Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Τι συμβαίνει στην Σουηδία σ' αυτή τη φωτογραφία;

Τι συμβαίνει στην Σουηδία σ' αυτή τη φωτογραφία;

Η φωτογραφία δηλώνει ένα... μπάχαλο! Και σίγουρα η λέξη "μπάχαλο" μπορεί να περιγράψει κάπως αυτό που συνέβη στην Σουηδία στις 3 Σεπτεμβρίου του 1967.
Τι συμβαίνει στην Σουηδία σ' αυτή τη φωτογραφία;
Η ημέρα αυτή είναι ιστορική για τη Σουηδία αφού η κυβέρνησή της αποφάσισε να αλλάξει την πλευρά οδήγησης στην χώρα! Από την αριστερή πλευρά στην δεξιά. Μέχρι τότε η Σουηδία ακολουθούσε το βρετανικό σύστημα (αυτό που υπάρχει στην Κύπρο) και θέλησε για διάφορους λόγους να το αλλάξει.
Εκείνη την ημέρα οι οδηγοί πέρασαν ένα πολύ δύσκολο πρωινό, αφού όσοι είχαν ενημερωθεί προσπάθησαν να οδηγήσουν με τα νέα δεδομένα, κάποιοι έκαναν ακριβώς το αντίθετο και φυσικά το αποτέλεσμα καταγράφηκε στη φωτογραφία που βλέπετε!

enhanced-buzz-16785-1377625855-0
Καταγράφηκαν 125 ατυχήματα και όσο κι αν ακούγεται παράξενο, ήταν λιγότερα από μία κανονική προηγούμενη ημέρα. Και αυτό γιατί παρά το χάος, οι οδηγοί ήταν πολύ πιο προσεκτικοί. Όμως τα ατυχήματα και τα δυστυχήματα αυξήθηκαν τα επόμενα δύο χρόνια αφού τα περισσότερα αυτοκίνητα ήταν κατασκευασμένα για οδήγηση στα αριστερά (είχαν το τιμόνι δεξιά). Η κατάσταση ομαλοποιήθηκε το 1969.
o-SWEDEN2-900

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα