Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΝΟΠΗΔΗΧΤΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ!


Είσαι στο σινεμά και σε μια σκηνή της ταινίας μια παντρεμένη υποκύπτει εύκολα στο φλερτ άγνωστου άνδρα. Πιθανόν το άλλο. Αποφασίζει να πηδηχθεί μ' έναν συνάδελφο στο γραφείο. Το κορίτσι, σύμφωνα με το σενάριο, ούτε πουτανάκι είναι, ούτε νυμφομανής. Είναι μια ισορροπημένη και απόλυτα αυτοελεγχόμενη γυναίκα, σύζυγος, μητέρα και ο πρώτος που δεν θα την υποπτευόταν για απιστία είναι ο... άνδρας της. Ο σύντροφός της. Κι εσύ, ο θεατής στο σινεμά, σκέπτεσαι:
-Θα μπορούσε να μου την κάνει και η δικηά μου;
Κατά 90% θα δώσεις την απάντηση στον εαυτό σου. Αποκλείεται. Πας κόντρα στην στατιστική, κύριε μαλάκα. Οι έρευνες είναι αδυσώπητες σε συμπεράσματα. Τουλάχιστον το 70% των γυναικών έχουν ανοίξει τα πόδια τους εκτός γάμου, έστω μια φορά. Που σημαίνει ότι οι κερατάδες, κανονικοί τάρανδοι, που κυκλοφορούν είναι το 70% των ανδρών.
Γιατί η γυναίκα θα συνευρεθεί εξωσυζυγικά. Γιατί θα σκεφθεί και τελικά θα αποφασίσει ερωτική, σεξουαλική επαφή μ' άλλον άνδρα. Υπ' όψιν ότι η γυναίκα δεν έχει τάσεις 
απιστίας σε τόσο υψηλό βαθμό όσο ο άνδρας.
Κάποιες, μάλιστα, όσο κι αν δεν τις καλύπτει συναισθηματικά ο γάμος, το τελευταίο που θα σκεπτόντουσαν είναι να κερατώσουν 
τον άνδρα τους.

Γιατί, λοιπόν, η συμβία σου πέρασε την κόκκινη γραμμή. Οι λόγοι είναι συγκεκριμένοι. Μην πέσουμε στο αχανές σύμπαν των διαφόρων και ποικίλων αιτιών. Λέμε τα χοντρά, τα βασικά, εκείνα τα δεδομένα που στέλνουν την γυναίκα να πατήσει και να περάσει το κατώφλι της συζυγικής απιστίας.
Είναι σχεδόν απίθανο να απατήσει η γυναίκα που κάνει σεξ συχνά με τον άνδρα της. Η... επικίνδυνη είναι εκείνη που το κάνει αραιά και πού, και όποτε το... θυμηθούν με τον σύζυγο.
Αποδεδειγμένο. Η γυναίκα που εργάζεται έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να απιστήσει, μάλιστα χωρίς να σταματήσει να αγαπάει τον άνδρα της, τον πατέρα των παιδιών της. Όσο, μάλιστα, είναι επαγγελματικά περισσότερο επιτυχημένη, τόσο πιο... χαλαρά θα ξενοπηδηχθεί.
Αξιοσημείωτο εύρημα στις σχετικές επιστημονικές έρευνες. Δεν είναι πάντα σ' όλες τις γυναίκες η αναζήτηση της σεξουαλικής ικανοποίησης η αιτία της απιστίας. Άρα, αν θες να μη φυτρώσουν ποτέ τίποτα κερατάκια στο κεφάλι σου, πολύ περισσότερο αν είσαι φαλακρός και θα φαίνονται, να ξηγιέσαι τρυφερά με την δικηά σου. Ας μην την συχνοπηδάς, αρκεί να της αφιερώνεις χρόνο, να ασχολείται μαζύ της, να της δείχνεις ότι είναι υπαρκτή στην καθημερινότητά σου.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα