Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΕΤΟ!


Άμα δεν έχεις δουλειά να κάνεις, και άμα είσαι τόσο χάλιας, που δεν βλέπεις τα μούτρα σου, πόσο χαμηλά έχεις καταντήσεi, τότε ασχολείσαι με τον άλλον. Με τον κάθε Κονέ, που με το χριστιανικό όνομα Παναγιώτης παίζει στην εθνική ομάδα.
Έτσι που λες. Άμα δεν έχεις χρόνο και σκέψη να δεις πόσο ρεζίλης είσαι, θα τα δώσεις όλα, θα κάνεις την... παρέμβασή σου για την απαράδεκτη ενέργεια του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Επειδή, λέει, «έδεσε» τις παλάμες του στο σχήμα του «αλβανικού» αετού. Βεβαίως είναι ρεζίληδες όσοι δεν αδιαφόρησαν για την... προσβλητική προδοτική, αντεθνική «στάση» των χεριών του γεννηθέντα στα Τίρανα της Αλβανίας Κονέ.

Εγώ πάλι λέω μπράβο στο παλληκάρι. Όπως λέω μπράβο στον καθένα, Έλληνα και ξένο, που δεν ξεχνάει τις ρίζες του. Έτσι λέω εγώ. Άξιος σεβασμού είναι εκείνος που τιμάει το όνομά του, την οικογένειά του, τον τόπο που τον έσπειραν.
Η πλάκα είναι άλλη. Ότι η σύγχρονη κωλοαλβανία το παίζει αυριανή αυτοκρατορία. Όχι, ρε! Κι όμως ένα μπουρδέλο της Ευρώπης, μια γωνιά ανυπόληπτη σαν οικονομική δύναμη, κυκλοφορεί με μεγαλοϊδεατισμό. Με την ιδέα ότι αύριο θα ξαναγίνει η Μεγάλη Αλβανία. Γι' αυτό έχει έμβλημά της το αρπακτικό πτηνό, τον βασιληά των ουρανών αετό.
Το τελευταίο. Είναι φανερό ότι ο Κονέ χάριν αστεϊσμού και για να κάνει τη χάρη σ' έναν Αλβανό σταυρώνει τα χέρια στο στήθος, στην περιβόητη φωτογραφία.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα