Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Οι ''Ψηλοί Λευκοί'' και η Μέση Γη!

ΜΕΣΗ ΓΗ!!!! 
planet

Πραγματικά αισθάνομαι όμορφα όταν δικαιώνομαι για κάποια πράγματα και θέματα τα οποία έχω μιλήσει σε τόσα άρθρα μου για την Μέση Γη!!!! Αυτό το λέω διότι τώρα τελευταία βγήκαν στην επιφάνεια επίσημες πληροφορίες ότι η Μέση Γη πλέον δεν είναι μια θεωρία αλλά απλή πραγματικότητα και ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες συνομωσίες που έχουν γίνει ποτέ πάνω στην γη!!!! Ας τα δουμε λοιπόν για να καταλάβετε και εσείς:
O Έντουαρντ Σνόουντεν, όπως γνωρίζουμε ήταν ένας Αμερικανός τεχνικός και διαχειριστής συστημάτων στην Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας της NSA ( –https://el.wikipedia.org/wiki/NSA ) και την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών CIA ( – https://el.wikipedia.org/wiki/CIA )!!!! τον Ιούνιο του 2013, διέρρευσε στον τύπο ένα μεγάλο αριθμό απόρρητων πληροφοριών που σχετιζόταν με το πρόγραμμα μαζικής παρακολούθησης από ΗΠΑ και Βρετανία και όχι μόνο!!!! Από τότε κυνηγήθηκε αλλά οι αποκαλύψεις δεν σταμάτησαν εκεί…!!!!
Σύμφωνα με έγγραφα, τα οποία ο Σνόουντεν αντέγραψε από τα μυστικά αρχεία της CIA: η κυβέρνηση των ΗΠΑ γνωρίζει εδώ και πολύ καιρό την ύπαρξη των UFO, η διαχείριση των οποίων γίνονται από νοήμονα όντα τα οποία είναι πολύ περισσότερο ανεπτυγμένα από την ανθρωπότητα και την τεχνολογία της!!!! Τα αρχεία αυτά λένε ότι φυλή αυτή δεν είναι εξωγήινη!!!! Ζει στη Γη εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια!!!! Κάτι το οποίο σθεναρά πάντα τόνιζα σε πολλά άρθρα μου!!!!

Η CIA διαθέτει συστήματα παρακολούθησης και αποθηκεύει δεδομένα από σόναρ μεγάλου βάθους, αλλά όλα είναι διαβαθμισμένα με χαρακτηρισμό Κρατικού Μυστικού ώστε να μην είναι ως αποκαλυπτικά στους ανθρώπους!!!! Ούτε καν οι ίδιοι οι επιστήμονες δεν μπορούν και δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα απόρρητα!!!! Αυτή η ευφυής και ανεπτυγμένη τεχνολογικά φυλή, ζει στον μανδύα της Γης ή αλλιώς Μέσης Γη, δηλαδή, χοντρικά τουλάχιστον, 30 χλμ κάτω από την επιφάνεια της γης έως και 2.900 χλμ. μόλις λίγο πάνω από τον εξωτερικό πυρήνα της γης!!!!

Αυτή η περιοχή, λίγο πάνω από το κέντρο της γης, έχει συνθήκες διαβίωσης περίπου σταθερές, για δισεκατομμύρια χρόνια με ότι αυτό συνεπάγεται και καλύτερα λένε οι επιστήμονες από την επιφάνεια!!!!! Μπορεί σε σας να φαίνονται ως ακραίες συνθήκες, αλλά για την φυλή αυτή φαίνεται πως ήταν μία καθημερινότητα χωρίς προβλήματα!!!! Ίσα-ίσα που φαίνεται πως τους βοήθησαν να αναπτυχθούν και να αναπτύξουν νοημοσύνη με επιταχυνόμενο ρυθμό…..!!!! Ο λόγος που κατέβηκαν στον μανδύα της γης ήταν για να υπερασπιστούν τον πολιτισμό τους από διάφορες σημαντικές καταστροφές που, κατά καιρούς, συνέβαιναν στην επιφάνεια λένε τα αρχεία του Σνόουντεν!!!!
Η ιδέα που επικρατεί για αυτούς είναι ότι, εμείς οι άνθρωποι είμαστε σαν μυρμήγκια μπροστά τους και ότι υπάρχει ελάχιστη πιθανότητα να σταματήσουν να στρέφουν την προσοχή τους επάνω μας!!!! Για το λόγο αυτό, ο στρατός εξετάζει το ενδεχόμενο της επιθετικότητάς τους όπου δεν θα αργήσει να έρθει!!!! Ένα τρέχον σχέδιο δράσης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης είναι να πυροδοτήσουν με πυρηνικά τις βαθιές σπηλιές ή τις εισόδους προς τα καταφύγια τους, προκειμένου να τους κλειδώσουν εκεί μέσα για να αποτρέψουν πιθανές επιθέσεις από το έγκατα της γης!!!! Δυστυχώς όμως δεν θα καταφέρουν τίποτα διότι υπάρχουν πολλοί είσοδοι για την Μέση Γη!!!!
Μα για να δουμε και το άλλο ντοκουμέντο για την ύπαρξη εσωγήινου πολιτισμού:
Εσωγήινοι κυβερνούν τις ΗΠΑ!!!!
obama


  •  Έγγραφα που διέρρευσαν από τον ίδιο πράκτορα της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας των ΗΠΑ ( NSA ) αποδεικνύουν πέρα από κάθε αμφιβολία ότι τις Ηνωμένες Πολιτείες κυβερνά σήμερα η ίδια ψηλή, λευκή φυλή εξωγήινων, που κυβερνούσε και την Γερμανία επί Χίτλερ ( αν θυμάστε σε ένα από τα άρθρα μου για την μέση γη που έλεγα ότι στο Βερολίνο βρήκαν οι σύμμαχοι σθεναρή επίθεση από μια φυλή ψηλών λευκών ανθρώπων!;! Τύπου Αλοηγκόρ )!!!! Στην ουσία λέει ο Σνόουντεν η Αμερική κυβερνάται σήμερα από δύο κυβερνήσεις: Εκείνη που εκλέγεται για το << θεαθήναι >> και την πραγματική, εκείνη των εσωγήινων ερπετοειδών, που κυβερνά από το παρασκήνιο >>!!!!
Την εκπληκτική αυτή αποκάλυψη έκανε το αγγλόφωνο ειδησεογραφικό πρακτορείο του Ιράν << Fars News Agency >> ( Φάρς Νιους Έητζενσι – http://english.farsnews.com/  ) , το οποίο επικαλείται σοβαρότατες ρωσικές πηγές!!!! Συγκεκριμένα αναφέρει ότι << αδιάσειστα στοιχεία >> , που αποδεικνύουν την εξωγήινη επέμβαση στις ΗΠΑ, περιλαμβάνονται σε απόρρητη έκθεση της Υπηρεσίας Αντικατασκοπίας της Ρωσίας…..!!!!
Τα στοιχεία περιέχονται, σύμφωνα με το Ιρανικό πρακτορείο, ανάμεσα στα 2 περίπου εκατομμύρια έγγραφα που πήρε από το αμερικανικό Πεντάγωνο και την NSA ο γνωστός Αμερικανός πρώην πράκτορας Έντουαρντ Σνόουντεν, που έτυχε πολιτικού ασύλου στη Ρωσία!!!!! Από τα έγγραφα αυτά προκύπτει η << αδιαμφισβήτητη απόδειξη >> ότι << εσωγήινοι καθοδηγούν την αμερικανική εσωτερική και εξωτερική πολιτική από το 1945 >>!!!! Πάλι εδώ βγαίνω σωστός …θυμάστε όσοι διαβάζεται τα άρθρα μου που λέω ότι οι Γερμανοί πίστευαν ότι είχαν βρει τους Βρίηλ μα στην ουσία είχαν βρει τους Γκρίζους!;! Και όπου μετέπειτα πρόδωσαν οι Γκρίζοι τους Γερμανούς και έκαναν συμμαχία με τους Αμερικανούς!;! Χμμμμ!!!! Τα λέει όλα αυτά εδώ έτσι!;!
Μάλιστα το Φάρς συνδέει τις αποκαλύψεις αυτές με τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην υπουργού άμυνας του Καναδά, Paul Hellyer ( Πωλ Χέλγερ – δείτε τις εδώ ), ότι οι εξωγήινοι επισκέπτονται τακτικά τον πλανήτη Γη κι ότι ο ίδιος είναι σε θέση να το γνωρίζει αυτό πάρα πολύ καλά, μέσα από τις απόρρητες εκθέσεις που του πήγαιναν αλλά και ότι οι εξωγήινοι αυτοί πήγαιναν στους ομοϊδεάτες τους εσωγήινους…..!!!!
Ο πρώην υπουργός προσπάθησε να δείξει για το ποιος βρίσκεται πίσω από αυτό το << σκοτεινό καθεστώς >>, προσπάθησε να αποδείξει ότι ο Αμερικανός φυγάς της NSA έχει απόλυτο δίκιο σε ότι λέει και παρέδωσε στους Ρώσους σύμφωνα με την NSA!!!! Μάλιστα το Φάρς αναφέρει πως η απόφαση του πρώην Καναδού υπουργού Άμυνας Πωλ Χέλγερ να βγει προς τα έξω μιλώντας για παρουσία << εξωγήινων >> στη Γη επιβεβαιώνει το γεγονός αυτό!!!!
Ο Καναδός πρώην υπουργός Άμυνας έκανε τις σχετικές δηλώσεις στην εκπομπή SophieC ( Σόφιε Σι ) του ρωσικού τηλεοπτικού σταθμού Rusia Today ( Ράσια  Τουντέη )!!!!
Το βίντεο του Καναδού υπουργού:

Αναφέρθηκε μάλιστα κι αυτός στους << ψηλούς λευκούς >> – ένα από τα είδη των εσωγήινων που βρίσκονται στη Γη- που εργάζονται με την αμερικανική Αεροπορία στην μυστική αεροπορική βάση στη Νεβάδα αλλά και σε πολλές άλλες μυστικές βάσεις!!!! Το θέμα περιπλέκεται ακόμα πιο πολύ καθώς η αναφορά της FSB ( ΦΣΜ –https://en.wikipedia.org/wiki/Federal_Security_Service )  λέει πως οι << ψηλοί λευκοί >> που συνεργάζονται με την αμερικανική Αεροπορία είναι το ίδιο είδος εξωγήινων που βρίσκονταν και στη ναζιστική Γερμανία τη δεκαετία του 30 και 40…..καλο ε!;! Ότι έλεγα εγώ πριν από αυτούς που τα λένε επίσημα τώρα και κάποιοι σκοταδιστές έτρεξαν να με γιουχάρουν αλύπητα τότε!!!!
Το Φάρς λοιπόν << τεκμηριώνει >> την παρουσία των εσωγήινων στην ναζιστική Γερμανία επισημαίνοντας ότι στο τέλος της δεκαετίας του 30 είχε μόνο 57 υποβρύχια και, όταν άρχισε ο πόλεμος, σε χρόνο μηδέν βρέθηκε με 1163 τεχνολογικώς άρτια σκάφη!!!! Κάτι που προφανώς δεν ήταν ανθρωπίνως δυνατόν να επιτευχθεί και εξηγείται μόνο με την επέμβαση εσωγήινων δυνάμεων!!!!
Τα έγγραφα του Σνόουντεν υποτίθεται πως αποδεικνύουν ακόμη ότι το << παρακράτος >> εγκαθιδρύθηκε το 1954 κατά τις μυστικές συναντήσεις του εσωγήινου αυτού είδους με τον τότε 34ο πρόεδρο των ΗΠΑ Dwight D. Eisenhower ( Ντουάιτ Ν. Αϊζενχάουερ – https://en.wikipedia.org/wiki/Dwight_D._Eisenhower  )!!!!!
Στην παρούσα φάση, η μυστική ατζέντα των λευκών ψηλών εσωγήινων προβλέπει πλήρη έλεγχο του διαδικτύου και εξαφάνιση κάθε πληροφορίας που αναφέρεται σ’ αυτούς….!!!! Διότι στόχος τους είναι ασφαλώς να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους, που αποβλέπει φυσικά στην παγκόσμια κυριαρχία…!!!! Βαστάτε το τελευταίο που σας είπα και θα δείτε το πολύ σε 3 χρόνια τι θα γίνει με το ίντερνετ!!!!
Ήδη ετοιμάζουν τον ερχομό τους στους ανθρώπους για να τους καλοδεχθούμε και η NASA ( – https://el.wikipedia.org/wiki/NASA  ) το ξεκίνησε εύκολα με το να ανακοινώσει στο περιοδικό Science ( Σάηενς – http://www.sciencemag.org/magazine ) τα εξής :
<< Ο βραχώδης πλανήτης, με την ονομασία Κέπλερ 186f, έχει διάμετρο λίγο μεγαλύτερη από της Γης (1,1 φορές ή 10%) βρίσκεται στη λεγόμενη «κατοικήσιμη ζώνη», δηλαδή στην κατάλληλη απόσταση από το μητρικό άστρο του για να έχει νερό σε υγρή μορφή και άρα δυνητικά μπορεί να φιλοξενήσει ζωή, κάτι πάντως που δεν μπορεί ακόμη να επιβεβαιωθεί.
Ο πλανήτης βρίσκεται σε απόσταση περίπου 490 ετών φωτός από τον δικό μας πλανήτη , στην κατεύθυνση του αστερισμού του Κύκνου.
Κινείται γύρω από το αχνό άστρο – ερυθρό νάνο Κέπλερ-186, αποτελώντας το πέμπτο και πιο εξωτερικό μέλος του εν λόγω συστήματος (πράγμα που σημαίνει ότι το τυχόν υγρό νερό στην επιφάνειά του κινδυνεύει να παγώσει).
Η ανακάλυψη, που παρουσιάστηκε στο περιοδικό «Science», έγινε από μεγάλη ομάδα Αμερικανών αστρονόμων, με επικεφαλής την Ελίζα Κουιντάνα, του Κέντρου Ερευνών Ames της NASΑ και του Ινστιτούτου SETI ( ΣΕΤΙ – https://en.wikipedia.org/wiki/SETI_Institute – http://www.seti.org/ )!!!!
planet

H πρώτη παρατήρηση του εξωπλανήτη έγινε με το διαστημικό τηλεσκόπιο «Κέπλερ» (που έχει τεθεί πλέον εκτός λειτουργίας) και ακολούθησε η επιβεβαίωση από παρατηρήσεις με τα επίγεια τηλεσκόπια Κεκ και Τζέμινι στη Χαβάη.
«Πρόκειται για την πρώτη βέβαιη ανακάλυψη πλανήτη με το μέγεθος της Γης, στην κατοικήσιμη ζώνη κάποιου άστρου», δήλωσε η Ελίζα Κουιντάνα.
Από τους σχεδόν 1.800 επιβεβαιωμένους εξωπλανήτες που έχουν ανακαλυφθεί κατά τις δύο τελευταίες δεκαετίες, περίπου 20 έχουν τροχιές που κινούνται εντός της κατοικήσιμης ζώνης των άστρων τους, δηλαδή ούτε πολύ μακριά από αυτά (οπότε το νερό θα πάγωνε), ούτε υπερβολικά κοντά (οπότε το νερό θα έβραζε και θα εξατμιζόταν). Όμως όλοι αυτοί οι γνωστοί εξωπλανήτες είναι αρκετά μεγαλύτεροι από τη Γη.
Από την άλλη, είχαν ως τώρα ανακαλυφθεί πλανήτες με μέγεθος σαν τη Γη, όμως δεν βρίσκονται στην κατοικήσιμη ζώνη. Είναι η πρώτη φορά που ανακαλύπτεται πλανήτης ο οποίος φαίνεται να πληροί και τις δύο προϋποθέσεις (ίδιο μέγεθος και κατάλληλη απόσταση) για να δικαιολογεί τον τίτλο της «δεύτερης Γης».
Το έτος του πλανήτη (η διάρκεια μιας πλήρους περιφοράς του γύρω από το άστρο του) διαρκεί 130 γήινες μέρες. Η μάζα του και η πυκνότητά του, προς το παρόν, παραμένουν άγνωστες, αλλά οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι ο εξωπλανήτης είναι βραχώδης. Δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία για τη σύσταση της ατμόσφαιράς του, κάτι που ίσως ανακαλύψουν μελλοντικά τα υπό κατασκευή μεγαλύτερα τηλεσκόπια, όπως το «Τζέημς Γουέμπ» της NASA. >>

Αυτό για να μας πούνε ότι ήρθαν από εκεί ή από τόσους πλανήτες που έχει βρει η ΝASA ποιο πριν από αυτόν και να το έχει ως επιχείρημα!!!! Πάλι θα με πούνε κάποιοι ότι λέω βλακείες!;! Όπως έλεγα και τώρα δημόσια πρόσωπα παγκοσμίως τα πιστοποιούν ότι έτσι είναι!;!
Όπως και να έχει τα δυο παραπάνω θέματα αποδεικνύουν ατράνταχτα ότι η Μέση Γη υπάρχει και δεν είναι μια φαντασία κάποιων που απλώς είναι ρομαντικοί με την εμμονή αυτή!!!! Αν θα έρθουν και άλλες αποδείξεις!;! Ω Ναι να είστε σίγουροι για αυτό!!!!
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

  1. στειλτε μου mail να σας στειλω το σχολιασμο μου μιας κι εδω δε μπορω να τ ανεβασω! Ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα