Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ «ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ»

Η δουλειά ξεκίνησε πρώτα με τις πραγματικές φοιτήτριες. Με κορίτσια, πανεπιστημιακής ηλικίας, γεμάτες δροσιά και σεξουαλική απειρία, που κάποια στιγμή αποφάσισαν, υποχρεώθηκαν να γίνουν πόρνες, διότι πράγματι αντιμετώπιζαν οικονομικό πρόβλημα.
Ιδεώδης ερωτική σύντροφος για έναν παντρεμένο, για κάποιον ματσωμένο, μια 19χρονη, μια 20χρονη η οποία δεν είναι επαγγελματίας πόρνη. Ένα κορίτσι με κοινωνικά ενδιαφέροντα, αυριανή επιστήμων, που δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα, μακρυά από την οικογένειά της, σ' άλλη πόλη, διότι πέραν από τα προσωπικά της έξοδα την επιβαρύνουν τα δίδακτρα, ό, τι απαιτούν οι σπουδές της.
Είτε, λοιπόν, με δική της πρωτοβουλία, είτε μυημένη από μια φίλη, μια συμφοιτήτριά της, η κοπέλλα, η αληθινή φοιτήτρια, όχι αυτή που παριστάνει την φοιτήτρια κάνει το μεγάλο βήμα. Χοντροχαρτζηλικώνεται από κάποιον τον οποίον “βλέπει” μια φορά την εβδομάδα, κάθε δέκα ημέρες, ανάλογα.
Δεν αποκλείεται αν βρει και δεύτερον, ίσως και τρίτον εραστή παράλληλα. Και να κερδίζει περισσότερα χρήματα απ' όσα χρειάζεται. Και στους γονείς της, τους οποίους βοηθάει οικονομικά, να λέει ότι βγάζει αρκετά σαν πλασιέ εγκυκλοπαιδειών π.χ.
Το φαινόμενο της “αθώας” φοιτήτριας που γίνεται “ερασιτέχνις” πόρνη πήρε διαστάσεις μόδας. Και στις ΗΠΑ και σ' όλες τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης. Παρουσιάστηκαν, μάλιστα, και κρούσματα με κορίτσια με μπλε ποδιά, δηλαδή μαθήτριες λυκείου.
Πόσες δικηγορίνες και γιατρίνες σα φοιτήτριες έχουν ένσημα εργάτριας του σεξ; Άγνωστο. Εφιαλτικοί οι υπολογισμοί σε αριθμούς από πανεπιστημιακές έρευνες σε συνδυασμό με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας.
Το γήπεδο είναι μεγάλο. Ήταν επόμενο, λοιπόν, να μην το καταλάβουν όλο οι φοιτήτριες, οι αληθινές, όχι οι παραμύθι φούρναρης. Λέω για το γήπεδο της πελατείας. Του ανδρικού πληθυσμού που έχει παντρευτεί, που έχει οικογένεια, πολύ καλή εργασία. Άνδρες πετυχημένοι, με σίγουρη καριέρα που γουστάρουν να “βοηθήσουν” ένα μανουλομάνουλο πριν αυτό αποκατασταθεί επαγγελματικά.
Έτσι, στο πατ κιουτ οργανώθηκε η προσφορά υπηρεσιών στη συγκεκριμένη δυναμική αγορά ανδρών ηλικίας 40-60 χρονών, που δεν λένε “όχι” να “υιοθετήσουν” ένα sugar-baby 250-300 μηνών. Πουτανάκια κανονικά που παριστάνουν τις φοιτήτριες και επικοινωνείς μ' ένα κλικ μαζύ τους, μέσω συγκεκριμένων ιστοσελίδων.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα