Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ότι καλύτερο μπορούμε...

Χωρίς "αν", "μήπως" και ατέλειωτες αρνητικές σκέψεις φόβου και απελπισίας, σε όποια δύσκολη κατάσταση και αν βρίσκεται κάποιος, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι, να κάνει ότι καλύτερο μπορεί τόσο για τον εαυτό του όσο και για τους άλλους…

Μία από τις 4 συμφωνίες, που αναλύονται στο ομώνυμο μικρό βιβλίο από τον Μεξικανό γιατρό DonRuiz Miguel, μπορεί να βγάλει τον άνθρωπο και από την πιο δύσκολη κατάσταση ακόμη, χωρίς φθορές στην υγεία και τη ζωή του.  
Μικρή αλλά θαυματουργή συμβουλή!

Οι υποθέσεις ( αν και μήπως…) και οι αρνητικές σκέψεις φόβου
στις οποίες αυτές οδηγούν, διεγείρουν την αντίδραση του στρες στον εγκέφαλο, με όλες τις καταστροφικές επιπτώσεις στον οργανισμό που έχει αυτή, εάν διαρκέσει περισσότερο από τις αντοχές του. Συγχρόνως, τα αρνητικά συναισθήματα που αυτές προκαλούν, αποδιοργανώνουν το ενεργειακό πεδίο που δημιουργείται στο σώμα μας και εκπέμπεται από αυτό.

Αντίθετα κάνοντας κάποιος σε κάθε στιγμή, όσο δύσκολη και αν είναι αυτή, ότι καλύτερο μπορεί για τον εαυτό του  και για τους άλλους,  γεμίζει τη ψυχή του με θετικά συναισθήματα συμπόνιας, αγάπης και ελπίδας για κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Συναισθήματα  που όχι μόνον σταματούν την αντίδραση του στρες αλλά και οδηγούν σε ομαλοποίηση όλων των ενεργειών του σώματος, πράγμα που οδηγεί σε καλύτερες καταστάσεις στη ζωή.

Γιατί είμαστε βιολογικοί δονητές (διαπασών)! Η επιστήμη το έχει πια παραδεχτεί. Εκπέμπουμε δονήσεις, ανάλογες με την ενεργειακή κατάσταση του οργανισμού μας και σαν διαπασών, (σύμφωνα με την φυσική), συντονιζόμαστε με τα άλλα διαπασών στη ζωή που εκπέμπουν τις ίδιες δονήσεις…

Με φόβους και ανησυχίες, οι δονήσεις μας δεν μπορούν να μας συντονίσουν με θετικές καταστάσεις που ονειρευόμαστε, δυστυχώς. Πρέπει να εκπέμπουμε εμείς παρόμοιες δονήσεις με τις καταστάσεις που ονειρευόμαστε, προκειμένου να συντονιστούμε μαζί τους.

Δεν αρκούν τα όνειρα δηλαδή και οι θετικές σκέψεις, εάν τα συναισθήματά μας παραμένουν αρνητικά. Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας στη ζωή. Μόνη της η πολλή προσπάθεια δεν φτάνει.
Χρειάζεται το όνειρο, να το ζει κάποιος, σαν να είναι ήδη πραγματοποιημένο. Τότε μόνον βρίσκεται ενεργειακά στην ίδια δόνηση με εκείνο και μπορεί να το δει να υλοποιείται.

Αυτό είναι και το νόημα της πρότασης « η πίστη κινεί βουνά».

Ας κάνουμε λοιπόν όλοι μας, εκτός από όμορφα όνειρα, ότι καλύτερο μπορούμε, σε κάθε στιγμή της ζωής μας, τόσο για τον εαυτό μας όσο και για τους άλλους που υπάρχουν γύρω μας, χωρίς μίζερες σκέψεις, αρνητικά συναισθήματα και συνεχή κριτική.
Έτσι μπορεί να αλλάξει όχι μόνον η δική μας ζωή αλλά και όλων των υπολοίπων. 

Με αγάπη


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα