Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Πως να μοσχοβολάει πάντα το σπίτι σας

Πως να μοσχοβολάει πάντα το σπίτι σας
Οι περισσότεροι έχουμε συνδυάσει ευχάριστες μυρωδιές με τα παιδικά μας χρόνια. Εξάλλου όταν μπαίνετε σε ένα σπίτι η πρώτη εντύπωση είναι η μυρωδιά και μετά βλέπετε τους χώρους. Έτσι και έχει άσχημη μυρωδιά το σπίτι σας η εντύπωση των άλλων για αυτό θα είναι κακή άσχετα με τη διακόσμησή του. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να διατηρείται πάντα μια ευχάριστη μυρωδιά στο σπίτι.

Ανοίγουμε τα παράθυρα τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, ακόμα και με πολύ κρύο καιρό, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να μπει φρέσκος αέρας και να ανανεωθεί η ατμόσφαιρα.



Αλλάζουμε τις υγρές πετσέτες και τα σεντόνια τακτικά γιατί όταν μένουν πολλή καιρό στο ίδιο μέρος γεμίζουν μικρόβια τα οποία αρχίζουν να μυρίζουν.

Αν δεν μπορείτε να βγάζετε συνέχεια τα σκουπίδια έξω, κρατήστε τα σε καλάθια που κλείνουν καλά και βγάλτε τα συχνότερα όταν κάνει ζέστη. 

Μην αφήνετε αποτσίγαρα μέσα στο σπίτι, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες, διότι η μυρωδιά είναι απαίσια. 

Τοποθετήστε μερικά φρέσκα λουλούδια στο τραπέζι. 

Αποφύγετε τα χημικά αποσμητικά χώρου και χρησιμοποιήστε φυσικά αρωματικά, όπως φλούδες πορτοκαλιού, λεβάντα η μέντα.

Ψεκάστε με το αγαπημένο σου άρωμα σε μερικά μικρά βαμβάκια ντεμακιγιάζ. Μοιράστε τα διακριτικά μέσα στο σπίτι, σε σημεία που δεν φαίνονται, (π.χ. σε ένα άδειο βάζο) και το σπίτι σας θα μοσχοβολάει συνέχεια.

Επίσης πολύ ωραίο και υγιεινό είναι να τοποθετήσετε ένα πήλινο σκεύος πάνω στο καλοριφέρ (τα πήλινα κεσεδάκια που έχουν μέσα γιαούρτι είναι ότι πρέπει) , να το γεμίσετε με νερό και να ρίξετε μέσα μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο. 

Η τουαλέτα και τα υγρά χαλιά είναι ακόμα μερικές πηγές δυσοσμίας, οπότε φροντίστε να τα κρατάτε στεγνά και καθαρά. Αν δώσετε τα χαλιά για πλύσιμο, ή αν τα πλύνετε εσείς μην τα στρώσετε πριν στεγνώσουν πολύ καλά. 


simplylife

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα