Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Αν κάποιος μαθαίνει πολλά πράγματα αλλά δεν δίνει, το φως του θα του αφαιρεθεί

  Αποτέλεσμα εικόνας για Αν κάποιος μαθαίνει πολλά πράγματα αλλά δεν δίνει, το φως του θα του αφαιρεθεί
 
Όλο παίρνουμε, παίρνουμε, παίρνουμε και ποτέ δεν δίνουμε. Αυτό είναι κλοπή - και η κλοπή είναι χειρότερη από το να παίρνουμε. Πρέπει να παίρνουμε και να δίνουμε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, αν μόνο παίρνετε σε αυτή τη ζωή, στην επόμενη ζωή θα είστε φτωχοί και πεινασμένοι γιατί παραβιάσατε το Νόμο της Ισορροπίας. Αν σε αυτή τη ζωή ζείτε σαν βασιλιάδες και δεν νοιάζεστε για τους άλλους ανθρώπους, στην επόμενη ζωή θα είστε ένας οδοκαθαριστής.
 
Ο άνθρωπος πρέπει να λαμβάνει φως σε ένα ορισμένο μέτρο και στη συνέχεια να δίνει φως. Έχω δει πολλούς ανθρώπους που μάθαιναν και μάθαιναν πράγματα, και στη συνέχεια σιωπούσαν. Ξαφνικά η σοφία τους αφαιρέθηκε, και έγιναν συνηθισμένοι άνθρωποι.
 
Ευγνωμοσύνη σημαίνει να λαμβάνετε και να δίνετε. Αν κάποιος μαθαίνει πολλά πράγματα αλλά δεν δίνει, το φως του θα του αφαιρεθεί. Το φως δεν ανήκει σε εμάς· κάθε κομμάτι σοφίας που έχουμε μας δίνεται ως δώρο. Αν δεν χρησιμοποιήσουμε αυτό το δώρο, μας αφαιρείται. Αυτός είναι ο λόγος που ένα άτομο μπορεί να είναι τόσο σοφό, αλλά η σοφία του μπορεί να αφαιρεθεί αν δεν τη μοιραστεί με ευγνωμοσύνη.



-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Spiritual Regeneration
 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα