Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Τρείς κανόνες αβλάβειας

Avlavia

Τώρα που συνειδητοποιούμε πια απο βίωμα ότι είμαστε δημιουργοί, χρειάζεται να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να λειτουργούμε υπο τους νόμους της αβλάβειας. Παρακάτω παραθέτονται 3 κανόνες με τους οποίους επιτυγχάνεται η αβλάβεια, σύμφωνα με τα γραπτά της Αλίκης Μπέιλη.
Χρύσα Ευαγγέλου
Κανόνας Ι
Εισχώρησε στην καρδιά του αδελφού σου και δες τον πόνο του. Τότε μίλησε. Οι λέξεις που εκστομίζεις ας του μεταδώσουν την κραταιή δύναμη που χρειάζεται για να χαλαρώσει τις αλυσίδες του. Όμως μην τις χαλαρώσεις εσύ ο ίδιος. Το δικό σου έργο είναι να μιλήσεις με κατανόηση. Η δύναμη που θα δεχτεί θα τον βοηθήσει στο έργο του.

Κανόνας ΙΙ
Εισχώρησε στη διάνοια του αδελφού σου και διάβασε τις σκέψεις του, αλλά μόνο όταν οι δικές σου είναι αγνές. Τότε σκέψου. Οι σκέψεις που έχουν δημιουργηθεί μ’ αυτόν τον τρόπο ας μπουν στη διάνοια του αδελφού σου κι ας σμίξουν μ’ αυτήν. Όμως κρατήσου αποσπασμένος ο ίδιος, γιατί κανένας δεν έχει το δικαίωμα να επιβληθεί στη διάνοια ενός αδελφού. Το μόνο δικαίωμα που υπάρχει, θα τον κάνει να πει: Αγαπά. Συμπαραστέκει. Γνωρίζει. Σκέφτεται μαζί μου και νιώθω δυνατός για να κάνω το ορθό. Έτσι μάθετε να μιλάτε. Έτσι μάθετε να σκέφτεστε.
Κανόνας ΙΙΙ
Συγχωνέψου με την ψυχή του αδελφού σου και γνώρισε τον όπως είναι. Μόνο πάνω στο πεδίο της ψυχής μπορεί να γίνει αυτό. Αλλού η συγχώνευση τροφοδοτεί τα πυρά της κατώτερης ζωής του. Κατόπιν ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ πάνω στο ΣΧΕΔΙΟ. Έτσι θα μπορέσει να δει τον ρόλο που αυτός κι εσύ και όλοι οι άνθρωποι παίζετε. Έτσι θα εισχωρήσει στη ζωή και θα γνωρίσει το έργο που έχει επιτελεστεί».
πηγή: από τα βιβλία της Αλίκης Μπέιλη

enorasis

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα