Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Τα McDonald 's κλείνουν 700 καταστήματα!!!

090514mcdonalds


Τα McDonald 's έκλεισαν 350 καταστήματα τους τρεις πρώτους μήνες του 2015 και σχεδιάζουν να κλείσουν επιπλέον 350 μέχρι το τέλος του έτους.

Ο γίγαντας τροφίμων ανακοίνωσε πρόσφατα ότι οδηγείται σε κλείσιμο 350 καταστημάτων με χαμηλές επιδόσεις φέτος, αλλά την Τετάρτη παραδέχτηκε ότι έκλεισε αιφνιδιαστικά ακόμη 350 καταστήματα στις ΗΠΑ, την Ιαπωνία και την Κίνα.
"Νωρίτερα την Τετάρτη, τα McDonald 's ανέφεραν μια μείωση κατά 11% των εσόδων και μείωση 30% των κερδών για τους πρώτους τρεις μήνες του έτους,  καθώς παλεύει να ανταγωνιστεί με νέους ανταγωνιστές στις ΗΠΑ, την σφικτή οικονομική πολιτική στην Ευρώπη και την φοβία της ασφάλειας των τροφίμων στην Ασία, "ανέφερε το Fortune .
Τα McDonald 's οδηγήθηκαν σε απότομη πτώση καθώς οι πελάτες άρχισαν να επιζητούν πιο υγιεινές επιλογές, μια μείωση η οποία μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για την μεγαλύτερη παγκοσμίως αλυσίδα fast food.

920x920

Ήταν σίγουρα ένα σημάδι των καιρών, όταν η Χίλαρι Κλίντον σταμάτησε να τρώει στα Chipotle κατά την διάρκεια της εκστρατείας της στην Αϊόβα νωρίτερα αυτό το μήνα, δύο δεκαετίες αφού ο σύζυγός της όπως είναι γνωστό, σταμάτησε σε ένα McDonald 's, ενώ έκανε jogging.
"Ο κόσμος έχει αρχίσει να αναρωτιέται  τι θέλει πραγματικά να τρώει στη διατροφή του - και νέοι όμιλοι φυσικών παντοπωλείων και εστιατόριων χαράσσουν το δρόμο σε ένα εντελώς νέο οικονομικό περιβάλλον», έγραψε  ο Anthony Gucciardi "Με άλλα λόγια: οι άνθρωποι έχουν απλά κουραστεί να ''φορτώνουν'' σκουπίδια τους οργανισμούς τους, και δεν πρόκειται να το ανεχθούν αυτό πια."
 Επίσης τα φυσικά καταστήματα λιανικής πώλησης τροφίμων, όπως τα Whole Foods προσφέρουν βιολογικά τρόφιμα στην ίδια τιμή με ένα Big Mac με πατάτες.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα