Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Δείτε πως τα..κύματα θεραπεύουν τη στυτική δυσλειτουργία!



Χαράς ευαγγέλια για όσους πάσχουν από στυτική δυσλειτουργί. Πλέον το πρόβλημα αυτό γίνεται παρελθόν χάρη στην επαναστατική θεραπεία της αγγειογένεσης η οποία γίνεται με κρουστικά κύματα-χωρίς φάρμακα, έχει μόνιμο αποτέλεσμα, είναι  ανώδυνη  και χωρίς καμία παρενέργεια.
 Του Κώστα Ρόκκα Ουρολόγου -Ανδρολόγου
 
Οι άνδρες των οποίων η στυτική δυσλειτουργία οφείλεται σε πρόβλημα αγγείων, μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας σε ποσοστό 80%  έχουν φυσιολογικές σεξουαλικές επαφές χωρίς να χρειάζονται ούτε φάρμακα , ούτε ενέσεις.
 
Η θεραπεία γίνεται εξωτερικά του πέους, μέσω  συσκευής παραγωγής κρουστικών κυμάτων  η οποία διοχετεύει τοπικά σειρά από χαμηλής έντασης κρουστικούς παλμούς στο εσωτερικό του πέους του πάσχοντος.
Τα κρουστικά κύματα, κατά τη διάρκεια της θεραπείας, δημιουργούν ένα νέο αγγειακό δίκτυο ( νεα αγγεία) μέσω των οποίων γίνεται η αιμάτωση του πέους και ο άνδρας έχει στύση.
Η θεραπεία  αυτή πρωτοεφαρμόστηκε πριν από πολλά χρόνια  για  τη δημιουργία νέων αγγείων ( για την ισχαιμία του μυοκαρδίου) στην  καρδιά  και είχε θεαματικά αποτελέσματα με τη δημιουργία νέων αγγείων.
 Είναι δε  επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι τα κρουστικά κύματα ενεργοποιούν μηχανισμούς νεοαγγειογέννεσης στα σημεία που επενεργούν με αποτέλεσμα την βελτίωση της ροής του αίματος.
Ο κ Ρόκκας έχει ήδη εφαρμόσει την θεραπεία σε περισσότερους από 400 άνδρες με θαυμαστά αποτελέσματα. Η θεραπεία πραγματοποιείται σε 12 συνεδρίες οι οποίες γίνονται 2 φορές την εβδομάδα. Κατά την διάρκεια της ο ασθενής αισθάνεται μόνο ελαφριές ανώδυνες δονήσεις στο πέος του.
Σύμφωνα με τα παγκόσμια στατιστικά στοιχεία τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η θεραπεία αυτή αποκαθιστά την στυτική λειτουργία βελτιώνοντας τόσο την διάρκεια όσο και την σκληρότητα της στύσης. Μετά το τέλος της θεραπείας σε ποσοστό 80% οι ασθενείς μπορούν να έχουν φυσιολογικές σεξουαλικές επαφές χωρίς να χρειάζονται ούτε φάρμακα , ούτε ενέσεις.
 
Ραγδαία αύξηση
      
Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες το 2025 περισσότερα από 322.000.000 άνδρες θα αντιμετωπίζουν πρόβλημα.
 Το πέος είναι ένα όργανο που για να αποκτήσει σκληρή στύση θα πρέπει να γεμίσει με αίμα και αυτό το αίμα να διατηρηθεί μέσα στα σηραγγώδη σώματα του , για όσο διάστημα διαρκεί η σεξουαλική επαφή.
Μέχρι πρόσφατα για την αντιμετώπιση της αγγειακής στυτικής δυσλειτουργίας οι πάσχοντες έπαιρναν  είτε  φάρμακα  από το στόμα,(τα οποία αυξάνουν παροδικά την αιμάτωση του πέους), είτε έκαναν χρήση ενδοπεϊκών ενέσεων οι οποίες γίνονται 15 λεπτά πριν τη σεξουαλική επαφή  και η δράση τους διαρκεί μία ώρα.
 
 
Κώστας Ρόκκας Ουρολόγος -Ανδρολόγος


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα