Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Προσπαθείς και εσύ να απαλλαγείς από τον πονοκέφαλο και πέφτεις για ύπνο; Ξέρεις πόσοι άλλοι κάνουν το ίδιο;

Αποκλείεται να μην το έχεις κάνει και εσύ αυτό. Για ποιο πράγμα, όμως, σε κατηγορούμε πάλι; Άκουσε και φυσικά η απάντηση σου θα δεις ότι τελικά θα είναι ένα μεγάλο ναι. Δεν σου έχει τύχει όχι μία άλλα σίγουρα παραπάνω φορές, να πονάς πολύ στο κεφάλι και για να απαλλαγείς από τον πονοκέφαλο να ξαπλώνεις στο κρεβάτι και αν εύχεσαι να κοιμηθείς; Αφού πεις ναι, σταμάτα να αγχώνεσαι! Αυτό δεν είναι κάτι που το κάνεις μόνο εσύ… Πολλοί άνθρωποι κάνουν το ίδιο και οι ειδικοί που έκαναν τις δικές τους έρευνες το αποδεικνύουν.
Αρχικά, θα πρέπει να σου πούμε ότι οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Ρας που βρίσκεται στο Σικάγο τόνισαν ότι το να προσπαθείς να απαλλαγείς από τον πονοκέφαλο με ύπνο είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου.
Επίσης, τονίζουν ότι αυτή η σκέψη που φυσικά έχει γίνει και πράξη (χωρίς, όμως, να έχεις αποτέλεσμα) έχει γίνει από το 81% του συνόλου των ατόμων που έχουν πονοκέφαλο.
Για να μπορέσουν οι επιστήμονες να φτάσουν στα συμπεράσματα όπου κατέλειξαν μελέτησαν την συμπεριφορά 65 εθελοντών που έπασχαν από πονοκεφάλους πολύ συχνά.
Βέβαια, πρόσθεσαν οι επιστήμονες ότι το να ξαπλώνουν οι ασθενείς είναι κάτι που γίνεται τελείως υποσυνείδητα αφού όταν πονούν νιώθουν ότι νυστάζουν.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα