Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!



Συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Corey Goode, γνωστού και ως GoodETxSG, για τον πόλεμο που μαίνεται στο ηλιακό σύστημα:
- Οι τρομεροί σεισμοί και τα ακραία καιρικά φαινόμενα που βιώνει αυτές της μέρες η ανθρωπότητα είναι αποτέλεσμα των μαχών μεταξύ της συμμαχίας της Aliance και των Illuminati/Cabal-ιστών. 

Σε δύο πρόσφατες επιθέσεις η Alliance κατέστρεψε ολοκληρωτικά μια βάση αποικία των Illuminati/Caba-λιστών και των Ναζί στον Άρη με τεράστιες απώλειες σε ανθρώπινα θύματα, αφού περίπου 250.000 άνθρωποι - σκλάβοι σκοτώθηκαν μαζί με τις οικογένειες τους.

 Η δεύτερη ήταν η πολύ πρόσφατη επίθεση εναντίον υποθαλάσσιας βάσης των Δρακονιανών κοντά στις ακτές της Β. Καρολίνας, η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς με πολλά θύματα συμπεριλαμβανομένου και μικρού αριθμού σκλάβων. 

Εκείνη την στιγμή εκδηλώθηκε ισχυρός σεισμός στην περιοχή

ΟΙ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ


- Η μια θετική πλευρά (Solar Space Program ή SSP ή Alliance) αποτελείται από μια συμμαχία θετικών δυνάμεων της επιφάνειας κάτω από το αρχικό διαστημικό πρόγραμμα του στρατού των ΗΠΑ "Solar Warden", διάφορα αρχαία διαστημικά προγράμματα θετικών εξωγηίνων πολιτισμών με ανθρώπινη εμφάνιση και ομάδες αποσχισθέντων πολιτισμών σε υπόγειες εγκαταστάσεις
- Η άλλη αρνητική πλευρά περιλαμβάνει τις αρχαίες οικογένειες γνωστές σαν Illuminati/Cabal και τους εξωγήινους Ερπετοειδείς σύμμαχους τους που μαζί με τους Ναζί ελέγχουν τον πλανήτη και έχουν βάσεις/αποικίες με ανθρώπους σκλάβους σε διάφορες τοποθεσίες στο ηλιακό σύστημα
- Και μια τρίτη πλευρά που παρουσιάστηκε σχετικά πρόσφατα, είναι φιλική προς την ανθρωπότητα και ανώτερη τεχνολογικά όλων, η "Συμμαχία των Σφαιρών" με τα "Μπλε Πτηνά", όντα με ανθρώπινη εμφάνιση αλλά με πρόσωπο που συνδυάζει μείγμα ανθρωπίνων και πτηνοειδών χαρακτηριστικών. 

Οι σφαίρες είναι τεράστιοι πλανήτες - σκάφη μεγαλύτεροι ή μικρότεροι της Γης και έχουν θέσει ολόκληρο το ηλιακό σύστημα σε καραντίνα, αφού έχουν δημιουργήσει δύο αδιαπέραστες ζώνες γύρω από αυτό. 

Τα "Μπλε Πτηνά" θέλουν να πληροφορηθεί πλήρως η ανθρωπότητα για τα εγκλήματα που διέπραξαν και εξακολουθούν να διαπράττουν οι Illuminati/Cabal, να συλληφθούν και να περάσουν από διεθνή δικαστήρια. 

Ταυτόχρονα να ελευθερωθεί η ανθρωπότητα, να τις δοθούν οι νέες τεχνολογίες και να αρχίσει μια νέα πορεία ανόδου.



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα