Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Έπινε αυτό το ρόφημα καθημερινά και έζησε 152 χρόνια!



Ένας άνδρας με το όνομα Thomas Parr, ταπεινός αγρότης από την Αγγλία, κατέχει το ρεκόρ για τον γηραιότερο άνθρωπο στον κόσμο - έζησε 152 χρόνια!
Ο Thomas έζησε ενάμιση αιώνες, χάρη στο ρόφημα τυρόγαλου που έπινε κάθε μέρα.
Ήπιε το ποτό αυτό κάθε μέρα και έζησε μέχρι 152 χρόνια!
Σύνθεση και επουλωτικές ιδιότητες του τυρόγαλου
Το τυρόγαλο είναι τόσο ευεργετικό που μπορείτε να πίνετε καθ'όλη τη διάρκεια της ζωής σας, από τη γέννηση μέχρι το θάνατο σας.
Είναι η αρχική μορφή ενός υγρού που περιέχει λιγότερο από 1% πρωτεΐνη και περισσότερο από 93% νερό. Κύρια συστατικά του τυρόγαλου είναι: κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, φώσφορο, σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό, κοβάλτιο, μαγγάνιο, μολυβδαίνιο, βιταμίνες, απαραίτητα αμινοξέα και ένζυμα.
Εκατό γραμμάρια τυρόγαλου περιέχουν μόνο 2 θερμίδες, που είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για απώλεια βάρους.

Το υγιέστερο ποτό για την καταπολέμηση ασθενειών του ήπατος
Ένα καθαρό συκώτι είναι το κλειδί για μια καλή υγεία, και το τυρόγαλο είναι ένα ισχυρό καθαριστικό ήπατος. Αν πάσχετε από οποιοδήποτε είδος ηπατικής νόσου καταναλώνετε τακτικά τυρόγαλο.
Το τυρόγαλο περιέχει βήτα - λακτοσφαιρίνη, η οποία τροφοδοτεί τον οργανισμό με αμινοξέα (BCAA), τα οποία βοηθούν σημαντικά σε προχωρημένο στάδιο της νόσου του ήπατος. Σύμφωνα με τους ειδικούς, συμπλήρωμα BCAA βοηθά τους ασθενείς που πάσχουν από κίρρωση του ήπατος να ζουν περισσότερο και καλύτερα.
Τυρόγαλο για αντοχή και απώλεια βάρους
Αν κάνετε εντατικά αθλήματα, προσπαθείτε να απαλλαγείτε από το περιττό βάρος, είστε κάτω από πίεση ή πάσχετε από σοβαρή ασθένεια, ο ορός γάλακτος πρέπει να είναι μέρος της καθημερινής διατροφής σας. Το τυρόγαλο είναι πλούσιο σε ηλεκτρολύτες, ενυδατώνει τέλεια και επαναφορτίζει το σώμα με ενέργεια, ως εκ τούτου, είναι πολύ πιο κατάλληλος από τα επιβλαβή ενεργειακά ποτά.
Είναι η κύρια πρώτη ύλη για την παραγωγή των πρωτεϊνών, που είναι, όπως όλοι γνωρίζουμε, ένα αναπόφευκτο μέρος της διατροφής του κάθε αθλητή. Η κατανάλωση τυρόγαλου επιτρέπει τη γρήγορη ανάκαμψη και την ανάπτυξη των μυών μετά την άσκηση, μειώνει την όρεξη και διεγείρει την απώλεια βάρους.
Επιπλέον, σύμφωνα με μια έρευνα, συμβάλλει στην υγεία των νεύρων, διότι μειώνει τη γλυκόζη του αίματος και την πίεση του αίματος.
Λαϊκή θεραπεία για την πέψη
Το γαλακτικό οξύ που περιέχεται στο τυρόγαλο, μειώνει τον υπερβολικό αριθμός των μυκήτων και βακτηρίων στο έντερο και μειώνοντας την τιμή του ρΗ προωθεί την λειτουργία τους.
Συνιστάται να καταναλώνεται από όσους υποφέρουν από δυσκοιλιότητα, φούσκωμα, κράμπες, εκκολπωματίτιδα και  χρόνια φλεγμονή του εντέρου. Αυτή η παλιά λαϊκή θεραπεία μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην καταπολέμηση της κόπωσης, του άγχους, της παχυσαρκίας, της υπερκατανάλωσης τροφής, της υψηλής αρτηριακής πίεσης, του αδύνατου ανοσοποιητικού συστήματος, της δυσφορίας του στομάχου, της ασθένειας του ήπατος και της καντιντίασης, και αποτελεί σπουδαίο εργαλείο για τον καθαρισμό του σώματος από τις τοξίνες.
Προετοιμασία και εφαρμογή του τυρόγαλου
Το καλύτερο πράγμα όσον αφορά το τυρόγαλο είναι ότι μπορείτε να το ετοιμάσετε μόνοι σας από νωπό γάλα ή μπορείτε να το αγοράσετε σε αγορές ή  καταστήματα υγιεινής διατροφής ή να το πάρετε από έναν τοπικό παραγωγό. Το τυρόγαλο από κατσίκα είναι το καλύτερο, αλλά και της αγελάδας είναι καλό επίσης. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μην έχουν χορηγηθεί στα ζώα ορμόνες. Από 10 λίτρα γάλα, κατά μέσο όρο, μπορείτε να πάρετε ένα κιλό τυρί και εννέα λίτρα τυρόγαλου.
Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι έχει διουρητικές ιδιότητες, το τυρόγαλο αρχικά συστήνεται να καταναλώνεται σε μέτριες ποσότητες, αλλά μπορείτε να πίνετε 150 ml, τρεις φορές την ημέρα, αυξάνοντας σταδιακά την ποσότητα μέχρι τα 1 και μισό λίτρα.
Εάν έχετε πεπτικά προβλήματα, απλά ανακατεύετε μια κουταλιά της σούπας από τυρόγαλο σε ένα ποτήρι νερό και πίνετε το μείγμα αυτό πριν από κάθε γεύμα. Εκτός από θεραπεία, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τυρόγαλο για την εξωτερική φροντίδα του δέρματος και των μαλλιών.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα