Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Πώς να σταματήσετε άμεσα την ημικρανία με αλάτι!

Οι άνθρωποι που υποφέρουν από ημικρανία συχνά αισθάνονται ανήσυχοι και θέλουν να ξεφορτωθούν το φοβερό πόνο που χαρακτηρίζει την κατάσταση αυτή. Η ημικρανία δεν είναι κάτι που μπορεί κάποιος να αστειευτεί. Μπορεί απλά να ακούγεται τρομακτική, αλλά στην πραγματικότητα, μια πραγματικά κακή ημικρανία μπορεί να σας κάνει ''σμπαράλια'' και να σας καθηλώσει για το υπόλοιπο της ζωής σας.
Το χειρότερο πράγμα είναι ότι υπάρχουν κάποιοι τύποι ημικρανιών που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με τα συνήθη παυσίπονα που πωλούνται στο φαρμακείο, αλλά υπάρχουν σίγουρα μερικά φυσικά φάρμακα που αξίζει να δοκιμάσετε, όπως το αλάτι!
πώς-να-άμεσα-stop-α-ημικρανία με αλάτι
Πώς να χρησιμοποιήσετε αλάτι για άμεση θεραπεία της ημικρανίας
Εάν πάσχετε από ημικρανίες, έχετε πιθανώς δοκιμάσει και κάνει τα πάντα για να τις σταματήσετε. Όταν η ημικρανία κτυπάει, απλά καταστρέφει όλη την ημέρα σας. Ωστόσο, υπάρχει μια λύση που απλά θα μπορούσε να λειτουργήσει για σας! Το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν χρειάζεται να καταφύγετε στην συμβατική ιατρική.

Όταν χρησιμοποιείτε  αλάτι για να ανακουφιστείτε από τις ημικρανίες, χρησιμοποιήστε εξαιρετικής ποιότητας αλάτι όπως το κρυσταλλικό αλάτι Ιμαλαίων. Είναι το πιο πλήρες αλάτι στον κόσμο. Περιέχει 84 ορυκτά, στοιχεία και ηλεκτρολύτες.
Είναι ένας εκπληκτικός αριθμός, θεωρώντας ότι υπάρχουν μόνο 118 στοιχεία που είναι γνωστά στην επιστήμη. Το άλας αυτό μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των επιπτώσεων της ημικρανίας, μειώνοντας κατά συνέπεια τους πονοκεφάλους, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα, αυξάνοντας τα επίπεδα της ενέργειας, εξισορροπώντας τα επίπεδα της σεροτονίνης στο αίμα, βοηθώντας στην αποκατάσταση των ηλεκτρολυτών και της αλκαλικής ισορροπίας του σώματος καθώς και τόσων άλλων.
Η μέθοδος αυτή διεξάγεται εύκολα. Το μόνο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να  πίνετε ένα ποτήρι χυμό λεμονιού (285 γρ.) αναμειγνυόμενο με πολύ υψηλή συγκέντρωση κρυσταλλικού άλατος Ιμαλαΐων (15 γραμμάρια / 3 κουταλάκια του γλυκού αλάτι σε 285 γρ. χυμό λεμονιού) . 
Θα λειτουργήσει μαγικά!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα