Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

«Μέχρι τον Σεπτέμβριο επαρκούν τα αποθέματα βαζελίνης» καθησυχάζει ο Τσακαλώτος!

tsakalotos
Φρένο στις έντονες ανησυχίες του καταναλωτικού κοινού σχετικά με την επάρκεια σε βαζελίνη έβαλε με σημερινή τηλεφωνική του παρέμβαση στον SKAI ο νέος Υπουργός Οικονομικών.
Σύμφωνα με τον νέο τσάρο της ελληνικής οικονομίας, δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος πανικού αφού τα αποθέματα στο συγκεκριμένο προϊόν έχει υπολογιστεί ότι επαρκούν τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του Σεπτεμβρίου.
Κύκλοι του Υπουργείου Οικονομικών εκφράζουν μάλιστα την αισιοδοξία τους για βέβαιη επάρκεια στην βαζελίνη τουλάχιστον για 5 μνημόνια ακόμη.
Παράλληλα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ευχαρίστησε δημόσια την προηγούμενη κυβέρνηση που εδώ και μήνες είχε φροντίσει να εξοπλίσει το κράτος με πρωτογενές πλεόνασμα (και) στο συγκεκριμένο είδος.

«Ευχαριστώ πολύ την κυβέρνηση Σαμαρά που είχε προνοήσει εγκαίρως ώστε το ελληνικό κράτος να είναι κατοχυρωμένο ακόμη και για την περίπτωση που υπογραφόταν μνημόνιο από εμάς.
Επρόκειτο σίγουρα για μία ριψοκινδυμένη πρόβλεψη αφού εμείς είμαστε αριστεροί και έτσι δεν είχαν κανένα λόγο να το περιμένουν».
Την ίδια ώρα, οι ουρές στα supermarkets και στα φαρμακεία δεν λένε κυριολεκτικά να τελειώσουν με αγανακτισμένους πολίτες να συνωστίζονται κυριολεκτικά στα ράφια προκειμένου να εξασφαλίσουν το περιζήτητο προϊόν που θα τους ανακουφίσει από τον πόνο του τρίτου μνημονίου.
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος συνέστησε ακόμη ψυχραιμία στον κόσμο υπογραμμίζοντας πως το αριστερής προέλευσης μνημόνιο δεν αφήνει εμφανή σημάδια όπως συνέβαινε με αυτά που ψηφίστηκαν τα προηγούμενα χρόνια.
«Please my Greek people don’t panic. Don’t panic.
This memorandum is left and easy.
You ass is not in great danger.
You have to use vaseline, but not so much!
On September, we will talk about it again!
Stay calm and buy vaseline with attention.
Please don’t listen journalists.
They are just trying to fear your ass»
δήλωσε ο νέος τσάρος της οικονομίας σε άψαιστα αγγλικά.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα