Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΟΣ ΟΙΚΟΣ

Έρωτας και Πέμπτος Οίκος
Ο ΕΡΩΤΑΣ και η σχέση του με τον ΠΕΜΠΤΟ ΟΙΚΟ
Έρωτας, παιδιά, δημιουργία, τέχνη. Εδώ λοιπόν, θα εξετάσουμε τον πέμπτο οίκο που αναφέρεται στη ζωτικότητα, τη δημιουργικότητα, τις αισθηματικές σχέσεις. Θα δούμε πως λειτουργεί ο πέμπτος οίκος, ανάλογα με το ζώδιο που τον καταλαμβάνει, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει μία εμπεριστατωμένη αναφορά. Γιατί χρειάζεται να γνωρίζουμε ποιοι πλανήτες βρίσκονται σε αυτόν, τι εξουσίες έχει ο πλανήτης που τον εξουσιάζει και πως λειτουργούν επίσης οι τέσσερις προηγούμενοι οίκοι.
Δηλαδή, 1ος οίκος πως συμπεριφέρεται το άτομο, 2ος οίκος πως επιδιώκει να αποκτήσει κάποια πράγματα, 3ος οίκος πως παρατηρεί και συναλλάσσεται στην καθημερινότητα του, 4ος οίκος πόσο εκτιμά τους γονείς του και πόσο είναι δεμένος με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Έτσι φτάνοντας στο 5ο οίκο «της αγάπης» θα φανεί με ποιο τρόπο το άτομο αγαπάει εκείνους που τον έλκουν συναισθηματικά και ερωτικά.
Όμως, αγάπη είναι και δημιουργία. Μέσα από την αγάπη ενός ζευγαριού και την ένωση τους επιτυγχάνεται η ύψιστη δημιουργία τα παιδιά. Γι’ αυτό ο 5ος οίκος, εκτός από την αισθηματική ζωή του ατόμου μας πληροφορεί και για τα παιδιά του.

Όταν όμως λέμε δημιουργία δεν είναι απαραίτητο να περιοριζόμαστε μόνο προς την αναπαραγωγή του είδους. Δημιουργεί ακόμα και αυτός που γράφει για παράδειγμα ένα βιβλίο, Όποιος ζωγραφίζει έναν πίνακα ή συνθέτει ένα κομμάτι μουσικής. Όλα λοιπόν τα καλλιτεχνικά ταλέντα του ατόμου, μπορούν να ανιχνευθούν επίσης από τον πέμπτο οίκο. Όταν όμως κάποιος δημιουργεί, κουράζεται και η δημιουργία πολλές φορές εμφανίζει όψη πονεμένου μόχθου. Αλλά είναι και μία ευχαρίστηση καθώς δίνει τη χαρά της προσωπικής δημιουργίας, και τη χαρά του έρωτα.
Ο 5ος εξετάζει επίσης και τη χαρά των απολαύσεων και της ψυχαγωγία Βέβαια, η λειτουργικότητα του καθενός θα εξαρτηθεί και από τη φύση του ζωδίου που τον εξουσιάζει. Ας δούμε λοιπόν τον κάθε 5ο χωριστά σε συνάρτηση με το ζώδιο που τον «χρωματίζει».


krios5ος - ΚΡΙΟΣ «Καψουρέματα»
Επιθετικό, ορμητικό, τολμηρό το ζώδιο του Κριού. Είναι αυτονόητο λοιπόν ότι κάπως έτσι θα είναι και η ερωτική ζωή σας. Το κύριο χαρακτηριστικό σας στις αισθηματικές σχέσεις σας είναι η ορμητικότητα. Οι έρωτες σας ανάβουν και σβήνουν με την ίδια ένταση. Γι αυτό και στη λαϊκίστικη ορολογία.
αναφέρεται ως καψούρεμα και περιπέτεια, εφόσον βέβαια υπάρχει και το ανικανοποίητο. Αν και στην πραγματικότητα αρέσκεστε να είστε οι οδηγητές της ερωτικής «άμαξας» όταν όμως πρόκειται να συμμετάσχετε σένα τρελό ξεφαντωτικό έρωτα δε μένετε στην πρωτιά. Αφήνεστε στο ότι ήθελε προκύψει.
Σας αρέσει η διασκέδαση, ο αθλητισμός και κάθε τι που σας δίνει την ευκαιρία να εκδηλώσετε τη ριψοκίνδυνη πλευρά του εαυτού σας. Μερικές φορές, μπορεί να δείχνετε παθιασμένοι σε κάτι που επιθυμείτε πολύ, είτε αυτό που θέλετε να κατακτήσετε είναι μία «καρδιά» ή ο ρόλος του δημιουργού σε ένα έργο. Όταν όμως αρχίζει να σας κουράζει μπορεί να το εγκαταλείψετε σε όποιο στάδιο ανάπτυξης και αν βρίσκεται.
Η σχέση με τα παιδιά συχνά είναι ανταγωνιστική και σε ακραίες περιπτώσεις ενδέχεται να φτάνετε ακόμα και σε σοβαρές συγκρούσεις.


tavros5ος - ΤΑΥΡΟΣ «Κτητικότητα»
Η αισθηματική ζωή σας, για να είναι ολοκληρωμένη και ευτυχισμένη πρέπει να μοιάζει σαν τον ανοιξιάτικο καταπράσινο λιβάδι. Δηλαδή να νιώθετε το ρομαντισμό που σας δημιουργεί το πράσινο γρασίδι. Αγαπάτε καθετί που έχει ομορφιά, χαρά, ευχάριστη γεύση, άνεση. Με τον άνθρωπο που συνδέεστε θέλετε να έχετε την αποκλειστικότητα. Είστε άτομο που ρέπετε προς τη φιληδονία και κατ επέκταση δεν αφήνετε περιθώρια στο /στη σύντροφό σας ακόμα και να κάνει τη σκέψη να κοιτάξει έστω και με θαυμασμό άλλο πρόσωπο.
Η αρχική σας ζήλια μπορεί να μετατραπεί σε μίσος. Με λίγα λόγια ο ερωτικός σας σύντροφος πρέπει να αποτελεί ένα μέρος των ιδιοκτησιών σας.
Στις διασκεδάσεις σας πρέπει να περιλαμβάνονται το καλό φαγητό, ο χορός και το τραγούδι. Οι σχέσεις με τα παιδιά είναι απόλυτες. Η στοργικότητά σας μερικές φορές μπορεί να είναι αποπνικτική. Ως προσωπικά σας δημιουργήματα, δε μπορεί παρά να ανήκουν κι αυτά στις «ιδιοκτησίες» σας. Τα φροντίζετε και τα προστατεύετε με κάθε τρόπο και δεν ανέχεστε να τα πληγώσει ούτε κι αυτός ο/η σύντροφος σας.


didimoi5ος - ΔΙΔΥΜΟΙ «Εγκεφαλικότητα»
Μεταβλητό, φλύαρο, επικοινωνιακό το ζώδιο των Διδύμων. Έτσι κάπως θα λέγαμε ότι χρωματίζεται και η δική σας αισθηματική ζωή.
Οι διπλοί αισθηματικοί δεσμοί είναι μία από τις πιο σημαντικές ενδείξεις του τρόπου που ζείτε αυτόν τον τομέα της ζωής σας. Αρέσκεστε βέβαια, να τα έχετε καλά με όλους και με ένα άριστα διπλωματικό τρόπο να πετάτε σαν την πεταλούδα από το ένα κλαρί στο άλλο, να γεύεστε τη γύρη των λουλουδιών και να θαυμάζετε το κατόρθωμά σας.
Κάποτε βέβαια θέλετε να τελειώσετε με αυτά και να βρείτε εκείνον τον άνθρωπο που θα σας χαρίσει την ολοκληρωτική ευτυχία. Κι θα είναι τελικά αυτός που θα μπορέσει να αντιληφθεί ότι ο σαρκικός έρωτας δε φτάνει μόνος του θα πρέπει να ακολουθείται και από κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα. Για να μείνετε λοιπόν κοντά στον άνθρωπο που συνδέεστε αισθηματικά, πρέπει να περάσει δια μέσου του εγκεφάλου σας. ο λόγος, ο ήχος και η εικόνα δηλαδή αυτά που σας πλημμυρίζουν με την ερωτική επιθυμία. Άλλωστε αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που διασκεδάζετε, μπορεί να βρίσκεστε ταυτόχρονα εδώ και εκεί. Διότι μόνο έτσι νιώθετε ότι απολαμβάνετε τις ευχάριστες στιγμές της ζωής.
Ο σχέσεις με τα παιδιά, μοιάζουν περισσότερο φιλικές. Συζητάτε, αστειεύεστε, παίζετε μαζί τους. Δεν είστε με λίγα λόγια, οι γαντζωμένοι γονείς επάνω στα παιδιά σας.


karkinos5ος - ΚΑΡΚΙΝΟΣ «Μητρικότητα»
Η δική σας αισθηματική ζωή δε θα πρέπει να ξεφεύγει και πολύ από την πατρική και μητρική στοργή. Η ευτυχία σας είναι εξασφαλισμένη μόνο αν βρείτε τον μπαμπά ή τη μαμά σας. Εκείνο τον άνθρωπο δηλαδή, που θα σας προστατεύει, θα σας νταντεύει και φυσικά να ανέχεται τις παραξενιές σας.
Το κακό με σας είναι ότι επηρεάζεστε πολύ εύκολα μέσα από λέξεις, πράξεις και γεγονότα από τη μία στιγμή στην άλλη, Υποφέρετε και χαίρεστε με την ίδια ένταση. Η αλλαγή των συναισθημάτων σας συχνά οφείλεται στη νωθρή φιληδονία σας που άλλοτε τη ζείτε πραγματικά και άλλοτε μέσω της φαντασίας σας.
Στις διασκεδάσεις σας παρατηρείται μία παιδιάστικη συμπεριφορά καθώς μπορεί να σας συγκινούν τα πιο απίθανα πράγματα.
Οι σχέσεις σας με τα παιδιά θα είναι πάντα στοργικές, ακόμα και μεσήλικες να γίνουν εσείς θα τα αντιμετωπίζετε ως να εξακολουθούν να είναι νήπια.


leon5ος - ΛΕΩΝ «Κυριαρχία»
Ακτινοβόλος, εγωκεντρικός, δυναμικός, παθιασμένος. Με αυτές τις λέξεις σκιαγραφείται συχνά το ζώδιο του Λέοντα. Όταν λοιπόν ο ερωτικός σας τομέας εκπροσωπείται από αυτό το ζώδιο εννοείται ότι θα έχει όλα τα λιονταρίσια χαρακτηριστικά. Εδώ, θυμίζει την πολύ γνωστή τηλεοπτική σειρά «τόλμη και γοητεία» με έρωτα, πάθος, δύναμη και εξουσία.
Εσείς λοιπόν για να δημιουργήσετε μία πετυχημένη αισθηματική ζωή πρέπει να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε στο επίκεντρο του θαυμασμού. Να βρίσκεστε στην πρώτη θέση στην καρδιά, την ψυχή και το μυαλό του/της συντρόφου σας. Θεωρεί- τε μεγάλη υπόθεση ότι του/της δοθήκατε και αξιώνετε γι αυτό πλήρη υποταγή. Βέβαια όταν λέμε υποταγή δεν εννοούμε το εξαρτημένο άτομο, γιατί αν συμβεί κάτι τέτοιο η απόρριψη θα είναι από εσάς αναπόφευκτη, εννοούμε ότι απλά θα πρέπει να προσαρμοστεί στα δικά σας θέλω. Να διασκεδάζει με μεγαλοπρέπεια, να ξοδεύει γενναιόδωρα, να γίνεται ριψοκίνδυνος – φυσικά μόνο για σας. Γενικά ανήκετε στους αριβίστες, τους δημιουργικούς με όποιον και ότι αγαπάτε Γενικά είστε οι τζογαδόροι της ζωής.
Οι σχέσεις με τα παιδιά σας θα είναι άριστες αν έχουν δημιουργηθεί κατ΄εικόνα και ομοίωσή σας. Αλλά και έτσι να μην είναι δεν χάνετε ευκαιρία που να μην τα επιδεικνύετε ως τα ξεχωριστά πλάσματα στον πλανήτη Γη, αφού άλλωστε τα μεγαλώνετε και ως πραγματικά βασιλόπουλα.


parthenos5ος - ΠΑΡΘΕΝΟΣ «Αναλυτικότητα»
Όταν κάποιος θέλει να αποδώσει με λέξεις κλειδιά την εικόνα του ζωδίου της Παρθένου αναφέρεται στις λέξεις : αναλυτικός, λεπτολόγος, αυστηρός, κριτικός. Συνεπώς, όταν αναφερόμαστε στον ερωτικό τομέα κάποιου που έχει ως κύρια χαρακτηριστικά του αυτές τις έννοιες λογικά θα υποθέταμε μια μίζερη αισθηματική ζωή. Σε εσάς λοιπόν, δεν υπάρχουν τρέλες, ρίσκο, και πάθη. Ακόμα και στις αποκλειστικά ιδιαίτερες στιγμές σας επικρατεί η λογική και διάθεση για αυτοσυγκράτηση. Προτιμάτε να περιμένετε παρά να επιτεθείτε στο ταίρι σας. Η αναμονή για σας σημαίνει ότι θα το βάλετε στο μικροσκόπιο, αφού θα πρέπει να είστε σίγουροι ακόμα και για την καθαριότητά του και γενικά τη βιολογική του υγεία. Γενικά, είστε από τους λίγους ανθρώπους που φιλτράρετε τα αισθήματα και τα πάθη σας. Δείχνετε αυτοσυγκρατημένοι ακόμα κι όταν αγαπάτε μέχρι θανάτου.
Στις διασκεδάσεις σας η συμπεριφορά σας είναι σχεδόν παρόμοια. Δηλαδή όταν η λογική σας σας υπαγορεύει να μη βάλετε το χέρι στην τσέπη σας ή να μη ξεπεράσετε τα όρια σας προτιμάτε να ασχολείστε με ένα χόμπι σας που μπορεί να σας παρέχει και κάποιο όφελος και όχι με ξεφαντώματα.
Στις σχέσεις με τα παιδιά σας ενδέχεται το κλίμα να είναι λίγο βαρύ εξαιτίας της κριτικής που τους ασκείτε. Πάνω από όλα όμως σας ενδιαφέρει η υγεία του τους.


zygos5ος - ΖΥΓΟΣ «Ελκυστικότητα»
Με τον πέμπτο οίκο σας στο ζώδιο του Ζυγού θέλετε να είστε σίγουροι ότι αρέσετε. Κάνετε τα πάντα για να είστε αρεστοί, συνεργάσιμοι, ευγενείς. Έρωτας για εσάς σημαίνει αλληλοσεβασμός, ισότιμες σχέσεις –ανεξάρτητα σε ποιο φύλο ανήκετε – με όμορφες ρομαντικές στιγμές.
Η ερωτική συνεύρεση από μόνη της δεν αποτελεί καμία ιδιαιτερότητα, αφού θα πρέπει να προηγείται το φλερτ, τα όμορφα λόγια, οι αισθησιακές εικόνες. Σας αρέσει το παιγνίδι όμοιο με αυτό που παίζει η ναζιάρα γατούλα με το μπαλάκι της. Το τρυφερό κοίταγμα, το απαλό χάδι, το ήρεμο περιβάλλον, η ρομαντική μουσική είναι τα τονωτικά και διεγερτικά χάπια σας για να νιώθετε αισθηματικά ευτυχισμένοι.
Ότι είστε άνθρωποι φιλάρεσκοι είναι κάτι που δεν κρύβεται. Παρόλη τη διακριτική συμπεριφορά σας επιδιώκετε με διπλωματικότητα να έλκετε την προσοχή των ανθρώπων που σας συγκινούν. Γι αυτό και δεν εξαιρείστε από την ομάδα των ανθρώπων που αρέσκονται ή δεν ενοχλούνται στην περιπέτεια, αρκεί βέβαια να μην υπάρχουν στοιχεία χυδαιότητας.
Οι σχέσεις μετά παιδιά συχνά είναι στοργικές και φιλικές μαζί. Επιδιώκετε πάντα να εμφανίζονται καλοντυμένα και να τους βρίσκετε και ενδιαφέροντα εκτός των σχολικών τους υποχρεώσεων τους όπως είναι ο χορός, ο αθλητισμός, οι ξένες γλώσσες κ.λπ.


skorpios5ος - ΣΚΟΡΠΙΟ «Δεσμευτικότητα»
Ένας Πέμπτος οίκος στο Σκορπιό είναι πάντα ένα αίνιγμα για τον τρόπο και την τύχη της αισθηματικής ζωής σας. Έρωτας, πάθος, ζήλια, αποκλειστικότητα. Η αρχή μιας σχέσης συνήθως στηρίζεται στο τέλος μιας άλλης και αντίστροφα. Τα περάσματά σας από τη μία κατάσταση στην άλλην πολλές φορές αγγίζουν τα όρια του σαδομαζοχισμού.
Όταν λέμε μόνιμη αισθηματική σχέση για εσάς εννοούμε την τέλεια σχέση. Από τη στιγμή που ανακαλύπτετε – ανεξάρτητα σε ποια ηλικία θα συμβεί αυτό – ότι δε σας αρέσουν οι διπλές καταστάσεις, η αφοσίωσή σας στον άνθρωπο που αγαπάτε είναι παροιμιώδης για την αποκλειστική προσήλωσή σας. Το κακό όμως με σας είναι ότι αφήνετε συχνά ανεξέλεγκτα τα ενστικτώδη πάθη σας και τότε το φως μετατρέπεται σε σκοτάδι, το θετικό σε αρνητικό, η αγάπη σε μνησικακία.
Το δικό σας ερωτικό παιχνίδι μοιάζει σαν μονομαχία κάτω από τα κύματα του ωκεανού. Η συγκίνηση, η τόλμη και η ανάγκη για μία μοναδική διάκριση σας φέρνουν μπρος σε τετελεσμένα γεγονότα. Αν δεν καταφέρνετε να ‘έχετε ωστόσο το μονοπώλιό σας στη σχέση, τότε μπορεί να μεταμορφωθείτε σε γεράκι, σκορπιό ή αφιονισμένο άλογο. Με τον ίδιο τρόπο ζείτε και αντιδράτε στις διασκεδάσεις και τα προσωπικά σας δημιουργήματα, από τα οποία το πιο σημαντικό δημιούργημά σας είναι τα παιδιά σας Στα οποία όμως ενδέχεται να δημιουργείτε φοβίες με τον απόλυτο κυριαρχικό τρόπο που τους συμπεριφέρεστε.


toxotis5ος - ΤΟΞΟΤΗΣ «Ανεξαρτησία»
Όταν η ερωτική ζωή σας κυριαρχείται από το ζώδιο του Τοξότη τα συμπεράσματα δίνουν σχεδόν μία ασαφή εικόνα. θα μπορούσε να παρομοιαστεί περισσότερο με έναν πίνακα Πικάσο που χρειάζεται πολύ φαντασία να καταλάβει κάποιος το θέμα. Αρχικά δίνεται την αντίληψη του θερμού εραστή, εκείνου που μπορεί να κατεβάσει ακόμα και τα αστέρια στη γη, όμως αυτή η αντίληψη έχει πολύ μεγάλη διαφορά από την πραγματικότητα. Στο βάθος του Είναι σας υπάρχει αρκετή δόση αδιαφορίας, ικανής να μη θέλετε τη δέσμευση και την αποκλειστικότητα.
Το φλερτ αποτελεί ένα μέρος της περιπετειώδους ζωής σας σε αυτόν φυσικά τον τομέα. Τα «που πήγες», «πως πέρασες τις ώρες σου μακριά από μένα, «γιατί άργησες κα γιατί λοξοκοίταξες» είναι ότι χειρότερο μπορεί να σας συμβεί. Έχετε όμως, όλη την άνεση χωρίς πόνο και πάθος να πείτε τη λέξη αντίο και να αποχωρήσετε.
Αναφορικά, με τη διασκέδαση δεν υπάρχουν συγκεκριμένα κλισέ και χόμπι. Κάνετε τα πάντα, αυτό που σας ευχαριστεί, όποτε και οπουδήποτε το επιθυμείτε.
Οι σχέσεις με τα παιδιά σας βρίσκονται σε επίπεδο φιλίας, καθώς δε σας αρέσει να τα καταπιέζετε, τους δίνετε την ελευθερία στις επιλογές και τις δραστηριότητες τους.


aigokeros5ος - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ «Συντηρητικά»
Η δική σας ερωτική ζωή μοιάζει με αργοκίνητο καράβι. Χρειάζεται να καταναλώνετε όλο το πυριτιδοποιείο για να ακουστεί η ανάφλεξη.
Είστε συγκρατημένοι ακόμα και στο πιο απλό και εύκολο φλερτ. Χρειάζεται να περάσει αρκετός χρόνος για να διαπιστώσετε το ενδιαφέρον κάποιου, κάποιας ή για να εκδηλώσετε το δικό σας στο πρόσωπο που σας συγκινεί.
Από τη στιγμή όμως που νιώσετε τα βέλη του φτερωτού θεού, μένετε σταθερά αφοσιωμένοι στις επάλξεις του έρωτα. Βέβαια, δε θα παρασυρθείτε ποτέ σε δημόσιες περιπτύξεις και μπορεί να ασκείτε μία αυστηρή συμπεριφορά απέναντι στο πρόσωπο που συνδέεστε αν ξεφύγει από τους κανόνες του « αυτό επιτρέπεται, αυτό δεν επιτρέπεται».
Συνοπτικά εξετάζοντας την ερωτική σας συμπεριφορά σε βάθος, η γενικότερη άποψη δίνει την εντύπωση «μιας φωτιάς που υποβόσκει κάτω από τη στάχτη».
Οι σχέσεις με τα παιδιά στηρίζονται σε μία αυστηρή στρατιωτική πειθαρχία, γεγονός που μπορεί να οδηγεί σε έντονες συγκρούσεις.


ydroxoos5ος - ΥΔΡΟΧΟΟΣ «Ασυνήθιστα»
Ελευθερία, αλτρουισμός, ιδεαλισμός, επαναστατικότητα, με αυτές τις λέξεις σκιαγραφείται το ζώδιο του Υδροχόου κατά συνέπεια η ερωτική σας ζωή, εκπροσωπείται από τα Υδροχοικά στοιχεία.
Ιδεαλισμός λοιπόν, για την αισθηματική ζωή σας σημαίνει αφοσίωση ακόμα και στην περίπτωση που το πρόσωπο με το οποίο συνδέεστε δεν ανταποκρίνεται στον ίδιο βαθμό με ότι εσείς προσφέρετε.
Αυτό βέβαια, έρχεται σε σύγκρουση με την ελευθερία και εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί κανείς πως μπορεί να συνυπάρξουν αυτές οι έννοιες. Ε λοιπόν, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ελευθερία για σας δε σημαίνει απαραίτητα απιστία. Σημαίνει «επιθυμώ να έχω ελευθερία κινήσεων. Να επικοινωνώ, να ενημερώνομαι για το καθετί που συμβαίνει γύρω μου και σε ολόκληρο τον κόσμο και να εξελίσσομαι». Μέχρι εδώ τα πράγματα είναι θαυμάσια και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μομφής. Υπάρχει όμως πρόβλημα στις απαιτήσεις που έχετε από τον αισθηματικό δεσμό σας. Θέλετε να έχετε τον πλήρη έλεγχο στις δραστηριότητες του. Εσείς να είστε ανεξάρτητοι, όχι όμως και ο άλλος άνθρωπος. Αν ωστόσο, εσείς εξαφανιστείτε για κάποιο διάστημα επειδή έτυχε να σας συγκινήσει κάποιο άλλο «εξωγήινο πλάσμα, από τον ερωτικό σύντροφο σας απαιτείτε να περιμένει με καρτερικότητα την επιστροφή σας. Πάντως, στη γενικότερη συμπεριφορά σας διαπιστώνει κανείς σημάδια αδιαφορίας και ψυχρότητας με ανεξέλεγκτα ξεσπάσματα.
Δε θα έλεγε κανείς ότι είστε οι γεννημένοι θερμόαιμοι εραστές. Ο έρωτας για σας ξεκινάει από την εγκεφαλική επαφή. Κάπως έτσι είναι και η συμπεριφορά σας στον τρόπο που διασκεδάζετε και ανατρέφετε τα παιδιά σας. Γίνεστε φίλοι μαζί τους, συζητάτε και προγραμματίζετε από κοινού το μέλλον τους.


ixthys5ος - ΙΧΘΥΕΣ «Φαντασία»
Εσείς ζείτε έντονες συναισθηματικές συγκινήσεις. Η αισθηματική ζωή σας βασίζεται σε όνειρα, στον ρομαντισμό, και συχνά στην ουτοπία. Σε ποιο επίπεδο βρίσκεται η σχέση σας και πως θα εξελιχθεί στο μέλλον αρέσκεστε να τη βλέπετε συχνά μέσα από ροζ τζαμάκια. Έτσι η ρομαντική πλευρά του έρωτα μπορεί να μετατραπεί σε μία δυσάρεστη εμπειρία στο μέλλον. Και θα είναι ευχής έργο αν αυτή την εμπειρία τη βιώσετε σύντομα και αποχωρήσετε γρήγορα αποκομίζοντας ένα διδακτικό μάθημα από αυτήν. Διαφορετικά, μπορεί να παγιδευτεί τε σε περιπέτειες χάνοντας κάθε ίχνος αξιοπρέπειας.
Γενικά, ξεκινάτε τις σχέσεις σας καλοπροαίρετα, χωρίς ιδιοτέλεια, κάνοντας αν χρειαστεί και αυτοθυσίες. Το πρόβλημα βρίσκεται πάντα στο μετά.
Για να μην υπάρχουν λοιπόν προβλήματα ούτε στην αρχή ούτε και στο μέλλον ανακαλύψτε τα ιδιαίτερα ταλέντα σας με τα οποία σας προίκισε η φύση, απελευθερώστε και αξιοποιήστε μέσα από αυτά την πλούσια φαντασία σας ώστε να μην τη διοχετεύετε όλη στην ερωτική ζωή σας.
Αυτή υπερβολική ευαισθησία σας τελικά εκδηλώνεται και στις σχέσεις με τα παιδιά σας. Τα πολλά χάδια πολλές φορές αποδεικνύονται και ως πολύ κακή τακτική.  

yiotakalogera

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα