Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Τα τρώτε κάθε μέρα και καταστρέφουν τα δόντια σας!

Ο Δρ Sameer Patel, οδοντίατρος, ασχολείται με προβλήματα δοντιών που προκαλούνται από την κατανάλωση ορισμένων τροφίμων. Προτείνει επιπλέον κάποιες λύσεις για να αντικαταστήσετε τις τροφές που καταστρέφουν τα δόντια σας.
μπορείτε να φάτε-τους-κάθε-μέρα-και-να-καταστρέψει-σας-δοντιών

Πρωινό

Κίνδυνος:
Σήμερα μπορείτε να βρείτε συνδυασμούς σιτηρών και μούσλι που περιέχουν πρόσθετες ουσίες και 3 ή περισσότερες κουταλιές της σούπας ζάχαρη ανά μερίδα. Πράγματι, ακόμη και αν οι παραγωγοί ισχυρίζονται ότι τα προϊόντα τους αποτελούν μια καταπληκτική επιλογή για πρωινό , στην πραγματικότητα μπορούν να επηρεάσουν υπερβολικά τη δύναμη των δοντιών σας.
Λύση:
Καταναλώνετε δημητριακά και γαλακτοκομικά προϊόντα, έτσι ώστε να μειωθούν οι επιπτώσεις του σακχάρου στην ευρωστία των δοντιών. Η βιταμίνη D και το ασβέστιο που βρίσκεται στα γαλακτοκομικά στοιχεία είναι απαραίτητες βιταμίνες που ενισχύουν τα δόντια σας.

Ζεστά ροφήματα

Κίνδυνος:
Το τσάι ή το εσπρέσο μπορεί να έχουν τρομακτική επίδραση όσον αφορά την αντοχή των δοντιών σας σε περίπτωση που τα καταβροχθίζετε σε μεγάλες ποσότητες, και μερικές μαύρες / σκούρες κηλίδες εμφανιστούν και τα δόντια σας αρχίσουν να κιτρινίζουν.
Εάν καταναλώνετε αυτά τα ροφήματα συνεχώς, θα έχετε να κάνετε με δύσοσμη αναπνοή και αφυδάτωση των χειλιών σας.
Λύση:
Η πιο κατάλληλη λύση για αυτό είναι να ξεπλένετε το στόμα σας συχνά με νερό για να μειώσετε την πιθανότητα αφυδάτωσης των χειλιών σας.

Σνακς

Κίνδυνος:
Σνακς που περιέχουν αποξηραμένα βιολογικά προϊόντα ή ποπκόρν, θα μπορούσε να αποβούν μοιραία για την αντοχή των δοντιών σας.
Παρά το γεγονός ότι τα σάκχαρα στον τομέα των αποξηραμένων φυσικών προϊόντων είναι κανονικά, στην πραγματικότητα δεν διαφέρουν από τα επεξεργασμένα σάκχαρα από τη στιγμή που καταλήγουν στο στόμα σας. Το ποπκόρν παραδίδει στερεό οξύ στη στοματική κοιλότητα που βλάπτει τα δόντια.
Λύση:
Τα σνακς με αχλάδι και μήλο περιέχουν περισσότερο νερό. Επιπλέον, πιστεύεται ότι κάθε βιολογικό προϊόν το οποίο περιέχει μεγαλύτερες ποσότητες νερού απελευθερώνει οξέα φρούτων. Βουρτσίζετε τα δόντια σας τακτικά για να αποφευχθεί η παραγωγή ιζημάτων που προκαλούνται από υπόλειμμα τροφής.
Σημείωση: Μην βουρτσίζετε τα δόντια σας αμέσως αφού έχετε καταναλώσει φρούτα δεδομένου ότι είναι πάρα πολύ ευαίσθητα!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα