Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Θεραπεύοντας τον καρκίνο με βιολογικές τροφές

admin-ajax (2)


Στις μέρες μας οι άνθρωποι προσπαθούν να διατηρήσουν ένα υγιές σώμα μέσω της διατροφής, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι άνθρωποι να απομακρύνονται από τα φαρμακευτικά προϊόντα. Μπορείτε να θεραπεύσετε το σώμα σας με βιολογικά τρόφιμα!
Ο Ty Bollinger, ένας best-seller συγγραφέας που γράφει βιβλία που σχετίζονται με την φυσική υγεία κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο “The Quest For The Cures… Continues.”


Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, παίρνει συνεντεύξεις από είκοσι οκτώ γιατρούς και εννέα επιζώντες του καρκίνου που είναι έτοιμοι να πουν την αλήθεια για τον καρκίνο και τις φυσικές μεθόδους που ακολούθησαν και αποδεδειγμένα θεράπευσαν τον καρκίνο.
Γιατί δεν χρησιμοποιούμε αυτές τις φυσικές μεθόδους;
Λοιπόν, δυστυχώς, υπάρχει μια απλή απάντηση στο ερώτημα αυτό, τα χρήματα. 
Η βιομηχανία του καρκίνου έχει δημιουργήσει εκατομμύρια θέσεις εργασίας με τη μορφή πολλών ιατρικών συλλόγων και σωματείων του καρκίνου, όπως  Η Αμερικανική Ιατρική Ένωση, η Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία, και η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ. Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι φυσικές θεραπείες έχουν αποκρυφτεί για τη διασφάλιση αυτών των ομάδων και οι άνθρωποι θα εξακολουθήσουν να βγάζουν κέρδος από την ασθένεια των άλλων ανθρώπων.
twew
Στο ντοκιμαντέρ του, ο κ Bollinger προωθεί μία από τις καλύτερες μεθόδους για την ήττα του καρκίνου,  η οποία έχει επίσης ευρέως συζητηθεί από χιλιάδες γιατρούς. 

Κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων οργανικής καλλιέργειας και φρέσκων φρούτων, λαχανικών, βοτάνων και μπαχαρικών.
Επειδή τα φυτοφάρμακα, τα χημικά, τα ζιζανιοκτόνα, τα εντομοκτόνα βρίσκονται στα συμβατικά προϊόντα που καλλιεργούνται, τα  κάνουν τοξικά. Έχει διαπιστωθεί ακόμη ότι βοηθούν την άμεση εξάπλωση του καρκίνου σε όλο το σώμα .
Με τη χρήση αυτών των χημικών ουσιών, οι παραγωγοί καταστρέφουν τα υγιή θρεπτικά συστατικά που συνήθως βρίσκονται σε τέτοια τρόφιμα και ονομάζονται ιοντικά ιχνοστοιχεία. 
Ιοντικά ιχνοστοιχεία είναι τα μέταλλα που έχουν την ικανότητα να μεταφέρουν θρεπτικές ουσίες μέσα στο κύτταρο εύκολα, επειδή έχουν χαμηλό μοριακό βάρος. Το έδαφος που είναι καταβεβλημένο από τις χημικές ουσίες στερείται το βιο-διαθέσιμό φουλβικό οξύ, το χουμικό οξύ, τα αμινοξέα και τα ιχνοστοιχεία που βοηθούν στη διασφάλιση της υγείας και των θρεπτικών συστατικών των φυτών.
Οι γιατροί έχουν χρησιμοποιήσει το φουλβικό οξύ ως θεραπεία για την πρόληψη του καρκίνου. Ο Δρ Nuzum του Αϊντάχο έχει περιθάλψει περίπου οκτώ χιλιάδες ασθενείς με φουλβικό οξύ και έχει πάρει σπουδαία αποτελέσματα. Το φουλβικό οξύ είναι το καλύτερο αντιοξειδωτικό που είναι γνωστό στις μέρες μας, έχοντας δεκατέσσερα τρισεκατομμύρια ηλεκτρόνια που μπορούν να εξουδετερώσουν τις ελεύθερες ρίζες. Μπορεί να λειτουργήσει μέσα στο κύτταρο αλλά και στο εξωτερικό του κυττάρου.
Επίσης, καλύπτεται από το ντοκιμαντέρ το κατά πόσον τα βιολογικά γαλακτοκομικά και ζωικά προϊόντα είναι ασφαλή για κατανάλωση. 

Έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχει μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στα περισσότερα κρέατα των ζώων και των γαλακτοκομικών προϊόντων που προωθεί την ανάπτυξη του καρκίνου σε όλα τα στάδια. Αυτή η πρωτεΐνη είναι γνωστή ως καζεΐνη, έτσι, ως εκ τούτου, η κατανάλωση του κρέατος και των γαλακτοκομικών προϊόντων θα πρέπει να παρακολουθείται επειδή η κατανάλωση ορμονών και αντιβιοτικών δεν είναι καλό πράγμα για την υγεία σας.
 Ας ελπίσουμε ότι, σύντομα θα έχουμε περισσότερα νέα στοιχεία στο φως για να ''ρίξουμε'' τα ψέματα του καρκίνου (ότι "δεν υπάρχει θεραπεία»), και έτσι οι άνθρωποι θα σταματήσουν να υποφέρουν εξαιτίας της απληστίας των άλλων.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα