Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΒΑΡΟΝΟΣ ΑΤΙΑ ΣΤΟΝ Α’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!!;!!

 Ευρύτερα γνωστός είναι ο Red Baron ( Ρεντ Μπάρον – ή το κανονικό του όνομα Μάνφρεντ Άλμπρεχτ Φράιχερρ φον Ριχτχόφεν https://el.wikipedia.org) , ο Γερμανός πιλότος που φημιζόταν για τις εντυπωσιακές  ικανότητές του στο πιλοτήριο!!!! Σύμφωνα με τους συναδέλφους τους ο Peter Waitzrick ( Πήτερ Βάητζρικ ωστόσο, ο ίδιος και ο βαρόνος αντιμετώπισε κάτι περισσότερο από μαχητές του εχθρού, ενώ περιπολούσαν τους ουρανούς πάνω από την Ευρώπη!!!!  Μια μέρα, την άνοιξη του 1917 ο μαχητής άσσος είδε σε ένα μεγάλο μεταλλικό δισκοειδές αντικείμενο πάνω από το Βέλγιο το οποίο καλύφθηκε σε μια σειρά από φώτα που αναβόσβηναν σε χρώμα πορτοκαλί!!!!

red baron 1
Ο Βάητζρικ, ο οποίος παρακράτησε λεπτομέρειες της εμπειρίας του, μέχρι το 1999, όταν ήταν 105 ετών, περιγράφει πώς ο βαρόνος είχε ανοίξει πυρ κατά το μυστηριώδη σκάφος σχεδόν αμέσως!!!!
<< Ήμασταν τρομοκρατημένοι γιατί; Γιατί δεν είχαμε δει ποτέ κάτι παρόμοιο στο παρελθόν >>, είπε!!!!
Στη συνέχεια, ο Βάητζρικ συνέχισε, κοίταξε με δυσπιστία δύο μελανιασμένους και κακοποιημένους επιβαίνοντες στο σκάφος πέταξε πάνω από το διαστημόπλοιο τους καθώς έπεφτε  στο δάσος…συνεχίζει!!!!
Ο Βαρόνος και γω δώσαμε μια πλήρη αναφορά για το συμβάν στην βάση μας και μας είπαν να μην το αναφέρουμε ποτέ ξανά, νευρικά, 105-χρονων πιλότος είπε πρόσφατα σε έναν δημοσιογράφο!!!!
<< Και εκτός από τη σύζυγο και τα εγγόνια μου, εγώ ποτέ δεν είπα σε κανέναν τίποτα. Αλλά έχουν περάσει ήδη πάνω από 80 χρόνια, έτσι τι θα μπορούσαν ενδεχομένως να μου κάνουν τώρα; >>  Συνέχισε λέγοντας ….
<< Ήμασταν τρομοκρατημένοι γιατί ποτέ δεν είχα δει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, οι ΗΠΑ είχαν μόλις μπει στον πόλεμο, για αυτό υποτίθεται ότι ήταν κάτι που πιστέψαμε ότι το είχαν στείλει αυτοί. >>
<< Ο Βαρόνος άνοιξε αμέσως πυρ όπως σας είπα και ποιο πριν και το πράγμα αυτό που έμοιαζε σαν δίσκος έπεσε από τον ουρανό φλεγόμενο και συνετρίβη στο δάσος. Στη συνέχεια, κάτι σαν δύο μικρά παιδιά αναρριχήθηκαν έξω από τον φλεγόμενο δίσκο και έτρεξαν μακριά >>. Συνέχισε να λέει…

<< Το πράγμα αυτό ήταν ίσως 40 μέτρα ( 136 πόδια ) σε διάμετρο και φαινόταν ακριβώς όπως αυτά τα ΑΤΙΑ που λέει ο καθένας ότι έχει δει τα τελευταία 50 χρόνια. << Έτσι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό μου τώρα ότι αυτό δεν ήταν αναγνωριστικό αεροπλάνο των ΗΠΑ. Ο βαρόνος κατέρριψε… κάποιο είδος διαστημικού οχήματος από άλλο πλανήτη – και εκείνα τα μικρά παιδιά που έτρεξαν στο δάσος δεν ήταν Αμερικανοί, μα εξωγήινοι… >> συνέχισε λέγοντας:
<< Ξέρεις, μερικές φορές αναρωτιέμαι τι έγιναν αυτά τα παιδιά… >>
red baron 2
Ο Κόκκινος Βαρόνος!!!!
red baron 3
Η ιστορία αυτή σε εφημερίδα!!!!


Δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι είναι έτσι τα πράγματα, αλλα οι συγγενής του Βάητζρικ λένε ότι έτσι είναι αλλά και ο δημοσιογράφος που του πήρε την συνέντευξη ονόματι Μπρακάλια!!!! Όπως και να έχει είναι ένα ενδιαφέρον θέμα το οποίο μπορεί να αφήνει πολλά ερωτηματικά αλλά από την άλλη συμπληρώνει πολλά κενά από κάποια στοιχεία για ΑΤΙΑ από το 1903 στην Γερμανία όπου είχαν κάνει την εμφάνιση τους…. αυτό βέβαια είναι μια άλλη ιστορία που θα την συνδυάσουμε με αυτήν εδώ ώστε να διαπιστώσουμε αν είναι αληθινή ή όχι….μην βιαστείτε να πείτε ότι δεν είναι πραγματική θα πέσετε έξω…..κατα πολύ!!!!
Υ.Γ.
Υπάρχει μια διαμάχη πάνω στο όλο θέμα:
Anthony Bragalia ( Άντονι Μπρακάλια ) βρίσκει την ιστορία του Κόκκινου Βαρόνου ( Σημειώνεται εδώ, από εμένα, στη συνέχεια, από το βιβλίο Mack Maloney ( Μακ Μαλόνεϊ  https://mackmaloney.wordpress.com/ , τα UFO  σε καιρό πολέμου ) σε απευθείας σύνδεση από ταμπλόιντ, στην Weekly World News ( Γουίκλι Γουόρλντ Νιούς όπου γράφει ιστορίες για αγρίους και διακωμωδεί επίτηδες τα ποιο σοβαρά γεγονότα http://weeklyworldnews.com/ )!!!!  Η ιστορία του 1999 προέρχεται από Richthofen ( Ραητχόφεν  συνάδελφο πιλότο όπως αναφέρω ποιο πάνω που ήταν 105 χρονών όταν είπε την ιστορία … κ. Μπρακάλια δεν εξευτελίζει την ιστορία Βάητζρικ επειδή προέρχεται από πολύ γέρο άνθρωπο, αλλά, μάλλον, επειδή η Weekly World News ήταν επιρρεπείς να δημιουργήσει περίεργες ( αναληθές!;! ) ιστορίες, όπως αυτή: Είτε η Weekly World News δημοσίευσαν  την ιστορία παραποιημένη!!!! Η αληθινή ιστορία αποδίδεται από τον κ Μαλόνεϊ στο βιβλίο του ( σελίδα 15 κ.ε. )!!!! Ο κ. Μπρακάλια θέλει ο δίσκος να είναι ακριβής και αληθής!!!!  Αναλαμβάνει, λογικά ίσως, ότι όλες οι Weekly World News ιστορίες είναι ψευδείς, και ίσως να ήταν ( και είναι – η ταμπλόιντ που διατηρεί μια παρουσία στο διαδίκτυο )!!!! Επιπλέον, ο κ. Μπρακάλια διαβεβαιώνει ότι ο ηλικιωμένος που εξιστόρησε το όλο συμβάν εξακολουθούσε να διατηρεί επαρκή τις διανοητικές ικανότητες του , και ο κ. Μπρακάλια βασίζεται στα στοιχεία αυτά για τη συνέχιση της εξέτασης του Ρόσγουελ –https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%AC%CE%BD_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%A1%CF%8C%CF%83%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%B5%CE%BB και Socorro ( Σοκόρο – https://en.wikipedia.org/wiki/Lonnie_Zamora_incident )!!!! ο Μπρακάλια έχει ήδη κάνει μήνυση για ψευδή και παραπληροφόρηση στην Γουίκλι Γουόρλντ Νιους λέγοντας ότι κατέχει βίντεο αλλά και ταινία από δημοσιογραφικό κασετόφωνο όπου θα δώσει στην δημοσιότητα ως εγγύηση αλήθειας….!!!!
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα