Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Τι σκέφτεται ο σύντροφος σας κατά τη διάρκεια του σεξ; Δείτε τι έδειξε έρευνα

Τι σκέφτεται ο σύντροφος σας κατά τη διάρκεια του σεξ; Δείτε τι έδειξε έρευνα

Μόνο τον σύντροφο τους φαίνεται ότι δεν σκέφτονται οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ, καθώς μία στις δύο γυναίκες και τέσσερις στους δέκα άντρες έχουν ερωτικές φαντασιώσεις με άλλα άτομα.
Αποκαλυπτικά ήταν τα στοιχεία έρευνας για λογαριασμό βρετανικής εταιρείας ερωτικών βοηθημάτων.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήχθη σε 1.300 άντρες και γυναίκες,  το 46% των γυναικών και το 42% των ανδρών έχουν ερωτικές φαντασιώσεις με άλλα άτομα στη διάρκεια του σεξ. Από αυτούς, το 30% των γυναικών και το 25% των ανδρών έχουν κάνει σεξ κάποια στιγμή στη ζωή τους με το πρόσωπο της φαντασίωσης τους.

Για το 26% των γυναικών και το 22% των ανδρών το πρόσωπο αυτό είναι συνάδελφος από τη δουλειά με τον οποίο κάποτε είχαν ερωτική σχέση, ενώ για το 20% των γυναικών και το 11% των ανδρών το πρόσωπο αυτό είναι ο/η προϊστάμενός τους.
Όπως προκύπτει από την έρευνα, οι φαντασιώσεις, δεν είναι πάντοτε αθώες, καθώς το 8% των γυναικών που δήλωσαν ότι είχαν ερωτικές φαντασιώσεις για τον προϊστάμενό τους, προχώρησαν τελικά σε ερωτική σχέση μαζί του, ένα ποσοστό το οποίο στους άντρες είναι μόλις 2%.
Από όσους, έχουν φαντασιώσεις για προηγούμενη σχέση τους, το 31% των γυναικών και το 23% των ανδρών καταλήγουν εκ νέου στο κρεβάτι με τον/την προηγούμενο σύντροφο, ακόμα κι αν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που χώρισαν.
Η έρευνα έδειξε ακόμα ότι το 70% των γυναικών και το 63% των ανδρών φαντασιώνουν για το πως θα είναι το σεξ με ένα άτομο που τους προσελκύει ερωτικά αλλά ακόμα δεν έχουν σχέση μαζί του.
Και αν αναρωτιέστε πόσο συχνά γίνεται αυτό : «Μερικές φορές» απάντησαν οι έξι στους δέκα άνδρες και γυναίκες που παραδέχθηκαν ότι έχουν ερωτικές φαντασιώσεις, ενώ «συχνά» απάντησε το 15% των ανδρών και το 14% των γυναικών.

Πάντως για το 60% των γυναικών και για το 66% των ανδρών οι ερωτικές φαντασιώσεις για άλλα άτομα δεν σημαίνουν τίποτα, αλλά οι υπόλοιποι πιστεύουν ότι αποτελούν σαφή ένδειξη απιστίας και γι’ αυτό θα ένιωθαν (ή ήδη νιώθουν) τύψεις.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα