Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Ενεργειακή εναρμόνιση



Τι κερδίζουμε θυμώνοντας, κατηγορώντας και κρίνοντας...
 
Τι κερδίζουμε θυμώνοντας, κατηγορώντας, κρίνοντας και κατακρίνοντας όσα και όσους πιστεύουμε πως μας ενοχλούν;
 
Θα σας πω αμέσως τι κερδίζουμε. Ένα έμφραγμα, πιθανόν, έναν καρκίνο ίσως, κάποιο αυτοάνοσο νόσημα, υπέρταση,  κ.ο.κ.
 
Γιατί όπως πολλές φορές σε αυτή την ιστοσελίδα σας έχω  πει, τα αρνητικά συναισθήματα αποδιοργανώνουν το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της καρδιάς μας που είναι υπεύθυνο για την εναρμόνιση όλων των ενεργειών του σώματος. Και όταν οι ενέργειές μας είναι αποδιοργανωμένες, τίποτα στον οργανισμό δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά.
 
Είμαστε κόμβοι ενέργειας, μέσα σε ένα ενεργειακό σύμπαν. Τώρα το ξέρουμε αυτό πολύ καλά, χάρη στην κβαντική φυσική.  Δεν είμαστε απλά ένα μάτσο σάρκες και κόκαλα, όπως μας έχουν πείσει εδώ και χρόνια όσοι θέλουν να μας έχουν άβουλα όντα υπό τον έλεγχο τους, τα διάφορα δηλαδή κέντρα εξουσίας.    
Και όσο πιο εναρμονισμένες είναι οι ενέργειες που παράγονται στο σώμα μας, τόσο πιο εύκολα σαν ενεργειακοί κόμβοι κινούμαστε μέσα σε αυτό το ενεργειακό σύμπαν. Πράγμα που σημαίνει πως ευκολότερα πραγματοποιείται το έργο που σαν ενεργειακά όντα καλούμαστε να κάνουμε, χωρίς πολλά εμπόδια και τριβές.
 
Η εναρμόνισή μας δηλαδή, βοηθάει τόσο την υγεία μας, όσο και την ζωή μας.
Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε δηλαδή αντί να θυμώνουμε, να κρίνουμε και να κατακρίνουμε, είναι σε κάθε στιγμή να προσπαθούμε, ο καθένας στον τομέα του, να κάνει ότι καλύτερο μπορεί, τόσο για τον εαυτό του όσο και για τους άλλους. Με τον τρόπο αυτό, ο νους μένει ήρεμος, η καρδιά λειτουργεί αρμονικά κρατώντας τον οργανισμό μας υγιή, και η ζωή μας γίνεται καλύτερη και ευκολότερη. 
 
Αξίζει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την αντίληψή μας για το τρόπο σκέψης και ζωής που μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην αρρώστια και την ταλαιπωρία, διαιωνίζοντας τον φαύλο κύκλο θυμού, κρίσης και μιζέριας. Για τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρετε να το πετύχετε αυτό σας έχω μιλήσει εδώ.
 
Θέλει επιμονή και υπομονή αυτή η προσπάθεια, δεν είναι κάτι που γίνεται από την μια στιγμή στην άλλη, το ξέρω, όμως αγαπημένοι φίλοι και φίλες σας βεβαιώνω πως αξίζει τον κόπο...



Μία καινούργια άσκηση ενεργειακής εναρμόνισης ανέβασα πρόαφατα στο κανάλι μου στο Youtube (κλικ εδώ), για να σας βοηθήσω περισσότερο σε αυτή την προσπάθειά σας να αλλάξετε την αντίληψή σας για τα πράγματα και να αποκτήσετε ηρεμία. Θα την βρείτε και στην σελίδα των ασκήσεων ενεργειακής εναρμόνισης του ιστοτόπου. Μη ξεχνάτε όμως πως πρέπει πρώτα να έχετε ασκηθεί σωστά και αρκετά με τις ασκήσεις χαλάρωσης,(με τη σειρά που σας τις έχω δώσει) πριν αρχίσετε να ασκείστε με τις ασκήσεις ενεργειακής εναρμόνισης. Μόνον έτσι θα απολαύσετε σωστά όλη τη βοήθεια που μπορούν αυτές οι τελευταίες να σας προσφέρουν. 

Παρ όλα αυτά, εάν κάποιοι αισθάνεστε κάποια δυσφορία ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα κατά τον οραματισμό με τον παιδικό εαυτό σας, μην επιμένετε περισσότερο. Ασκηθείτε για αρκετό καιρό με την άλλη άσκηση της ενεργειακής εναρμόνισης (αγάπη), και ξαναδοκιμάστε μετά από κάποιο διάστημα. Αν ασκηθείτε αρκετά με την πρώτη άσκηση, θα πρέπει  να μπορέσετε να κάνετε την δεύτερη αυτή άσκηση ενεργειακής εναρμόνισης πολύ πιο άνετα και εύκολα.
Με αγάπη  

lenahealth

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα