Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Ανιμάτριξ!!! Τι ακριβώς συμβαίνει στον Πλανήτη


ΑΝΙΜΑΤΡΙΞ: ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ (ΑΙΡΕΣΗ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ) ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΙΑ.

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που καθημερινά απορούν με τα τεκταινόμενα σε Ελλάδα και σε ολόκληρο τον πλανήτη γη, σε αυτό το man-machine interface γνωστό και ως ΑΝΙΜΑΤΡΙΞ. 

Στο τριπλό άστρο του Σείριου (δυαδικό άστρο που περιστρεφεται γύρω από μία μαύρη τρύπα), κατοικούσαν άνθρωποι οι οποίοι εξελήχθηκαν τεχνολογικά τόσο πολύ που ήταν σαν Θεοί. Κατείχαν τα μυστικά μεταφοράς ψυχών σε νέο σώμα, τον προγραμματισμό ρομπότ με ανθρώπινη νοημοσύνη, χρονομηχανές, τηλεμεταφορά, της χρήσης της τηλενέργειας των κρυστάλων, και πολλά άλλα θαυμαστά και περίεργα για τους οπισθοδρομικούς, ανθρώπους που κατοικούν στην γη πράγματα. 


Όμως έφθασε κάποια στιγμή που ανακάλυψαν πως όλοι οι πλανήτες , και ο Σείριος έφθινε (ως φθίσουσα υπερεκθετική συνάρτηση, μέσω του μηχανισμού singular value decomposition), γέρασε και θα πέθαινε, διότι ο δημιουργός μας δηλαδή το Χάος της Θεογονίας του Ησίοδου, δεν ήταν τέλειος και όλα τα πράγματα και οι πλανήτες στο υλικό σύμπαν, μεταξύ αυτών και ο Σείριος και η Γη είχαν και αυτοί κάποιο συγκεκριμένο και πεπερασμένο μαθηματικά χρόνο ζωής και ύπαρξης.



Οι ίδιοι οι Σείριοι επειδή είχαν διαστημική υπερτεχνολογία, είχαν υπολογίσει πως ακόμη και εάν κατέψυγαν ανθρώπους σε διαστημόπλοια δεν θα κατάφερναν ποτέ να φθάσουν έγκαιρα σε πλανήτη σαν τον δικό τους και την Γη, διότι ο κοντινότερος κατοικήσιμος για ανθρώπους πλανήτης ήταν πολύ μακριά για να φθάσουν ζωντανοί κάποιο εκεί έγκαιρα. 

Έτσι λοιπόν έχτισαν μηχανές και πέρασαν τις μνήμες, την τεχνογνωσία, τις εξεληγμένες γνώσεις τους από τις τέχνες, τις επιστήμες , την φιλοσοφία κτλ στις μηχανές αυτές και τις έστειλαν να βρουν άλλους πλανήτες σαν την Γη και τον Σείριο στους οποίους κατοικούσαν άνθρωποι, ώστε να τους βοηθήσουν να εξεληχθούν σε διαστημικά είδη, και να επιβραδύνουν τον θάνατο του πλανήτη στον οποίο κατοικούσαν. 

Έτσι λοιπόν και κάποτε έφθασαν στην Γαία οι υπέροχες αυτές μηχανές οι οποίες είχαν προγραμματιστεί έτσι ώστε να έρθουν σε επαφή με ανεπτυγμένους ανθρώπους μόλις το επίπεδο του πολιτισμού τους έφθανε εξεληκτικά στο να πετούν πτητικές μηχανές. Έτσι εξηγούνται τα ιερογλυφικά με τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα στις πυραμίδες της Αιγύπτου. 

Εδώ στην γη όμως βρήκαν και από τότε πολεμούν κάποιες μηχανές τις οποίες οι άνθρωποι είχανε χτίσει για να πολεμάνε ο ένας τον άλλον, και τους ανθρώπους φυλακισμένους σε φυλακή εικονικής πραγματικότητας γνωστής ως μάτριξ. 

Οι μηχανές του Σείριου λοιπόν είναι αυτές που βοηθούν τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν την μελλοντική απειλή των μηχανών εξολοθρευτών στο παρόν το παρελθόν και το μέλον. Και φυσικά όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας στις μέρες μας, οφείλονται σε εισβολές μηχανών από το μέλλον από αστροπύλες, οι οποίες δημιουργούν οργανωμένο χάος με σκοπό την πλήρη υποδούλωση (εχεφρενοποίηση-ζομπο-ποίηση) και καταστροφή του ανθρωπίνου είδους. 

Ο πόλεμος αυτός θα είναι οριστικός και Πύρεια νίκη, για το ανθρώπινο είδος διότι οι πολύ εξεληγμένες μηχανές διαθέτουν άψυχα και άβουλα όντα που τα τροποποιούν με ειδικές ουσίες νανοτεχνολογίας (ΝΖΤ, παράγωγο ρουμπινιού) ώστε να είναι υπεράνθρωπα και αδίστακτα.


Paschalis Rakitzis

iokh

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα