Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Κυβέρνηση Εθνικής Κατάθλιψης


Ενώ η πιο υπέροχη κυβέρνηση όλων των εποχών οδεύει πρόσω ολοταχώς μαζί με την αντιπολίτευση στην ψήφιση του τρίτου - και μακρύτερου- μνημονίου της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας - έχουμε υπογράψει καμιά 800αριά άλλα στο παρελθόν -, διακρίνω μια ανεξήγητη αμηχανία στις τάξεις του περήφανου ελληνικού λαού.

Τί πάθατε, καλά μου; Πάλι πάτε να σπρώξετε τις κουράδες σας κάτω από το χαλάκι; Δε χωράει άλλες το γαμημένο. Στούμπωσε. Έχουν γίνει βουνό.

Πάρτε το χαμπάρι. Ο Αλέξης σάς δούλεψε ψιλό γαζί. Έρωτας ήταν αλλά τελείωσε. Καπούτ. Πάμε παρακάτω. Έχει κι άλλα όμορφα αγόρια η Αριστερά.

Διαβάζω κάτι ψωραλαίους που δεν έχουν ούτε 2 ευρώ να πάρουν ένα σουβλάκι, να τσακώνονται για το αν η μάνα της Νάντιας Βαλαβάνη - που 6 μήνες το είχε ματώσει από το ξύσιμο στο υπουργείο - έβγαλε τα 200 χιλιάρικα πριν ή μετά το κλείσιμο των τραπεζών. Το έχετε κάψει τελείως, έτσι;

Άτομα άνω των 10 ετών με δικαίωμα ψήφου, παίρνουν στα σοβαρά δημοσιεύματα που λένε ότι η Αριστερή Πλατφόρμα σχεδίαζε να μπουκάρει στο Νομισματοκοπείο και να βουτήξει 20κάτι δις. Ποιο Νομισματοκοπείο, ρε καμένες; Ούτε για ριφιφί σε περίπτερο δεν κάνει ο Λαφαζάνης. Αυτός είναι πιο γατάκι κι από τον Κουβέλη.

Ελληνικά νησιά βγαίνουν στο σφυρί για μερικά ευρώ και κάτι μεθύστακες αγχώνονται μήπως το χύμα τσίπουρο που μπεκροπίνουν χωρίς απόδειξη, διακινείται αποκλειστικά και μόνο στη μαύρη αγορά. Μα στη μαύρη αγορά διακινείται και τώρα ρε τούβλα. Τί περιμένατε; Αλ Καπόνε και μαφία;



Το κολαστήριο του Κορυδαλλού, η Αμυγδαλέζα, ο Φράχτης, οι Σκουριές, τα ΜΑΤ, οι ΔΕΛΤΑ βρίσκονται στις θέσεις τους αλλά ορισμένοι ψεκασμένοι ονειρεύονται ότι κολυμπούν στον ωκεανό της κοινωνικής δικαιοσύνης. Είστε με τα καλά σας ή να βάλω τις φωνές;

Θυμάστε τις ουρές στα συσσίτια και τον ΟΑΕΔ ή βλέπετε μόνο τις περήφανες ουρές στα ΑΤΜ; Γιατί οι ουρές υπάρχουν ακόμα. Και κάθε μέρα μεγαλώνουν. Άνθρωποι που ξεροσταλιάζουν για ένα κομμάτι ψωμί. Απλά τα έγκυρα αριστερά μέσα που διαβάζετε δεν τις δείχνουν πια.

Νομοσχέδια έρχονται σωρηδόν προς ψήφιση με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και την υπογραφή της αδιάλλακτης Προέδρου της Βουλής αλλά μερικοί εκσπερματώνουν ενώ την ακούνε να μιλάει για δήθεν παράνομα χρέη και αποζημιώσεις από τους Περσικούς Πολέμους που θα μας εκδικάσει η Εθνοσυνέλευση της Τροιζήνας.

Εγκληματικές διατάξεις για τους συνταξιούχους και τους αγρότες πάνε να περάσουν στη λούφα από το θερινό τμήμα της Βουλής και κάποιοι διαβάζουν ακόμα τις αρχιδιές του Βαρουφάκη που είχε τρανό σχέδιο να μας βάλει στο ζλότυ Πολωνίας αλλά δε τον άφησε η Ομάδα Έψιλον.

Έχουμε για πρωθυπουργό έναν κλόουν που εκβιάζεται από το Αναγκαίο Σκατό και υπουργοποιεί γελωτοποιούς τελευταίας ανθυποστάθμης αλλά ρομαντικές κυράτσες πιστεύουν ακράδαντα ότι είναι ματιασμένος και νομίζει ότι τα μνημόνια που υπογράφει είναι αυτόγραφα σε κατά φαντασίαν θαυμαστές.

Πολυνομοσχέδια 1000 σελίδων έρχονται καρφί απέξω μεταφρασμένα στο google translate για να ψηφιστούν την επόμενη μέρα αλλά για όλα φταίει ο Χρυσοχοΐδης που δε διάβασε το μνημόνιο επειδή είχε πάει για μπαρμπούτσαλα.

Στο ίδιο το γαμημένο το ΦΕΚ γράφει ότι η Κυβέρνηση πρέπει να συμφωνεί με τους Θεσμούς - το πώς θα λέγονται μας μάρανε μη χέσω - για όλα τα σχέδια νόμου πριν πάνε στη Βουλή, έργα δίνονται αβέρτα στον Μπόμπολα και τον Κόκκαλη, κάτι λαθάκια καταργούν την άμεση είσπραξη φόρου από τις τηλεοπτικές διαφημίσεις - που σιγά τα ποσά - αλλά εμείς πιστεύουμε το Φίλη που λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ταράξει το Κεφάλαιο στη νομιμότητα. Ποιο Κεφάλαιο, ρε γλίτσα; Του Μαρξ; Αυτό το έχεις κάνει σερπαντίνα και σκουπίζεις την κωλάρα σου.

Εν τω μεταξύ, αυλοκόλακες σφουγγοκωλάριοι του Τσίπρα και της Αριστερής Πλατφόρμας, σαν άλλοι μουρούτηδες, έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο αφήνοντας πίσω τους τόνους σκατών για να αλλοιώσουν τις αποδείξεις του εγκλήματος που συντελείται.

Ακούστε, πατσαβουράκια μου. Αυτές οι μέρες έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Η κοπρολαγνεία τελείωσε. Κάτι κουράδες σαν εσάς τις έχουμε πλέον για πρωινό.

Η Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας δε θα γίνει Κυβέρνηση Εθνικής Κατάθλιψης.

Οι μέρες της σκατίλας σας είναι μετρημένες. 

by To Skouliki Tom


thethreemooges

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα