Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΟ : «ERST GREXIT, DANN IXIT, SPEXIT, POXIT UND FREXIT»


Αποτέλεσμα εικόνας για Erst der Grexit dann Ixit, Spexit, Poxit und Frexit»
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μια από τις μεγαλύτερες γερμανικες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, η «Analyse + Aktion», ομολογεί ότι αυτή την στιγμή με την στάση της η γερμανικη κυβέρνηση γκρεμίζει όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση γραφοντα χαρακτηριστικά : «Erst der Grexit dann Ixit, Spexit, Poxit und Frexit», δηλαδή, «Πρώτα Γκρέξιτ, μετά Ίξιτ, (Ιταλία), Σπέξιτ, (Ισπανία), Πόξιτ, (Πορτογαλία) και Φρέξιτ, (Γαλλία)!
Η ίδια γερμανική ιστοσελίδα κατηγορεί με έντονο τρόπο την ίδια την Μέρκελ την οποία παρουσιάζει σε ένα χαρακτηριστικό βίντεο να επαναλαμβάνει με αγωνία τις λέξεις, «Scheitert der Euro dann scheitert Europa», δηλαδή «Αποτυγχάνει το Ευρώ αποτυγχάνει και η Ευρώπη»!

Δυστυχώς τα εδώ ελληνόφωνα τρομολαγνικά κανάλια δεν θα μεταδώσουν καμία τέτοιου είδους πληροφορία, αλλά όλη την εβδομάδα θα προσπαθήσουν να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό ότι ήρθε η ώρα να… αυτοκτονήσει, αν ψηφήσει υπέρ του ΟΧΙ στα εκβιαστικά τελεσίγραφα των δανειστών του.

Η χώρα μας αυτή την στιγμή είναι προπέτασμα καπνού για τα τεράστια οικονομικά προβλήματα και τα υπέρογκα χρέη που έχουν άλλες χώρες, ιδίως η Γάλλια και η Ιταλία, που ετοιμάζονται να σκάσουν σαν ατομική βόμβα. Και αυτό μάλλον το γνωρίζουν οι «κύριοι» εκεί στο Βερολίνο, γι’ αυτό και δεν «απαλλάχτηκαν» από την «ενοχλητική» μας παρουσία από την πρώτη στιγμή. Αντίθετα στην πραγματικότητα αυτοί είναι που φοβούνται έντονα τις συνέπειες των αυτοκαταστροφικών εμμονών τους.
Το παιχνίδι έχει και τεράστια γεωπολιτική διάσταση, ένα θέμα για το οποίο δεν έχει γίνει η ανάλογη συζήτηση και κυρίως ενημέρωση. Εδώ καραδοκούν και άλλες «δυνάμεις» να μπουν στο «παιχνίδι» και αυτό το ενδεχόμενο το τρέμουν στην Ουάσιγκτον αλλά και στην απομονωμένη Άγκυρα.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα