Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΑΛΟΜΑ, ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ!


Στα 68 της χρόνια πέθανε η πιο γνωστή Ελληνίδα τραβεστί, η Αλόμα. Πιο σωστά, ο τραβεστί με το όνομα «Αλόμα», που γεννήθηκε άνδρας, που δεν ένοιωσε ποτέ γυναίκα, όπως έλεγε ο Μπάμπης Ταμουτζίδης, από κάποιο χωριό του Κιλκίς.
Θηλυπρεπής, θηλυπρεπέστατος, με τρόπους κοριτσίστικους από πιτσιρίκι, από φτωχή οικογένεια με 7 ετεροθαλή αδέλφια γρήγορα συνειδητοποίησε τη διαφορετικότητά του. Κι όταν στα 21 του από τη Θεσσαλονίκη βρέθηκε στην Αθήνα, με την υπερδραστηριότητά του σαν «συνδικαλιστής», για το δικαίωμα των τρανσέτων, άρχισε να κτίζεται ο θρύλος της «Αλόμας».
Ασκούσε βέβαια το επάγγελμα της πόρνης και κάποια χρόνια είχε το γενικό πρόσταγμα στα στενά της Λεωφόρου Συγγρού. Η Αλόμα με τις «δικές» της έλεγχε όλη την περιοχή στη νύχτα. Θαρρούσε ότι είναι «κοινωνική λειτουργός». Ότι πρόσφερε έντιμα υπηρεσίες στους πελάτες, είτε τον ήθελαν παθητικό, είτε ενεργητικό.

Τα τελευταία χρόνια ο Μπάμπης Ταμουτζίδης κυκλοφορούσε στην Ομόνοια γεμάτος σοφία και περισυλλογή. Μοναδικός φίλος του ο σκύλος του, καθημερινή παρέα του, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν σκέφτηκε ποτέ να αλλάξει φύλο, να εγχειριστεί. Ήταν ένας καλός άνθρωπος. Κι έτσι ήθελε να τον θυμούνται αυτοί που τον γνώρισαν και όσοι δεν του μίλησαν ποτέ.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα