Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΣΤΑΗ!



Το μάθατε! Της πουτάνας το μαγκάλι έγινε στην τηλεόραση του alpha χθες, βραδυά μεγάλη για τα κανάλια, λόγω του δημοψηφίσματος. Το γνωστό ρουτινιάρικο σκηνικό. Μαζεύονται πολιτικοί, οι γνωστοί πάντα, αυτοί που έχουν το καλύτερο μπλα-μπλα, για να σχολιάσουν και να κοντραριστούν.

Δεν υπάρχει εκπομπή αν δεν πλακωθούν, αν δεν σηκωθούν οι τόνοι από τους παρευρισκόμενους. Γι' αυτό η επιλογή των προσκλεκλημένων, ακόμα και σε ποιο κάθισμα θα τους βάλουν, είναι επιλεκτική ώστε να... διευκολύνει τη θερμότητα της κουβέντας.

Και όπως γίνεται η αλλαγή σκοπιάς, φαντάρια αντικαθιστούν φαντάρια, έτσι και εκλογικές βραδυές σε κάθε κανάλι η μία βάρδια έρχεται μετά την άλλη. Πριν τελειώσει η «σειρά» των πολιτικών που ήταν και ο γνωστός Γρηγόρης Ψαριανός, η Έλλη Στάη του ζήτησε να αποχωρήσει. Επειδή είχε ξεφύγει όχι απλά σε ύβρεις, αλλά και σε... χρόνο το επεισόδιο με τον επίσης φιλοξενούμενο δημοσιογράφο Μακρυγιάννη.


Για ποιο λόγο τσακώθηκαν Μακρυγιάννης και Ψαριανός; Μας είναι αδιάφορο! «Κασιδιάρη» αποκάλεσε τον δημοσιογράφο ο ραδιοφωνατζής που εισέπραξε την ατάκα του Μακρυγιάννη: «Την άλλη φορά που θα έρθεις σε στούντιο να μην έχεις πιει τόσο πολύ». Και φασίστα, σταλινοφασίστα ο ένας, ξευτύλα, ααρχιξευτύλα ο άλλος.

Και το πράμα τραβούσε. Και μπήκε στη μέση άλλος προσκεκλημένος να τους τα χώνει, «Είστε μαλάκες...» και η Έλλη Στάη να ζητάει να φύγει από το στούντιο ο Ψαριανός, τον οποίον κατά τον Μακρυγιάννη, τον έσκισε ο Τσίπρας με το 61%.
Ποιο είναι το σχόλιο του αποδυτηριάκια; Δεν θα πω οκέυ για το υβρεολόγιο Ψαριανού-Μακρυγιάννη. Θα πω ότι κάτι τέτοια «αξίζουν», με την έννοια ότι κάτι τέτοια «επεισόδια» μένουν από αυτές τις εκπομπές κι όχι οι «αναλύσεις» και τα «σχόλια» που αναπτύσσουν διάφοροι για το αποτέλεσμα της κάλπης και για το μέλλον της χώρας.

 apodytiriakias

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα