Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΕΚΑΝΕ ΠΑΣΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ


 


Ιστορία αληθινή. Από τότε που πρωτοέκανε έρωτα με τη γυναίκα του αδελφού του, την Αλεξία, ο Πάνος δεν ελέγχει τον εαυτό του. Η νύφη του του έχει πάρει τα μυαλά. Δεν σκέπτεται τίποτα άλλο, παρά μονάχα πότε θα βρεθεί μαζύ της, αν είναι δυνατόν κάθε ημέρα, και δυο φορές την ημέρα.
Δεν πάει πίσω και η Αλεξία. Τον αποζητά σε κατάσταση αμόκ. Δεν μπορείς να πεις ποιος από τους δύο πάσχει βαρύτερα σε σεξουαλική υστερία. Θα τους τσακώσουν στα πράσα, έτσι όπως πάει το πράμα, είναι σίγουρο. Αφηνιασμένο παράνομο ζευγάρι, δεν παίρνουν μέτρα προστασίας, με την παραμικρή ευκαιρία κάνουν σεξ παθιασμένο. Άγριο. Ο ένας ανεκάλυψε στον άλλον σεξουαλικές ακρότητες, δίχως φραγμό.
Η Αλεξία απορεί με τον εαυτό της. Αναγνωρίζει ότι είναι αχαρακτήριστη πέρα για πέρα η συμπεριφορά της. Δεν ήταν τέτοια. Ούτε καν είχε φανταστεί πως θα πήγαινε μ' άλλον, μάλιστα με τον παντρεμένο αδελφό του Λεωνίδα. Δεν βρίσκει καμμία δικαιολογία, ούτε ότι κοντά στα τρία χρόνια ήταν νηστική, επειδή παρουσιάστηκε το πρόβλημα στον άνδρα της. Από τα 50 του κιόλας χρόνια να μην είναι σε θέση να την ικανοποιήσει. Το όργανό του να είναι χρήσιμο μόνον για την τουαλέτα, όχι το κρεββάτι. Κι αυτήν σχεδόν να μην την δυσαρεστεί η αδυναμία του Λεωνίδα να έχει στύση. Φαινόμενο σύνηθες είπαν οι γιατροί, πιθανότατα να αποκατασταθεί η στυτική του δυσλειτουργία. Το αποτέλεσμα είναι άκαπνος ο μεν Λεωνίδας, στο απυροβόλητο η δε Αλεξία.

***
Ο 42χρονος Πάνος αποφασίζει να μιλήσει στον αδελφό του. Θα το τολμήσει. Έχει το σχέδιό του. Κάτι, άλλωστε, πρέπει να κάνει, θα ήταν καταστροφή να αντιλαμβανόταν πρώτος τι συμβαίνει ο Λεωνίδας ανάμεσα στην γυναίκα του και τον αδελφό του. Και επειδή γνώριζε ότι απασχολούσε σχεδόν βασανιστικά τον αδελφό του η αγαμία της γυναίκας του, με τη δική του υπαιτιότητα, προχώρησε στην τολμηρή του πρόταση.

-Λεωνίδα, φοβάμαι για την Αλεξία. Νέο κορίτσι, στα ντουζένια της, μήπως ξενοπηδηχτεί. Με το πρόβλημα που έχεις, που δεν κάνετε τίποτα, δεν αποκλείεται το απευκταίο. Άνθρωπος είναι, κάποια στιγμή θα βρεθεί σε αδυναμία, χωρίς να το ήθελε προηγουμένως, χωρίς να το επιδιώκει, να υποκύψει σε κάποιον. Συμβαίνει σε κάθε γυναίκα... Σκέφθηκα, βέβαια να το συζητήσω μαζύ σου, να την πηδάω εγώ την γυναίκα σου. Έχω ένα πρόβλημα να πάω μαζύ της, το ξέρεις ότι σαν άνθρωπος μου τη σπάει. Και δεν είμαι μαλάκας να μην καταλαβαίνω ότι κι εγώ δεν της είμαι συμπαθής...
Αμίλητος ακούει τον αδελφό του ο Λεωνίδας. Σκέπτεται την 36χρονη Αλεξία που δεν την έχει πλησιάσει ερωτικά, σεξουαλικά περισσότερο από δυόμισυ χρόνια και αισθάνεται ενοχές. Από την άλλη, όσο κι αν έχει λογική η κουβέντα του Πάνου, μια απόφαση να ευλογήσει το σμίξιμο του με την Αλεξία θέλει σκέψη, χρόνο για να χωνευθεί. Όπως και να το συζητήσει με την γυναίκα του. Κάτι άλλο θέλει να προσθέσει ο Πάνος.
-Σκέπτομαι, Λεωνίδα, ποια εξέλιξη θα μπορούσε να είχε αν η Αλεξία άνοιγε παρτίδες με κάποιον. Αν δεν το κάνει μαζύ μου κι αγάμητη θα παραμένει και όσο περνάει ο καιρός θα ζεις με την απειλή να ξενοπηδηχθεί.
Η Αλεξία “πείστηκε” τελικά, από τον φορτικό σύζυγό της να συμφωνήσει να ξαπλώνει με τον Πάνο, ο οποίος σίγουρα θα έχει τις αντιρρήσεις του, όπως της είπε, αλλά θα προσπαθήσει να τον κάνει να συναινέσει σ' ένα ερωτικό τρίγωνο, που όμως στην πραγματικότητα θα έχει δύο σκέλη.
-Αλεξία, αν γίνεται με την άδεια του συζύγου, τότε δεν θεωρείται απιστία, είπε στην γυναίκα του Λεωνίδας.
Δεν είχε άλλη επιλογή η 36χρονη. Δεν μπορούσε να κάνει... διαφορετικά, διότι δεν άντεχε να αντικρύζει κάθε μέρα τον άνδρα της που υπέφερε γνωρίζοντας ότι η ίδια υποχρεώνεται σε σεξουαλική αποχή.

 apodytiriakias

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα