Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Τραγωδία στοιχειώνει κάποιες διάσημες οικογένειες


 Η τραγωδία της Bobbi Kristina Brown χρησιμεύει ως μια ακόμα υπενθύμιση ότι κάποιες διάσημες οικογένειες έχουν μια πολύ οδυνηρή εξοικείωση με το τραγικό θάνατο.

Η Bobbi Kristina πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 22 ετών, έξι μήνες αφότου μυστηριωδώς έχασε τις αισθήσεις της σε μια μπανιέρα. Από την αρχή, η ιστορία της έμοιαζε να είναι μια απόκοσμη επανάληψη των όσων συνέβησαν στην μητέρα της, Whitney Houston, η οποία πέθανε σχεδόν πριν τρία χρόνια σε μια μπανιέρα σε ένα ξενοδοχείο στο Beverly Hills λίγο πριν τα Grammy.
Δεν είναι ακόμα σαφές το τι συνέβη στην Bobbi Kristina Houston, αλλά η μητέρα της πέθανε από πνιγμό. Η κατάχρηση κοκαΐνης και τα προβλήματα στην καρδιά ήταν παράγοντες που συνέβαλαν αρκετά σε αυτό.
Κατάχρηση ναρκωτικών, ασθένειες, ατυχήματα: Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών πολλά μέλη διάσημων οικογενειών έχασαν τη ζωή τους κατά αυτό τον τρόπο. 


U.S. Sen. Robert F. Kennedy και Ethel Kennedy με οκτώ από τα εννιά παιδιά τους,  1966. (Photo: Associated Press)

Οικογένεια Kennedy

Είναι η πιο διάσημη οικογένεια της Αμερικής που καταδιώκεται από τραγικούς θανάτους - δολοφονίες, πολλαπλά αεροπορικά δυστυχήματα, τροχαία ατυχήματα, υπερβολική δόση ναρκωτικών, αυτοκτονία, ατύχημα σκι, εγκεφαλικό επεισόδιο, καρδιακή προσβολή και καρκίνος - σκοτώνοντας τρεις γενιές Kennedys από το Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο.

Margaux Hemingway, Φεβρουάριος 1976. (Photo: AP)

Οικογένεια Hemingway

Η αυτοκτονία κυνηγά την οικογένεια της λογοτεχνικής φήμης: Έξι σε τέσσερις γενιές, συμπεριλαμβανομένων των Έρνεστ Χέμινγουεϊ, τον πατέρα και τα δύο αδέλφια του, ο γιος του Gregory και η εγγονή του Margaux.

Marie Osmond σε συναυλία, Ιανουάριος 2013. (Photo: Matt Kent/ WireImage)

Οικογένεια Osmond

Η Marie Osmond εισήχθη στο νοσοκομείο το 2006, μετά από μια αλλεργική αντίδραση σε φαρμακευτική αγωγή σύμφωνα με εκπρόσωπο της, αλλά επίσης αναφέρθηκε ότι ήταν απόπειρα αυτοκτονίας. Η Marie ήταν συντετριμμένη μετά την αυτοκτονία του γιου της, Michael το 2010. Ο Donny Osmond είχε κατάθλιψη κατά καιρούς, ένας άλλος αδελφός τους είχε όγκο στον εγκέφαλο, άλλος πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, και δύο άλλα αδέλφια γεννήθηκαν κωφοί.

Ο Marlon Brando με τον γιο του, Christian Brando, στη δίκη για το φόνο του φίλου της αδερφής του, 1990 (Photo: Larry Davis, AP) 
Οι Brandos

Εκτός από τα προβλήματα αλκοολισμού που αντιμετώπιζαν η μητέρα και η πρώτη γυναίκα του Marlon, ο γιος του ήταν ένας τοξικομανής ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε το φίλο της αδελφής του το 1990 στο Λος Άντζελες στο σπίτι του Marlon. Πήγε στη φυλακή, αλλά πέθανε από πνευμονία το 2008. Μετά το θάνατο του φίλου της, η κόρη του Brando, Cheyenne, προσπάθησε να αυτοκτονήσει, έχασε την επιμέλεια του μωρού τους, και τελικά αυτοκτόνησε το 1995.

Το φέρετρο της Peaches Geldof,κόρης του Bob Geldof, 2014. (Photo: Gareth Fuller/ AP)

Οικογένεια Geldof

Η πρώτη σύζυγος του Bob Geldof, τηλεοπτική παρουσιάστρια Paula Yates, πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης στο σπίτι της στο Λονδίνο, το 2000. Τρία χρόνια πριν, ο τότε φίλος της, Michael Hutchence, πέθανε δια απαγχονισμού. Δεκατέσσερα χρόνια αργότερα, η κόρη της Paula και του Bob, Peaches Geldof, πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης στο σπίτι της κοντά στο Λονδίνο.

Αριστοτέλης Ωνάσης, Οκτώβριος 1970. (Photo: AFP/Getty Images)

Οικογένεια Ωνάση

Η πρώτη σύζυγος του Έλληνα εφοπλιστή Αριστοτέλη, και μητέρα των δύο παιδιών του, πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ενδεχομένως ήταν αυτοκτονία. Ο γιος τους σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα το 1973, και η κόρη τους Χριστίνα πέθανε στο Μπουένος Άιρες το 1988 λόγω καρδιακής προσβολής που προκλήθηκε από οξύ πνευμονικό οίδημα, ενώ είχε ιστορικό κατάχρησης διαιτητικών χαπιών.

Grace Kelly, πριγκίπισσα Grace του Μονακό, το 1956. (Photo: Hulton Archive/ Getty Images)

Η βασιλική οικογένεια του Μονακό

Η σταρ που έγινε η πριγκίπισσα, Grace Kelly, πέθανε μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που την έκανε να χάσει τις αισθήσεις της και να ρίξει το αυτοκίνητο στο γκρεμό. Η νεότερη κόρη της, Stephanie, τραυματίστηκε κατά τη συντριβή. Δύο χρόνια αργότερα, ο δεύτερος σύζυγος της πριγκίπισσας Caroline, Stefano Casiraghi, πέθανε σε ατύχημα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα powerboat. Η Caroline ήταν τόσο συντετριμμένη από τη θλίψη που έμεινε μακριά από τη δημοσιότητα για πέντε χρόνια.

Jennifer Hudson Φεβρουάριος 2012. (Photo: Matt Sayles/ AP)

Οικογένεια της Jennifer Hudson

Μέσα σε μια μέρα έχασε τη μητέρα (Darnell Donerson, 57), τον αδερφό της (Jason Hudson, 29) και τον 7χρονο ανιψιό της (Julian King), από τα χέρια του γαμπρού της, William Balfour.

Anna Nicole Smith

Ο γιος της, Daniel Smith, πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2006. Η ίδια βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο της Φλόριντα, το 2007. Τα ακριβή αίτια θανάτου της δεν έχουν γίνει γνωστά, εικάζεται ότι ο θάνατός της οφείλεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών.

 Επιμέλεια: Λουίζα Ζουγρή


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα