τα έχωσε χοντρά στον Γερούν Ντάισελμπλουμ –την μικρή Ολλανδέζα όπως τον λέμε στην παρέα μας. Αναφερόμενος στα όσα είπε ο επικεφαλής του Eurogroup περί δικής του επιρροής ώστε να υποβαθμιστεί ο ρόλος του Βαρουφάκη, είπε: «Πρόκειται για μια απολύτως χυδαία και απαράδεκτη περίπτωση»
Δεν έχει καθόλου άδικο. Αυτός ο τύπος, παρ’ όλο που προέρχεται από το εργατικό κόμμα, είναι γλίτσα! Ποτέ μου δεν τον χώνεψα. Η πρόσφατη συνέντευξη του στο ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο RTLZ, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, για το ύφος, την υπεροψία και τα ψέματα του. Ο Dijsselbloem ισχυρίστηκε πως εκείνος ήταν που πρότεινε την αντικατάσταση Βαρουφάκη αναφέροντας μάλιστα πως αυτό συμφωνήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Από την πλευρά της η Ελληνική κυβέρνηση απαντάει στον πρόεδρο του Eurogroup κάνοντας λόγο για ανακρίβειες και σημειώνει πως η Ελλάδα δεν είναι πλέον προτεκτοράτο και κανείς ξένος αξιωματούχος δεν θα ορίζει τις επιλογές της κυβέρνησης. «Πρώτη ανακρίβεια: Ο πρωθυπουργός δεν «έδιωξε» τον κ. Βαρουφάκη, και έτσι ο Dijsselbloem θα τον βρει μπροστά του γιατί θα είναι εκεί στο επόμενο Eurogroup»

Κάθε καλόπιστος άνθρωπος πρέπει να στηρίζει τον Γιάνη Βαρουφάκη. Τα κανάλια και οι εφημερίδες του πετάνε λάσπη επειδή θέλει να τους «ξετινάξει» και να βγουν στην φόρα οι απάτες τους.
Αν μετά απ’ όλα αυτά υπάρχουν κάποιοι να πιστεύουν ότι πρέπει να αγοράζουν Ολλανδικά προϊόντα, νομίζω ότι κάνουν σφάλμα μεγάλο. Πρέπει να κάνουμε μποϊκοτάζγενικά στα Ολλανδικά προϊόντα και στα τυριά τους, λες και η Ελλάδα δεν έχει υπέροχα τυριά, κάθε είδους.
graphic1

Μην αγοράζετε Ολλανδικά προϊόντα
——————————-
ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ