Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Πώς θα σταματήσεις να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους



Κάνεις σίγουρα αυτό το λάθος. Διαρκώς συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους. Αγχώνεσαι και βάζεις στη ζωή σου αόρατους κριτές στους οποίους νιώθεις υπόλογος. Με αυτή την τακτική κάνεις κακό μόνο στον εαυτό σου και όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο πιο γρήγορα θα μπορείς να ελέγξεις τις επιπτώσεις που έχει στην ψυχολογία σου.
  1. Μην ακούς τη φωνή στο κεφάλι σου που λέει ότι είσαι ανεπαρκής.
  2. Μην κάνεις παρέα με άτομα που αναζητούν ελαττώματα και δεν βλέπουν πόσα έχεις να τους προσφέρεις.
  3. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και μοναδικός. Ό,τι ισχύει για τους άλλους, μπορεί να μην έχει εφαρμογή σε εσένα.
  4. Κράτα νοητές ή κανονικές σημειώσεις της προόδου που κάνεις σε τομείς που σε απασχολούν. Σύντομα θα έχεις αποδείξεις ότι βελτιώνεσαι και εξελίσσεσαι.
  5. Σεβάσου τους άλλους και όσα έχεις να κερδίσεις από αυτούς. Μην τους βλέπεις απλώς ως άτομα που συνεχώς προσπαθούν να σε υπονομεύσουν.
  6. Κανείς δεν είναι τέλειος. Και λάβε υπόψη ότι όλοι αντιμετωπίζουν τις ίδιες ανασφάλειες.
  7. Αν είσαι συνεπής σε αυτά που έχουν πραγματικά σημασία για σένα, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τους άλλους. Θέσε τις προτεραιότητές σου και κάνε ό,τι μπορείς για να επιτυχείς τους στόχους σου.
  8. Μην αγνοείς τη συγκυρία και τις «ειδικές συνθήκες». Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες εμπειρίες, τις ίδιες ευκαιρίες και τις ίδιες δυνατότητες.
  9. ipop
  10. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα