Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Ποιο μπαχαρικό καίει 3 φορές περισσότερο λίπος

mpaqxarika
Έχετε βαρεθεί να ακούτε ότι το «κλειδί» για την απώλεια βάρους είναι η ισορροπημένη υγιεινή διατροφή σε συνδυασμό με την καθημερινή άσκηση... Υπάρχουν όμως κάποιες τροφές που μπορούν να ενισχύσουν τον μεταβολισμό σας και να συμβάλλουν στην πιο αποτελεσματική καύση του λίπους.
Μία κατηγορία τέτοιων τροφών είναι τα μπαχαρικά. Και συγκεκριμένο το κύμινο!
Έρευνα από το πανεπιστήμιο Ιατρικών Επιστημών Shahid Sadoughi στο Ιράν, έδειξε ότι το κύμινο όχι μόνο μειώνει με φυσικό τρόπο το επίπεδο κακής χοληστερόλης στο αίμα, αλλά μπορεί να βοηθήσει το άτομο να κάψει μέχρι και 3 φορές περισσότερο λίπος.

Για τις ανάγκες της έρευνας οι επιστήμονες εξέτασαν τις περιπτώσεις 88 υπέρβαρων ή παχύσαρκων γυναικών, τις οποίες χώρισαν σε 2 ομάδες. Και οι δύο ομάδες ακολούθησαν ισορροπημένη διατροφή και μείωσαν τις θερμίδες που κατανάλωναν καθημερινά κατά 500. Αλλά τα μέλη της 2ηςομάδας, εκτός από αυτό, είχαν οδηγία να καταναλώνουν 3γρ κύμινο ανακατεμένο μέσα σε 140γρ γιαούρτι καθημερινά.
Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι μετά από 3 μήνες, μειώθηκαν αισθητά τα επίπεδα «κακής» χοληστερόλης στην 2η ομάδα αλλά παράλληλα οι γυναίκες που κατανάλωναν και κύμινο έχασαν 3 φορές περισσότερο ποσοστό λίπους.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα