Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Πώς επηρεάζει ο καρδιακός παλμός τη σεξουαλική ζωή της γυναίκας;

Γυναίκες με κάτω του μέσου όρου Μεταβλητότητα Καρδιακού Ρυθμού ήταν πολύ πιο πιθανό να έχουν δυσλειτουργία στη σεξουαλική τους διέγερση και γενική σεξουαλική δυσλειτουργία σε σχέση με άλλες γυναίκες, ανακάλυψε έρευνα.

Πώς επηρεάζει ο καρδιακός παλμός τη σεξουαλική ζωή της γυναίκας;

Γυναίκες με χαμηλότερη Μεταβλητότητα Καρδιακού Ρυθμού, σε χαλάρωση, μπορεί ενδεχομένως να έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμφανίζουν σεξουαλικά προβλήματα, αναφέρει νέα έρευνα.
Η έρευνα περιέλαβε 72 γυναίκες μεταξύ 18 και 39 ετών. Οι ερευνητές μέτρησαν τους καρδιακούς παλμούς τους ενώ αυτές παρακολουθούσαν ερωτικές ταινίες ή ‘’ουδέτερα’’ αποσπάσματα ταινιών.

Γυναίκες με κάτω του μέσου όρου Μεταβλητότητα Καρδιακού Ρυθμού ήταν πολύ πιο πιθανό να έχουν δυσλειτουργία στη σεξουαλική τους διέγερση και γενική σεξουαλική δυσλειτουργία σε σχέση με άλλες γυναίκες, ανακάλυψε η έρευνα. 
Ωστόσο δεν αποδείχτηκε αιτιατή σχέση.
Η ερευνήτρια, Amelia Stanton, του University of Texas στο Austin, δήλωσε ότι η έρευνα έδειξε πως η χαμηλότερη Μεταβλητότητα Καρδιακού Ρυθμού θα μπορούσε να θέσει γυναίκες σε κίνδυνο για προβλήματα διέγερσης και γενικές σεξουαλικές δυσκολίες.
Πρόσθεσε ότι δεδομένου ότι η χαμηλότερη Μεταβλητότητα Καρδιακού Ρυθμού έχει συνδεθεί με κατάθλιψη, άγχος και εξάρτηση από το αλκοόλ δεν αποτελεί έκπληξη ότι μπορεί ενδεχομένως να προβλέψει τη γυναικεία σεξουαλική δυσλειτουργία.
Τα ευρήματα δημοσιεύτηκαν πρόσφατα στο περιοδικό ‘’Applied Psychophysiology and Biofeedback.’’
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα