Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΚΥΜΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ


Το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του Γαλαξιακού Παλμού, είναι ένα κύμα κοσμικής αγάπης, η ενέργεια της οποίας είναι η βάση της καθολικής κοσμικής πραγματικότητας και η οποία φθάνει τώρα στην περιοχή μας. Αυτή η ενέργεια έχει τέτοιες κοσμικές αναλογίες, που δεν μπορεί η Cabal να την σταματήσει, ότι και να κάνει.

Ισχυρές Γαλαξιακές Δυνάμεις του Φωτός θα ευρίσκονται στην περιοχή του Ηλιακού Συστήματος φροντίζοντας αυτή η διαδικασία να γίνει με αρμονικό τρόπο.

Οι αντιδράσεις των ανθρωπίνων όντων θα αρχίσουν να καταστέλλονται. Ως εκ τούτου, είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους ανθρώπους να μάθουν πώς να συζητούν εποικοδομητικά και να σταματήσουν επιτίθενται ο ένας στον άλλο.
 
Μπορείτε να βρείτε οδηγίες για το πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό στα ακόλουθα άρθρα:
Η ενέργεια του Γαλαξιακού Παλμού θα εξουδετερώσει εντελώς την πρωτογενή ανωμαλία του φορέα - χταποδιού - πλάσματος γύρω από τη Γη, η οποία ονομάζεται Yaladaboth στις γνωστικές διδασκαλίες:
http://www.bibliotecapleyades.net/…/esp_biblianazar_jehovah…
http://www.metahistory.org/gnostiq…/telestics/MadnessEgo.php

Η ενέργεια της Γαλαξιακής Αγάπης θα διαλύσει και όλες τις ψεύτικες διδασκαλίες των Αρχόντων, όπως μπορείτε να διαβάσετε γι' αυτές στα δύο εξαιρετικά άρθρα:
http://howtoexitthematrix.com/…/is-anyone-coming-to-save-us/
http://recreatingbalance1.blogspot.com/…/ending-lightworker…
Η ανάλυση της πολυπλοκότητας του Παλμού δείχνει αυξημένη πιθανότητα να συμβεί στο χρονικό διάστημα Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου. Αυτό έγινε από ένα πολύ εξελιγμένο μοντέλο υπολογιστή του Κινήματος Αντίστασης, το οποίο προβλέπει τις μελλοντικές τάσεις που βασίζονται σε κοσμικούς κύκλους.

Είναι καλό όσον το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να ξυπνήσουν σύντομα και να έχουν μια προσωπική σχέση με το Γαλαξιακό Κέντρο στους διαλογισμούς τους. Εάν οι ενέργειες που ρέουν μέσα τους είναι πολύ ισχυρές, μπορούν να επικοινωνούν με το Γαλαξιακό Κέντρο για να τις μετριάσει.
Η ενεργός επικοινωνία με το Πλήρωμα και το Γαλαξιακό Κέντρο, δημιουργεί έναν βρόγχο ανάδρασης που θα ενεργοποιηθεί την κατάλληλη στιγμή μαζί με το Γεγονός.



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα