Το 2005, ο εξελικτικός βιολόγος Dean Hamer, ερευνώντας τη γενετική βάση της εξάρτησης από το κάπνισμα, βρήκε αυτό που αποκάλεσε: το «γονίδιο του θεού».

Ένα γονίδιο που φιλοδοξούσε να δώσει απαντήσεις για το αίσθημα της θρησκευτικής πίστης και την τάση του ανθρώπου προς την πνευματικότητα.

Η ‘ανακάλυψη’ αυτή, σηματοδότησε την έναρξη μια νέας διαμάχης μεταξύ επιστήμης και θρησκείας. Αυτή τη φορά με νέα όπλα, τη γενετική και τις επιστήμες του εγκεφάλου απ’ τη μια και τη θεωρία του «ευφυούς σχεδιασμού» από την άλλη. Ένας πόλεμος που αναμένεται να είναι σκληρός, λένε οι αναλυτές, καθώς οι παραδοσιακοί φραγμοί του ιερού και απαραβίαστου της ζωής καταργούνται.
Τι όμως θα συμβεί αν οι ηγεσίες των διαφόρων θρησκειών “προσκυνήσουν” τελικά τους επιστήμονες στο όνομα της συμφιλίωσης αντί της διαμάχης; Αυτό:


Θα δούμε τον Βαρθολομαίο να σέρνεται στο Cern, αντί να ορθώνει το ανάστημα του και να ζητάει εξηγήσεις και εγγυήσεις μέχρι που μπορεί το εγώ ενός επιστήμονα να φτάσει βάζοντας σε κίνδυνο τις φυσικές δυνάμεις και ισορροπίες.
Το «γονίδιο του θεού» του Dean Hamer παρουσιάστηκε ως μια «απόπειρα της επιστήμης να κατανοήσει και να ελέγξει το αίσθημα της πίστης». Έτσι το προέβαλαν και λίγοι απ’ όσους ενημερώθηκαν επ’ αυτής της ανακάλυψης, μπορεί να έδωσαν και τη δέουσα σημασία στο “ελέγξει”
Το γονίδιο VMAT2 ελέγχει τα χημικά σήματα που στέλνονται στον εγκέφαλο μέσω μιας πρωτεΐνης που παράγει. Ουσιαστικά εμπλέκεται στο πώς νιώθουμε. Παραλλαγές του γονιδίου αυτού συνδέονται με το αίσθημα της πνευματικότητας και τη μεταφυσική. Για τον Hamer η πνευματικότητα έχει γενετική βάση. Η θεωρία αυτή είναι βεβαίως αδύναμη και δεν εξηγεί αν πράγματι παίζουν ρόλο τα γονίδια, ποιον ακριβώς ρόλο παίζουν και γιατί, όμως συναντά εκείνους τους επιστήμονες που θεωρούν ότι η πίστη ενυπάρχει μέσα μας είτε λόγω κατασκευής είτε λόγω… ατυχήματος. Για τον Scott Atran, Αμερικανό ανθρωπολόγο, το φαινόμενο της πίστης «είναι μια οικογένεια νοητικών φαινομένων που αποτελείται από την ασυνήθιστη σύνθεση συνηθισμένων νοητικών καθημερινών λειτουργιών». Με απλά λόγια, η θρησκευτική πίστη προέκυψε εξελικτικά, ανεξάρτητα από τη θέλησή μας, ως υποπροϊόν.

Να ‘σκοτώσουν’ το γονίδιο του Θεού

Ένα μόλις χρόνο μετά τη λαμπρή ‘ανακάλυψη΄του γονιδίου του Θεού από τους επιστήμονες, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο (μάλλον από διαρροή) ένα βίντεο όπου ένας αγνώστων στοιχείων επιστήμων δίνει μια διάλεξη σε υπαλλήλους του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ σχετικά με το «God’s Gene».
Ο επιστήμονας περιγράφει ένα σχέδιο για να “αλλάξουν” το Θεϊκό Γονίδιο σε πληθυσμούς στη Μέση Ανατολή, προκειμένου -όπως λέει- να τερματιστεί η αναταραχή στην περιοχή. Το βίντεο, σύμφωνα με Αμερικάνους αναλυτές/ακτιβιστές έχει επαληθευτεί ως αυθεντικό. Και φαίνεται να είναι.

Το “Σχέδιο Funvax” στοχεύει το γονίδιο VMAT2 (το λεγόμενη «Γονίδιο του Θεού»). Το σχέδιο προϋποθέτει έναν εμβολιασμό μαζικό προκειμένου να εξαλειφθεί το συγκεκριμένο γονίδιο ώστε να μην υπάρχει θρησκευτικός φανατισμός. Δηλαδή, έναν αντιπνευματικό μαζικό εμβολιασμό.
Το βίντεο έχει καταρριφθεί από τον “ειδικό” Αμερικάνο που ασχολείται με την κατάρριψη ‘θεωριών συνωμοσίας’ και η ανάλυση του έχει γίνει copy-paste από τα Ελληνικά Hoaxes. Είπαμε, οι άνθρωποι δεν κουράζονται, απλά τα παίρνουν έτοιμα από τις αμερικάνικες υπηρεσίες.
Κατά την ‘κατάρριψη’ παρουσιάζονται φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικό περιοδικό νευρολογίας, οι οποίες ταιριάζουν με εκείνες του βίντεο και αναφέρονται σε μια ασθενή άσχετη με το θέμα.
Ανεξάρτητα του πότε ανέβηκε και ξανανέβηκε το βίντεο αυτό στο You Tube, έχει παρθεί, σύμφωνα με την ημερομηνία, πέντε χρόνια νωρίτερα από το επιστημονικό άρθρο και μόλις ένα χρόνο μετά την ‘ανακάλυψη’ του γονιδίου.
Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι το βίντεο είναι κατασκευασμένο από την αρχή μέχρι το τέλος -που δεν μοιάζει για τέτοιο- το γεγονός ότι οι επιστήμονες “εντόπισαν” το γονίδιο που προσφέρει την ανάγκη θρησκευτικότητας και πνευματικής αναζήτησης στον άνθρωπο, σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή μπορούν και να επέμβουν σε αυτό με χίλιους τρόπους, όπως έχουν επέμβει σε τόσα άλλα γονίδια, με χίλιους τρόπους και χωρίς κανενός την έγκριση.
Και εδώ, είναι όλο το ζουμί της υπόθεσης. Σκοτώνοντας την πνευματικότητα στον άνθρωπο, έχεις να κάνεις πλέον με ένα νέο ανθρώπινο γένος, όχι σύμφωνο με την αρχική δημιουργία του και εντελώς αντίθετο με τον ίδιο τον Δημιουργό. Τέτοιες μάζες αποκομμένες από το Όλον, είναι σαφώς και ευκολότερα χειραγωγήσιμες…
Εξάλλου αυτό κάνουν και οι χημικοί αεροψεκασμοί που χρησιμοποιούνται για την ηλεκτρομαγνητική χειραγώγηση τόσο του καιρού, αλλά και των ανθρώπων “σκοτώνοντας” λίγο λίγο τις “ιερές συχνότητες“, τις τόσο απαραίτητες για τη ζωή και ανάπτυξη της!
Είπαμε, ο πόλεμος αυτός δεν είναι οικονομικός, είναι ιερός!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ