Ζάμπλουτος, φίλος του Bill Gates και μοιράζονται το ίδιο όραμα: Πως θα μειώσουν τους πληθυσμούς για να μπορούν να τους ελέγχουν!

Μοιράζονται και την ίδια τακτική: “πληρώνω όποιον μου βρει τη λύση”. Ο Richard Branson, ο πρόεδρος της Virgin Group Ltd., προσέφερε $ 25 εκατ. ως βραβείο για την καλύτερη “λύση” για τον τερματισμό της λεγόμενης υπερθέρμανσης του πλανήτη με τη χρήση της γεωμηχανικής, η οποία είναι η σκόπιμη και μεγάλης κλίμακας παρέμβαση στο κλιματικό σύστημα της Γης.
Ο στόχος είναι να «βρεθούν αληθινές ανακαλύψεις και ελπίζουμε νέοι τρόποι επίθεσης στο πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής», δήλωσε ο Branson σε μια συνέντευξη.
Ο Sir Richard Branson, ο οποίος χρίστηκε ιππότης από τον πρίγκιπα Κάρολο το 2000 για τις «υπηρεσίες του για την επιχειρηματικότητα», τις Virgin Atlantic Airways και Virgin Mobile, με εκτιμώμενη καθαρή αξία $ 4.9 δισ. είναι ο έβδομος πλουσιότερος πολίτης του Ηνωμένου Βασιλείου.

Κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών  Ρίο + 20 για την Αειφόρο Ανάπτυξη στο Ρίο ντε Τζανέιρο (Ατζέντα 21), στα τέλη Ιουνίου του 2012,  ο Alex Newman, του ξένου ειδησεογραφικού πρακτορίου The New American’s ρώτησε Branson τι ήθελε από το Ρίο + 20; Ζήτησε πλανητικούς φόρους άνθρακα και παγκόσμιες συνθήκες, δήθεν για την προστασία του περιβάλλοντος. Σε μια συνέντευξη τύπου μετά τα γεγονότα της ημέρας, επανέλαβε την υποστήριξή του για τέτοια συστήματα ισχύος-αρπαγής, ενόσω ασκούσε πιέσεις ενάντια σε νέες γεωτρήσεις πετρελαίου.
Τι είδους Γεωμηχανική θα μπορούσαν να προτείνουν οι επιστήμονες οι οποίοι ελπίζουν να διεκδικήσουν το βραβείο του Branson;
Altering the atmosphere could lead to irreversible changes in the climate, said David Titley, a Pennsylvania State University meteorologist and former U.S. Navy rear admiral who served on the committee.
Μια έκθεση του Bloomberg σχετικά με το θέμα αυτόαναφέρεται στον David Titley, καθηγητή στο τμήμα Pennsylvania State University της μετεωρολογίας, ο οποίος παραδέχτηκε ότι «τα πειράματα με το κλίμα της Γης μπορεί να φέρουν μη αναστρέψιμες αλλαγές στο κλίμα» – για τη “λύση” που προτείνεται συνήθως από εκείνους που ισχυρίζονται ότι η αλλαγή του κλίματος είναι αποτέλεσμα των δραστηριοτήτων του ανθρώπου.
Η έκθεση του Bloomberg αναφέρεται στις διάφορες προτάσεις Γεωμηχανικής, όπως ψεκασμούς με αερολύματα για τη αντανάκλαση της ηλιακής ακτινοβολίας, σίδηρο στους ωκεανούς, λεύκανση των νεφών κλπ – ιδέες για να ψύξουν τον πλανήτη για τις οποίες πολλοί επιστήμονες ανησυχούν για απρόβλεπτες συνέπειες. Υπάρχουν προτάσεις, δεν ΔΕΝ έχουν δοκιμαστεί σε ευρεία κλίμακα και με αβέβαιο κόστος.

Ο καυγάς για το κλίμα όσο το κλίμα διαλύεται

Και ο καυγάς των επιστημόνων για το κλίμα καλά κρατεί, όσο αυτό συνεχώς διαλύεται. Άσχετα αν δεν ακούγονται στην Ελλάδα όλες οι φωνές, υπάρχει μια μεγάλη μερίδα επιστημόνων, οι ονομαζόμενοι “αρνητές της κλιματικής αλλαγής” που διαφωνούν τόσο για την υπερθέρμανση του πλανήτη, όσο και για αν το CO² ευθύνεται γι’ αυτό τις όποιες κλιματικές αλλαγές.

Alan Carlin, a retired senior Environmental Protection Agency analyst who had challenged the Obama administration’s faulty climate science, in his new bookEnvironmentalism Gone Mad, wrote that those pushing the “global warming doctrine” have almost always “refused to openly debate the scientific issues raised by skeptics but instead derided them or questioned their motives or sources of funding.”

In that book, Carlin pointed out that the “catastrophic anthropogenic global warming” hypothesis, which asserts that rising carbon-dioxide concentrations will dramatically increase average global temperatures, “does not satisfy the scientific method” largely because observed reality has not matched predictions. He asks the reader to consider that, aside from the one surface temperature analysis just released in the journal Science, numerous temperature measurements have revealed that the globe has experienced a relative flatlining of temperatures for nearly two decades, despite man’s best efforts “to stay alive and comfortable with carbon-based fuels.”

Αυτοί αρνούνται να συζητήσουν δημόσια για το κλίμα, εδώ επίσης αρνούνται οι μετεωρολόγοι κάποια δημόσια αντιπαράθεση, αλλά ενόσω ψεκαζόμαστε παγκοσμίως -και όχι για το κλίμα- Sir Richard Branson προκηρύσσει διαγωνισμό Γεωμηχανικής. Γιατί; Γιατί απλώς έχει πολύ χρήμα! Και γιατί ανήκει στην ομάδα της παγκόσμιας ελίτ που διαφεντεύει τον ΟΗΕ.
Εν τάχει να θυμίσουμε ότι η αεροπορική του εταιρία είναι από αυτές που μας ψεκάζουν. Είναι αυτή που έβαλε χημικούς αεροψεκασμούς ακόμα και στο σποτ της σιδηροδρομικής εταιρείας:

6938952Δημιούργησε το project Virgin Earth Challenge το οποίο -σύμφωνα με την περιγραφή του- έχει ως σκοπό να ‘διορθώσει’ το βρομιάρικο αποτύπωμα των ανθρώπων στον πλανήτη, των ανθρώπων που μονίμως τον επιβαρύνουν: «Humans are increasing the amount of CO2 and other greenhouse gases in the atmosphere. There are plenty of intertwined reasons; political, economic and social. What’s certain is that its contribution to climate change and ocean acidification will have a devastating outcome if we don’t do something about it».
Κι επειδή αγαπάει τόσο πολύ τους ανθρώπους, είναι κολλητός του γκουρού της μείωσης πληθυσμού, τον Bill Gates:

Για αυτό και ο δισεκατομμυριούχος φιλάνθρωπος και περιβαλλοντολόγος Richard Branson, αλλά και ο συνεταίρος του, ένωσαν τις φωνές τους με τον άλλο δισεκατομμυριούχο φιλάνθρωπο και περιβαλλοντολόγο, τον αξιολάτρευτο Bill Gates, που ξοδεύει τα εκατομμύρια του σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς των παιδιών της Αφρικής, σε πειράματα Γεωμηχανικής, σε καινοτόμες ιδέες αντισύλληψης, σε μεταλλαγμένες τροφές, αλλά… όχι, δεν έχουν όλα αυτά ως κοινό παρονομαστή τη μείωση του πληθυσμού -καμία σχέση- παρότι ο ίδιος δηλώνει ότι πρέπει να μειωθεί!

Picture

Φεβρουάριος 2013 & 0μάδα στήριξης του Biil Gates. Μαζί του o επιχειρηματίας W. Buffett. Πολλοί δισεκατομμυριούχοι δεσμεύτηκαν να παραχωρήσουν ακόμα και τη μισή τους περιουσία στον ‘αγώνα’ διάσωσης του περιβάλλοντος. Ο Richard Branson, είναι ένας από αυτούς. Ανάμεσα στα ονόματα της παγκόσμιας ελίτ (υπάρχουν και αρκετοί Ρώσοι -Vladimir Potanin και Victor Pinchuk- είναι και ο ιδιοκτήτης του CNN, Ted Tunner, μέγας κήρυκας της μείωσης πληθυσμού.

Επίσης η αεροπορική του εταιρεία είναι μια από πολλές που ισχυρίζονται ότι επενδύουν και δοκιμάζουν νέα καύσιμα “φιλικά” προς το περιβάλλον. Η εταιρεία Virgin, είναι μια από αυτές και μάλιστα έχει βραβευτεί για τις καινοτόμες προσπάθειές της και έχει ιδρύει το Virgin Green Fund το οποίο επενδύει σε εταιρείες ανανεώσιμης ενέργειας σε Ε.Ε. και ΗΠΑ.
Δυο από αυτές είναι οι Gevo & Algal fuel. Η Gevo παράγει βιοκαύσιμο με μεταλλαγμένο βακτήριο, ενώ η Algae fuel χρησιμοποιεί άλγη ως πηγή των φυσικών κοιτασμάτων. Και τα δυο επικίνδυνα τόσο για την υγεία όσο και το περιβάλλον. [διαβάστε περισσότερα]
Και σαν να μην μας έφτανε η παραπλάνηση της δήθεν Γεωμηχανικής για να πάρουν το οκ από τους πολίτες ώστε να συνεχίσουν ανέμελοι τους ψεκασμούς ή ακόμα και σιωπηλά να τους δικαιολογούν σε κάποιους αξιωματούχους -μην μιλάτε, είναι μυστικά προγράμματα του ΠΗΕ για το κλίμα- κάποιοι στην Αμερική ετοιμάζουν “αποκαλυπτικό” ντοκιμαντέρ που φανερώνει τη σχέση των αεροψεκασμών με… τους εξωγήινους!
Όι όι όι… δουλειά να ‘χω για να γράφω… 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ