Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Μένουμε στο πατρικό

Πιστή στο ευρωπαϊκό ιδεώδες παραμένει η πλειοψηφία της ελληνικής νεολαίας, αφού, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg, το 63,5% των Ελλήνων ηλικίας 18-34 μένουν στο πατρικό με τους γονείς τους, ενώ οι υπόλοιποι μένουν στο πατρικό χωρίς τους γονείς τους, γιατί οι γονείς τους τα έχουν τινάξει.

Παράλληλα, στο πατρικό τους μένουν περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες ηλικίας 25-34, με αποτέλεσμα όλα αυτά τα εξοχικά που κατέκλυσαν την ελληνική επαρχία τη δεκαετία του '90 να παραμένουν ανεκμετάλλευτα, οπότε ευτυχώς που υπάρχουμε κι εμείς που τα απαλλοτριώνουμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές και δεν τα αφήνουμε να ρημάξουν.

Η μοναδική χώρα που  έχει μεγαλύτερα ποσοστά από την Ελλάδα είναι η Ιταλία, αλλά η Ιταλία δεν είναι μέτρο σύγκρισης, αφού είναι γνωστό ότι οι Ιταλοί πάσχουν από οιδιπόδειο σύμπλεγμα και είναι ερωτευμένοι με τις μανάδες τους.
Σύμφωνα με το Bloomberg, ο βασικός παράγοντας που οι νέοι μένουν με τους γονείς τους είναι ότι δε μπορούν να βρουν δουλειά για να συντηρήσουν το δικό τους σπίτι, οπότε είναι να απορεί κανείς τί κάνουν κάθε μέρα όλα αυτά τα άνεργα κοπρόσκυλα. Στους δρόμους πάντως δεν είναι.
Όλα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα μαντράχαλοι 30 χρονών να βολεύονται με δωρεάν σπιτικά γεύματα και το παιδικό τους δωμάτιο, αν κι εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου μέχρι οι γονείς τους να επαναστατήσουν και να τους πετάξουν στο δρόμο με τις κλωτσιές.
Το δημοσίευμα καταλήγει λέγοντας ότι οι Έλληνες δεν κάνουν παιδιά, οπότε προτιμάνε να μένουν αιώνιοι έφηβοι, κι αυτό είναι πολύ σωστό, αφού πρέπει να είσαι εντελώς ανεύθυνος για να θες να φέρεις μια νέα ζωή σε έναν κόσμο που οδεύει με μαθηματική ακρίβεια προς την καταστροφή.
Βέβαια, οι Έλληνες δε σκέφτονται ούτε το ενδεχόμενο υιοθεσίας κάποιου από τα χιλιάδες παιδιά που μεγαλώνουν σε ορφανοτροφεία κι αυτό είναι πολύ λογικό, αφού μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί τρόπος κληροδότησης του αθάνατου ελληνικού DNA σε παιδί που έχει γεννηθεί από άλλο πατέρα και άλλη μάνα.
Το ευχάριστο με όλη αυτήν την κατάσταση είναι ότι σε λίγα χρόνια η Ελλάδα θα έχει μόνο κωλόγερους, οπότε η ελληνική κυβέρνηση θα διαπραγματευτεί το Μνημόνιο 28 με πολύ καλύτερους όρους, αφού δε θα υπάρχουν νέοι για να πληρώνουν το κόστος των συντάξεων και οι δανειστές δε θα μπορούν να ζητάνε την περικοπή τους.
Νενικήκαμεν!
by To Skouliki Tom
(Ανήθικο δίδαγμα: Διάβαζα τις προάλλες για έναν Πορτογάλο που ξεκίνησε από το Airbnb και τώρα πια νοικιάζει μέσω δικής του ιστοσελίδας το σπίτι του σε τουρίστες που πάνε για διακοπές στην Πορτογαλία. Με τα λεφτά που βγάζει κάνει ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Δε ξέρω ποιο ακριβώς είναι το πλαίσιο στην Ελλάδα αλλά πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να λειτουργήσει ευεργετικά για χιλιάδες συμπολίτες μας, ενώ θα έφερνε χρήματα και στα ταμεία του Κράτους.)


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα