Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Το τέχνασμα που βοήθησε πολλούς ανθρώπους: σταματήστε το κάπνισμα με τη βοήθεια της μαγειρικής σόδας

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι το κάπνισμα είναι επιβλαβές για την υγεία σας και  είναι μια συνήθεια από την οποία θα πρέπει τελικά να απαλλαγείτε. Το τέχνασμα που έχουμε εδώ έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να σταματήσουν τελικά το κάπνισμα. Γιατί δεν κάνετε μια δοκιμή;
Το τέχνασμα που βοήθησε Πολλά ανθρώπων- σταματήσουν το κάπνισμα με τη βοήθεια του
Δεν έχετε τίποτα να χάσετε!

Πάρτε μία κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα και ρίξτε την σε ένα ποτήρι νερό. Ανακατέψτε μέχρι η σόδα να λιώσει εντελώς. Πίνετε αυτό το κοκτέιλ δύο φορές την ημέρα την πρώτη εβδομάδα, και αν ακόμα δεν μπορείτε να διακόψετε το κάπνισμα, συνεχίζετε με μια φορά την ημέρα την επόμενη εβδομάδα.
Ή
Μπορείτε απλά να ξεπλένετε το στόμα σας κάθε φορά που νιώθετε την ανάγκη να καπνίσετε.
Μπορείτε να μεταφέρετε αυτό το διάλυμα μαζί σας σε ένα μπουκάλι και να το χρησιμοποιείτε όποτε αισθάνεστε την ανάγκη να καπνίσετε.
Πιο ριζοσπαστικό μέσο είναι να εμποτίσετε τα τσιγάρα σε αυτό το διάλυμα. Θα χάσετε την επιθυμία σας για κάπνισμα σε χρόνο μηδέν!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα