Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ΠΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΞ


Ποια είναι η καλύτερη στάση στη συνουσία. Παληό, πολύ παληό το ψάξιμο που έπεσε, ακόμα και σήμερα απασχολεί σεξολόγους, ερωτολόγους, συνουσιολόγους. Ποια, λοιπόν, είναι η καλύτερη, η ιδεώδης στάση των δύο σωμάτων για να παράγεται περισσότερο και πιο ποιοτική ηδονή. Μιλάμε για το γαμήσι, όχι για τη μαλακία, που όλοι αποφεύγουν να συστήσουν. Ποιο, δηλαδή, είναι το καλύτερο στήσιμο του κορμιού όταν το κάνεις μόνος σου. Για να μοιάζει με γαμήσι κανονικό και ο αυνανισμός, που έχει κι αυτός την τέχνη του.
Άλλη φορά το ακαδημαϊκόν φροντιστήριο για την αυτοϊκανοποίηση, που έχει τις κατηγορίες της, π.χ. αν είναι χουφτωτή, τσιμπητή, μαξιλαρωτή, στις γυναίκες μόνο με τα δάκτυλα ή, τη χρήση βοήθειας από μπαμπακωμένη φουρκέρα μέχρι δονητή.
Στο θέμα μας. Ποια είναι η ιδεώδης στάση όταν πρόκειται να γαμηθούν άνδρας και γυναίκα. Αφήνω τη διδασκαλία την ινδουιστική και την ισλαμική. Βεβαίως οι δυο θρησκείες, βεβαίως θεολόγοι των δυο δογμάτων με τη θεία φώτιση κατέληξαν στις καλύτερες στάσεις, στο στο σύνολο γύρω στις 60 είναι αυτές, σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του ζευγαριού. Αν π.χ. ο άνδρας έχει μικρό ή, μεγάλο πέος, αν η ελαστικότητα του σώματος της γυναίκας της επιτρέπει να απλώσει τα πόδια της στους ώμους του άνδρα.

Κατ' αρχήν. Όλα ξεκίνησαν από το πισωκολλητό. Πιο σωστά από το πρωκτικό σεξ. Ο Άγγελος Κυρίου το ξεκαθάρισε στην Εύα και τον Αδάμ. Είπε συγκεκριμένα στους πρωτόπλαστους:
-Είστε το βελτιωμένο μοντέλο άνδρα και γυναίκα. Τα άλλα δυο καλούπια δεν του βγήκαν τέλεια του μπάρμπα. Θέλει, όμως, πριν γαμηθείτε κανονικά, πριν γεννήσετε κάποιο κουτσούβελο, να σας τεστάρει. Γι' αυτό επιτρέπεται μόνον η κωλοτρυπίδα της Εύας.
Όλα αυτά είναι γραμμένα στο απόκρυφο, στο πιο απόκρυφο ευαγγέλιο του εβραϊσμού. Υπ' όψιν, με την ευκαιρία, ότι ο εβραϊσμός, αλλά και ο χριστιανισμός ποτέ δεν μίλησαν, όπως το ισλάμ και ο ινδουισμός, για την καλύτερη στάση.
Εδώ είμαστε. Ποια είναι αυτή; Ο αποδυτηριάκιας προχωρεί σήμερα στην ουράνια αποκλειστικότητα. Μόνον σ' εμένα ο Ύψιστος επέτρεψε το προνόμιο να μιλήσω για τη θεϊκή στάση στο γαμήσι που προσφέρει σαρκική και πνευματική τελείωση. Την απόλυτη ολοκλήρωση.
Δεν υπάρχει ιδανική στάση! Αυτό έχει πει ο Θεός στον προφήτη αυτού αποδυτηριάκια. Επειδή το γαμήσι είναι λειτουργία, ιερουργία θεϊκή, ευλογημένη από τον μεγαλοδύναμο, το μυστικό της πιο ακραίας ηδονής είναι στο μυαλό. Όχι στο σώμα.
Γαμάω, κύριε μαλάκα, δεν σημαίνει οπλίζω και πυροβολώ. Ξαπλώνω σ' αυτή ή, στην άλλη στάση τον άλλονα και αδειάζω το υγρό μου πυρ. Όχι, κύριε. Γαμάω σημαίνει παιχνίδι φαντασίας, βλέποντας και κάνοντας. Σημαίνει ότι με επιλεκτικές και διερευνητικές χειρονομίες και λέξεις κλειδιά μπαίνω στο χώρο του μυστηρίου. Ούτε εγώ, ούτε το ταίρι μου γνωρίζει ποιοι είμαστε, τι απερπάτιστο υπάρχει μέσα μας. Και ο μοναδικός δρόμος για να το γνωρίσουμε, να βιώσουμε τη μαγεία του σκοτεινού με τη σιγουριά της κοντρολαρισμένης καύλας το συναντάς σ' ένα από τα αμέτρητα μονοπάτια που οδηγούν στην κορύφωση.
Ποιος ασχολείται με τη στάση. Με τις στάσεις.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα