Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Προς κάποιους αχαρακτηριστους φωτορεπόρτερ επωνύμων ιστοσελίδων κ καναλιών που διαβάλουν την πραγματικότητα προς την αθέατη πλευρά, της ΚΑΝΝΑΒΗΣ που δεν χρειάζεται να είσαι χρήστης της ουσίας για να την δεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Ήθελα να 'ξερα φίλοι μου γιατί παραξενευεστε όταν η κατάσταση σε αυτή την χώρα παραμένει στάσιμη σε σημείο να βαλτωνει κ να βρωμαει. Τα πράγματα θεμελιωδώς δεν πάνε καλά κ ξέρετε ποιοι είναι οι ιθύνοντες....

Ας γίνω πιο συγκεκριμένη κ όχι γενική. Τα 'χω πάρει κι έχω φορτώσει άγρια -στην καθομιλουμένη νεοελληνική μας διάλεκτο-.


Προσπαθώντας να κρατήσω επίπεδο πιάστηκε το χέρι μου.Όμως εδώ είναι ο τοίχος μου κ τον μουντζουρωνω, τον χρωματιζω, τον βάζω κάτω κ τον παταω εγώ κ μόνο.


Προς κάποιους αχαρακτηριστους φωτορεπόρτερ επωνύμων ιστοσελίδων κ καναλιών που διαβάλουν την πραγματικότητα προς την αθέατη πλευρά, της ΚΑΝΝΑΒΗΣ που δεν χρειάζεται να είσαι χρήστης της ουσίας για να την δεις.


Πως θέλετε ρε παιδιά να περάσουν τα αιτήματα στο σάπιο σύστημα κ να πιάσουν τόπο ορε;;;;;;Τι φωτογραφίες αισχρες είναι αυτές που παίζουν στο διαδυκτιο;;;;;; Ήθελα να ξερα κανείς μας δε ντρέπεται για αυτά τα χάλια;;;; Με φωτογραφίες ΑΠΑΧΑΥΝΟΜΕΝΩΝ, ΝΙΡΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΚΤΣΑΣΙΑΣΜΕΝΩΝ τοξικομανών να κυλιούνται γυμνοί στους δρόμους, να έχουν χάσει επαφή με την πραγματικότητα..... Αυτή την εικόνα ορε περιμένετε να δει ο Α.Τσίπρας κ να υπογράψει τα αιτήματα σας;;;;;;; Σας ρωταω αυτή είναι η χρήση ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ;;;; Αυτός είναι ο όρος της ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗΣ και η εικόνα του χασικλη;;;;; Που είναι αυτές οι 10.000 ανθρώπων που βουλιαξαν το σύνταγμα εχθες;;;; Γιατί κύριοι δημοσιογράφοι κ φωτορεπόρτερ δεν δειξατε την πρέπουσα προσοχή κ σεβασμό στις εκατοντάδες ασθενών;;; Γιατί φωτογραφισατε ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ Κ ΗΡΩΙΝΟΠΟΤΕΣ;;;;Γιατί στιγματιζετε κ χαλατε με τις άθλιες φωτογραφίες σας μια πραγματικότητα ενός φυτού θεραπευτικού;;;Γιατί ντροπιαζετε την Ελλάδα;;;


Ακόμη κι εγώ η διαβασμενη επί του θέματος ανατριχιασα κ τρομαξα στο θέαμα των εικόνων σας....


Σας καταγγελω λοιπόν δημοσίως για την αγένεια κ την απρεπεια που βγαλατε...



Κανείς δε θέλει ναρκοκουλτουρα κ κοιμισμενους ανθρώπους. Δεν ήταν αυτό το μήνυμα της χθεσινης εκδήλωσης.


Η ακτιβιστική μου δράση αλλά κ η δραστηριότητα μου σε συλλόγους ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ με δίδαξε άλλα.


Είναι προσβολή για τις μανάδες που γνώρισα με τα άρρωστα παιδιά που εφάρμοσαν κάνναβη.Είναι προσβολή για τους καρκινοπαθείς που αρνήθηκαν χημειοθεραπεία κ ειπαν ΝΑΙ στο έλαιο της κ σώθηκαν. Είναι ντροπή για τους ανθρώπους που παλεύουν με αναπηρίες κ νευροπαθητικους πόνους διώχνοντας τα οπιούχα σκευάσματα μακρια...


Είναι αναφαιρειτο δικαίωμα των ασθενών να επιλέγουν την θεραπεία τους.
Δεν χρειάζεται να είσαι χρήστης κάνναβης για να δεις την αθέατη πλευρά της.Ανοιχτομυαλος χρειάζεται να είσαι.


Σαθρό το σύστημα, δίχως υποδομές γι αυτό στα πρώτα "σεισμικά κύματα" ταρακουνιομαστε τόσο!!!!!


Μια απάντηση προς όλες τις μανάδες που ανακάλυψαν πως το παιδί τους κανει χρηση είτε περιστασιακή, είτε συστηματική κ με ρωτάνε αν η κάνναβη είναι επικίνδυνη για την υγεία τους.ΝΑΙ!Το τόσο παρεξηγημένο φυτό μπορεί να αποδειχτεί επικίνδυνο όταν είναι αγνώστου προελεύσεως διότι: ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ Κ ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ το λεγόμενο "spise" με συνθετικά παράγοντα φαρμάκων όπως η κεταμινη, η καθινονη κ το παράγωγο αυτής μεδεδρονης.... Γεμάτο φυτοφάρμακα κ ουσίες. ΟΧΙ!!!!!!!Δε μπορεί να είναι επικίνδυνο εαν κ εφόσον είναι ΚΑΘΑΡΟ και ουδέποτε με τον σωστό δρόμο προθάλαμος για τα σκληρά ναρκωτικά!!


Ένα ακόμη μήνυμα της χθεσινης εκδήλωσης ήταν το ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ......


Τι κάνουμε γι αυτό για την καταπολέμηση του;; Απλά κ νόμιμα ΑΥΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ενός φυτού. Είτε στον κήπο είτε στο μπαλκόνι είτε στο σαλόνι σας μωρέ!! Κανείς δε μπορεί να σας κάνει κάτι....Κανένας δεν μπορεί να σας φοβίσει!!! Την ακτιβιστική μου κ εθελοντική μου δράση οι περισσότεροι την γνωρίζετε. Όχι! Δεν πινω αλλά δε κάνω πίσω μπροστά στην αδικια κ τα αυτονόητα.



Κωνσταντινα Κουρουμαλη 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα