Κυριακή 17 Μαΐου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Τους είπαν ψέματα ότι πήραν το πρωτάθλημα (Βίντεο)

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Παίκτες, προπονητές και 90.000 οπαδοί της Tractor Sazi από το Ιράν πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου, ενώ το πρωτάθλημα είχε πάρει άλλη ομάδα. Διαβάστε γιατί...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Τους είπαν ψέματα ότι πήραν το πρωτάθλημα (Βίντεο)

Σενάριο από ταινία επιστημονικής φαντασίας στο Ιράν. Τρεις ομάδες στην Persian Gulf Pro League έδιναν μάχη για τον τίτλο, οι δυο εξ αυτών (Tractor Sazi και Naft Tehran) αγωνίζονταν μεταξύ τους, ενώ η τρίτη (Sepahan) κόντρα σε αδιάφορη ομάδα.

Η Tractor Sazi προηγούνταν με 3-1 στο σκορ μέχρι και το 75ο λεπτό, όταν η Naft Tehran μείωσε αρχικά στο 76' και ισοφάρισε στο 81ο λεπτό. Την ίδια ώρα η Sepahan νικούσε με 2-0 και όπως όλα έδειχναν θα κατακτούσε το πρωτάθλημα.


Στο 87ο λεπτό η επικοινωνία από κινητά και σταθερά στην περιοχή διεκόπη. Οι τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα δεν είχαν σήμα! Τότε ο εκφωνητής του γηπέδου ανακοίνωσε ότι η Tractor Sazi κατέκτησε το πρωτάθλημα.



Η ανακοίνωση έφερε ντελίριο ενθουσιασμού σε παίκτες, προπονητές και κόσμο οι οποίοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, εκτιμώντας πως η Sepahan είχε ισοφαριστεί.

Αργότερα έγινε γνωστό ότι η Κυβέρνηση της χώρας με παρέμβαση της ζήτησε να στηθεί όλοι αυτό το σκηνικό προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια από τους 90.000 απογοητευμένους οπαδούς, σε ένα γήπεδο χωρητικότητας 70.000 θεατών.

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως θα περίμενε ο διεστραμμένος νους που σκαρφίστηκε αυτή την ιστορία. Και αυτό γιατί μόλις έγινε γνωστή η αλήθεια, ο κόσμος ξέσπασε και δημιούργησε τρομερά επεισόδια από τα οποία υπήρξαν τραυματισμοί και υλικές ζημιές.



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα