Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Όταν ο μαθητής είναι έτοιμος.....


Οι άντρες ήταν συγκεντρωμένοι γύρω απο το κασσετοφωνο και άκουγαν με προσοχή.Καθώς έμπιανα στο δωμάτιο του Βίκτορα ,άκουσα  μια δυνατή φωνή απο την κασέτα: "Είσαι μια θεική ύπαρξη ,πλασμένη κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση  της τελειότητας. Ζήσε τη ζωή που γεννήθηκες να ζήσεις και μη συμβιβαστείς  ποτέ με το φόβο"'. Η δύναμη  και η σιγουριά  με την οποία  μιλούσε εκείνη η φωνή  κυριολεκτικά  με μαγνήτισε.
Όταν τελείωσε  η ομιλία ρώτησα: "ποιός ήταν αυτός;που μπορώ και γω να βρω την κασσέτα ;
"Οι τρείς άντρες κοιτάχτηκαν  αμήχανα  και τελικά ο Βίκτορας  μου απάντησε : "Δεν ξέρω "." Πως γίνεται να μην ξέρεις;Δεν έχει ετικέτα η κασσέτα ;"
Αγόρασα την κασετα απο ενα  μαγαζί .
Στην πραγματικότητα   αγόρασα ενα καινούργιο πακέτο  με τρεις αδεις κασέτες  και αυτή ηταν η μια απο τις τρεις" αποκρίθηκε ο Βικτορας.
Όταν το πνεύμα θέλει να επικοινωνήσει μαζί σου ,θα βρεί τον τρόπο .Δε χρειάζεται  να αγωνιζόμαστε για να έρθουμε σε επαφή με τους κατάλληλους  ανθρώπους ή τις διδασκαλίες τους.

Όλοι  και όλα  που εμφανίζονται  στην ζωή μας  έρχονται σε μας με δονητικη έλξη.Όταν δονείσαι  σε μια συγκεκριμένη  συχνότητα ,τότε έλκεις όλα όσα  είναι αρμονικά με αυτήν τη συχνότητα.Γι'αυτο  είναι μάταιο να προσπαθείς  να αναγκάσεις το σύμαν να κάνει οτιδήποτε .Το επίπεδο στο οποίο  λειτουργεί η ανθρωπινη δύναμη  είναι αδύναμο, ασήμαντο και ανήμπορο κάτω απο το φως  της εκπληκτικής  δύναμης που έχει το πνεύμα  να εμφανίζει το ύψιστο καλό στη ζωή σου  χωρίς κανένα αγώνα από τη μεριά σου. Αν θέλεις να έλξεις τη σωστή δουλειά ,το σωστο σύντροφο ή μια κατάσταση  ζωής, πάψε  να αγωνίζεσαι να το κάνεις να συμβεί .Αντί για αυτό ,φέρε  τον εαυτό σου  σε δονητική  αρμονία με αυτό που επιθυμείς. Μέσα απο το διαλογισμό,προσευχή  και θετικές δηλώσεις οραματίσου και αξίωσε την ενότητα σου  με το αντικείμενο της επιθυμίας σου .Όταν έχεις γίνει ενεργειακά ένα με το όραμα σου ,τότε  το σύμπαν θα  το αποθέσει στο κατώφλι σου  με θαυμαστούς τρόπους.


Βοήθησε με να έλκω το ύψιστο καλό μου εύκολα,άνετα και χαρούμενα.

Αφήνω  τον αγώνα και επιτρέπω στο Πνεύμα  να φανερώσει το καλύτερο για μένα.
Alan Kohen ~ Μια βαθιά ανάσα ζωής


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα