Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

RFID !!!ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ MICROCHIP ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για RFID !!!ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ MICROCHIP ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑ!!!

Βλέποντας το κανάλι το EURONEWS στον τομέα high-tech(υψηλή τεχνολογία) είδα το εξής  ρεπορτάζ το οποίο αναρτώ πιο κάτω !
Όταν πρώτο άκουσα για τα microchip ή κοινώς τσιπάκια τα οποία θα εμφυτεύονται στους ανθρώπους εκείνη την εποχή θύμιζε έργο επιστημονικής φαντασίας !
Μεγαλώνοντας και κατόπιν φιλίας του SAMAN LYCAN και ερευνώντας διάφορες καταστάσεις και θέματα διαπίστωσα ότι τα τσιπάκια εμφύτευσης για τους ανθρώπους δεν είναι επιστημονική φαντασία αλλά μια περίεργη ιδιότροπη αλλά αληθοφανής πραγματικότητα.
Βέβαια πολλοί επιστήμονες ερευνητές αλλά και άνθρωποι για δικούς τους λόγους δεν λένε την πραγματικότητα!
Ο πρώτος λόγος είναι ότι τους έχει κάνει το σύστημα να μην πιστεύουν σε τέτοιες ακρότητες!
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι δεν μπορεί να χωρέσει ο νους τους ότι μπορεί να έχει ανακαλυφθεί μια τέτοια τεχνολογία η οποία κάποιοι λίγοι είτε άνθρωποι είτε Δρακονιανοί όπως λέει ο SAMAN LYCAN να μπορούν να ελέγχουν την ανθρωπότητα και τον κάθε άνθρωπο προσωπικά με αυτής!

Όταν οι ιερείς της εκκλησίας και κάποιοι άγιοι πατέρες της εκκλησίας μιλάγανε για το θέμα το ονομάζανε το σφράγισμα του διαβόλου ή του σατανά! Κατά πόσο είναι αληθινό θα το δείτε παρακάτω! ΤΩΡΑ! Είτε είστε Χριστιανοί, είτε είστε Βουδιστές είτε είστε Ινδουιστές είτε είστε  Πολυθεϊστές είτε είστε άθεοι είτε πιστεύετε στους ανθρώπους είτε πιστεύετε στους αρχαίους πολιτισμούς είτε ακόμα και στις αρχαίες θρησκείες αυτοί όποιοι και να είναι κάποια στιγμή  στο μέλλον θα περάσουν νόμο ώστε ο κάθε άνθρωπος να φέρει επάνω του από ένα τσιπάκι !
Πραγματικά ακόμα και για εμένα είναι δύσκολο  να πιστέψω ότι τα τσιπάκια στα επόμενα δέκα με δεκαπέντε χρόνια θα αποτελούν αναγκαίο εξάρτημα του σώματος μας!
Τι εννοώ με  αυτό ;
Εννοώ όπως θα δείτε και στο βίντεο το οποίο είναι βίντεο από τα πιο ενημερωμένα ειδησεογραφικά τηλεοπτικά συνεργία της Ευρώπης (EURONEWS.COM) μας δείχνει πολύ απλά και απτά ότι το τσιπάκι είναι αναγκαίο προς όλους τους ανθρώπους στο μέλλον!
Δείτε το βίντεο.

Όπως είδατε και στο βίντεο το οποίο είναι στα ελληνικά χρησιμοποιούν ανθρώπους όπου στο ευρύ κοινό είναι αγαπητοί και δεν φέρουν κάποια αντιπάθεια!Το ρεπορτάζ λοιπόν μας εξηγεί ότι προς το παρών πάρα πολλοί Ευρωπαίοι (διότι μιλάμε για την Ευρώπη αυτή την στιγμή) τρέχει κατά συρροή ο κόσμος να τοποθετήσει ή στο ένα ή και στα δυο χέρια του το τσιπ!
Με πολύ ωραίο και περίτεχνο τρόπο ο αφηγητής μας εξηγεί τα εξής .
  1. Ότι το τσιπ είναι αναγκαίο κακό (ας το πούμε κακό )για τους ανθρώπους που δουλεύουν σε διάφορες εταιρείες ,εργοστάσια, υπηρεσίες κτλ. κτλ. ότι δεν θα μπορούν να εισέλθουν αν δεν έχουν το τσιπάκι αυτό για να μπορούν να ανοιγοκλείνουν τις πόρτες (όπως είδατε και στο βίντεο).
  1. Δεν θα μπορεί στο μέλλον κάποιος να κάνει οποιαδήποτε αγορά είτε από σούπερ μάρκετ είτε να θέλει να αγοράσει ένα αυτοκίνητο ή μια μοτοσυκλέτα είτε να κάνει οποιαδήποτε οικονομική δραστηριότητα! Με λίγα λόγια δεν θα υπάρχει το χρήμα όπως το ξέρουμε αλλά ούτε και το πλαστικό χρήμα θα υπάρχει (πιστωτικές κάρτες)!
  1. Ένας άλλος λόγος που δικαιολογεί την πράξη αυτή είναι ότι θα κρατούν τα νοσοκομεία και οι γιατροί ιστορικά για κάθε άνθρωπο το οποίο πραγματικά ακούγεται ωραίο αλλά δεν μας εξηγούν τις σκοτεινές πτυχές του!
Επίσης στο ρεπορτάζ δείχνει ότι ένας γιατρός ανακάλυψε ένα τσιπ που θα εμφυτεύεται στους ανθρώπους το οποίο θα μπορεί να παίρνει μετρήσεις ζαχάρου, αιμοσφαιρίων και διαφόρων άλλων παθήσεων όπου θα δίνει τα αποτελέσματα καθημερινώς στο κινητό τηλέφωνο του χρήστη ή στον υπολογιστή ή στο τάμπλετ του.
4.Επίσης δείχνουν οι νέοι που θα τοποθετήσουν το τσιπ αυτό επάνω τους θα μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε ενέργεια χρήσης μέσο κινητού τηλεφώνου ή του υπολογιστή χωρίς καμία επιβάρυνση!

Τώρα ας δούμε και τις σκοτεινές πλευρές του τσιπ.
  1. Θα μπορούν να ελέγχουν τον κάθε άνθρωπο μέσο δορυφόρου και του διαδικτύου οποιαδήποτε ώρα και στιγμή γνωρίζοντας που είναι ο καθένας. Είτε είναι σε βουνό, είτε είναι σε θάλασσα, είτε είναι σε σπηλιές κτλ. κτλ.!
  1. Οποιαδήποτε ενέργεια εξτρεμιστικής πραγματικότητας προς την Νέα Τάξη Πραγμάτων ή στις κυβερνήσεις αυτών θελήσουν να κάνουν μια πορεία ή μια διαδήλωση δεν θα γίνεται ποτέ διότι θα προγραμματίζουν τα τσιπ έτσι να αλλάζουν την σκέψη ή ακόμα να αρρωσταίνουν τον κάθε άνθρωπο!
Επίσης δεν θα μπορεί κανένας να επιζήσει οικονομικά χωρίς το τσιπ αυτό. Ανά πάσα ώρα και στιγμή αν κάποιος είναι κακοπληρωτής , αναρχικός, αντιεξουσιαστής δηλαδή δεν συμφωνεί με την καθεστό κυβέρνηση θα του κόβουν το νήμα της ζωής!
Αυτά όλα ίσως ακούγονται ακραία ,κακόβουλα ερεθιστικά αλλά και τρομακτικά για το μέλλον αλλά αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα είτε το θέλουμε είτε όχι!
Όπως είδατε και στο βίντεο αυτή την στιγμή στην Ευρώπη θεωρείται ένα είδος μόδας και μας δείχνει το ρεπορτάζ καλλιτέχνες τατουαζέρ όπου κάνουν την εμφύτευση του τσιπ για να ξεκινήσει η νεολαία να το βάζει όλο και πιο πολύ! Αν δείχνανε όμως έναν γιατρό να κάνει την εμφύτευση δεν θα είχαν τα αποτελέσματα που έχουν τώρα (πολύ έξυπνο εκ μέρους τους)!
Επίσης το βίντεο αναφέρεται για τις ιστοσελίδες που αναφέρθηκαν για το 2011 όπου ο Ομπάμα επέβαλε τον νόμο της τοποθέτησης των εμφυτευμάτων αυτών! Και ο αφηγητής του ρεπορτάζ με ειρωνικό τρόπο λέει ότι δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική. Υπάρχουν πολλοί γνωστοί ερευνητές στην Αμερική που λένε ότι εμφυτεύσεις γίνονται στα νεογνά που γεννιούνται χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς τους.
Βάση του νόμου του Αμερικάνικου κογκρέσου 7352/10/11/2012 που λέει ότι είναι υποχρεωτική η εμφύτευση μικροτσίπ σε όλους τους ενήλικες από το 2025 και μετά !
Εδώ όλως τυχαίος συμπίπτει με την ημερομηνία που έχει δώσει η στρατιωτική ηγεσία της Αμερικής όπου με παγκόσμια πατέντα θα ελέγχουν τεχνολογικά πλέον το κλίμα και τον καιρό όλου του πλανήτη. Όσοι θέλουν να διαβάσουν το άρθρο αυτό ας πατήσουν ΕΔΩ!
Επίσης ο SAMAN LYCAN έχει αναφέρει στο παρελθόν σε άρθρα του για το μικροτσίπ ένα από αυτά είναι το σφράγισμα 666.
Δεν θέλω να είμαι καταστροφολόγος ούτε φανφαρολόγος ούτε προφήτης αλλά ούτε και ποιητής της θλίψης και επικινδυνοςλόγος αλλά όλα αυτά τα οποία σας λέω δεν τα λέω εδώ αλλά ένα από τα πιο έγκυρα κανάλια της Ευρώπης στον ειδησεογραφικό τομέα ονόματι EURONEWS!
Κάποια στιγμή θα επανέλθω στο θέμα αυτό…….όπου οι ίδιοι πιστοποιούν πλέον μέσο του ειδησεογραφικού αυτού καναλιού ότι όλα αυτά είναι πραγματικότητα και όχι επιστημονική φαντασία όπου ορισμένοι κοπανιούνται ότι έτσι είναι !
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα